Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Les jeux sont faits, rien ne va plus.Andu Dascalescu scrie: Ai mp!
Vladut Mateianu scrie:Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa)
Baiat bun acel domn care ti-a propus lanseta. Te-a ajutat foarte mult si in plus ai auzit ca astea sunt foarte bune in drill. Pacat ca nu stii ca actiunea este parabolica sau semi, dar afli tu...Iuly scrie:Vladut Mateianu scrie:Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa)
Eu vroiam o lanseta buna in drill si am auzit ca Hakuyo e buna in drill , dar doar la pesti mari de 2.5 kille , m-a ajutat un domn deja si mi-a propus o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica sau semi , am auzit ca astea is bune in drill , acum caut o mulineta pana in 170 , eu mi-am propus un bull fighter de la cormoran , dar poate aveti voi vreo idee la una bunicica .
Da frate , recunosc ca MTX 14 e mai bun , dar unde pescuiesc eu nici nu o sa simt pestii . Si eu vreau sa-i simt .tavi83 scrie:Ca si HAKUYO MTX 14 la 290 lei cat este acuma nu cred ca se poate compara alta lanseta din gama asta de preturi.Daca ai posibilitatea fa o comparatie pe balta intre MTX 14 si DAIWA luat de tine
Au o actiune mega-ultra-parabolica. Mai exact prea parabolica.Iuly scrie: o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica ....
Cu asta care o s-o cumpar intr-un viitor apropiat o sa am 4 .Albert scrie:Au o actiune mega-ultra-parabolica. Mai exact prea parabolica.Iuly scrie: o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica ....
La fel cum ziceau colegii cel mai bine e sa mergi sa vezi si sa "balangani" lansetele prin magazine daca n-ai ocazia sa le testezi.
Sfatul meu: daca pestii de 2.5 kg ti se par mari mai bine alegi un combo de feeder si vei vedea pescuitul altfel. Mai ales ca zici ca pescuiesti doar cu o lanseta.