[Recomandare Lanseta]

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: [Recomandare Lanseta]

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

PallBogdan
pescar de competitie

[Recomandare Lanseta]

Mesaj de PallBogdan »

De China! Facute pe vapor din piese stranse cu farasul!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Andu Dascalescu scrie: Ai mp! :wink:
Les jeux sont faits, rien ne va plus. :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Iuly

Mesaj de Iuly »

Vladut Mateianu scrie:Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa)

Eu vroiam o lanseta buna in drill si am auzit ca Hakuyo e buna in drill , dar doar la pesti mari de 2.5 kille , m-a ajutat un domn deja si mi-a propus o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica sau semi , am auzit ca astea is bune in drill , acum caut o mulineta pana in 170 , eu mi-am propus un bull fighter de la cormoran , dar poate aveti voi vreo idee la una bunicica .

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Iuly scrie:
Vladut Mateianu scrie:Ce lanseta mai buna ca Mtx 14 ai gasit tu la banii aia ? Tare sunt curios, sunt de ceva vreme in lumea asta , a articolelor de pescuit, si nu prea am vazut variante....(nu ma refer la lansete de Europa)

Eu vroiam o lanseta buna in drill si am auzit ca Hakuyo e buna in drill , dar doar la pesti mari de 2.5 kille , m-a ajutat un domn deja si mi-a propus o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica sau semi , am auzit ca astea is bune in drill , acum caut o mulineta pana in 170 , eu mi-am propus un bull fighter de la cormoran , dar poate aveti voi vreo idee la una bunicica .
Baiat bun acel domn care ti-a propus lanseta. Te-a ajutat foarte mult si in plus ai auzit ca astea sunt foarte bune in drill. Pacat ca nu stii ca actiunea este parabolica sau semi, dar afli tu...
"Invingatorii nu pierd niciodata"

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

daca "a auzit" e de bine, mai nou asa se cumpara sculele de pescuit pe la noi,
o sa si "vada" ce a cumparat...
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

tavi83

Mesaj de tavi83 »

Ca si HAKUYO MTX 14 la 290 lei cat este acuma nu cred ca se poate compara alta lanseta din gama asta de preturi.Daca ai posibilitatea fa o comparatie pe balta intre MTX 14 si DAIWA luat de tine :wink:
Chertes Octavian < C&R >

Iuly

Mesaj de Iuly »

tavi83 scrie:Ca si HAKUYO MTX 14 la 290 lei cat este acuma nu cred ca se poate compara alta lanseta din gama asta de preturi.Daca ai posibilitatea fa o comparatie pe balta intre MTX 14 si DAIWA luat de tine :wink:
Da frate , recunosc ca MTX 14 e mai bun , dar unde pescuiesc eu nici nu o sa simt pestii . Si eu vreau sa-i simt .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Iuly scrie: o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica ....
Au o actiune mega-ultra-parabolica. Mai exact prea parabolica.
La fel cum ziceau colegii cel mai bine e sa mergi sa vezi si sa "balangani" lansetele prin magazine daca n-ai ocazia sa le testezi.
Sfatul meu: daca pestii de 2.5 kg ti se par mari mai bine alegi un combo de feeder si vei vedea pescuitul altfel. Mai ales ca zici ca pescuiesti doar cu o lanseta.

Iuly

Mesaj de Iuly »

Albert scrie:
Iuly scrie: o lanseta Daiwa Black Widow de 3.90 care are o actiune parabolica ....
Au o actiune mega-ultra-parabolica. Mai exact prea parabolica.
La fel cum ziceau colegii cel mai bine e sa mergi sa vezi si sa "balangani" lansetele prin magazine daca n-ai ocazia sa le testezi.
Sfatul meu: daca pestii de 2.5 kg ti se par mari mai bine alegi un combo de feeder si vei vedea pescuitul altfel. Mai ales ca zici ca pescuiesti doar cu o lanseta.
Cu asta care o s-o cumpar intr-un viitor apropiat o sa am 4 .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”