Oare cine are dreptate?????

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Intelegi gresit. Si pacat de ironiile astea aruncate fara nicio sustinere la subiect.tecsi78 scrie:Inteleg ca orice alta lanseta ai alege in afara de mtx esti un prost, esti sfatuit de unii cu interese materiale ascunse etc. Banuiesc ca nu exista nici un interes comercial in a vinde mtx, in a avea diversi pe forum care sa bata toaca toata ziua, mtx mtx mtx.
Mai nou, probabil ca si pescarii din vest care folosesc lansete cu teste de curbura incepand de la 2,75 lbs sunt niste handicapati incapabili sa inteleaga ca mtx ar fi alegerea lor cea mai buna, paralizati in achizitie de miopia creierului lor cat o nuca. Stiu, nu mai trebuie sa-mi spuneti ca adevaratul pescuit la crap s-a descoperit in Romania, pe balti unde din cauza suprapopularii cu peste acesta "mananca" si plastice, pe balti unde standurile gem de sticle de bautura, dezordine si gunoaie lasate peste tot imprejur (mai ales in concursuri, pozele facute cu aceste ocazii sunt mai mult decat elocvente).
Una e sa dai un sfat, o recomandare, alta e sa-i desconsideri pentru ca au cumparat Daiwa de ex. (ce oroare) cu tot cu armata de aplaudaci de pe forum. Putina moderatie, atat.
Pai asta am spus tot timpul. Imi pare rau ca ai inteles altceva.tecsi78 scrie:"Parerea mea este ca cine doreste o lanseta cu care sa prinda crap in Romania, cu care sa acopere cat mai multe variante de pescuit, cu care sa elimine anumite riscuri de rupere si are de ales intre doua variante de putere, la acelasi pret si greutate apropiata, sa o aleaga pe aia mai tare. [/b] Daca mai intervin si : calitatea inelelor, mandrina, mufare,... este cam tot .
Este bine asa ?"
Este.
tecsi78 scrie: Ca sa va raspund la intrebare, folosesc in momentul de fata Sonik SK4 de 3,6m si 3,5lbs dar pe viitor visez sa am un set de Harrison, Free Spirit sau Century, modele rapide de 3,9m dar cu un test de curbura mai mic, aprox. 3 lbs.
Dan, 2 intrebari (ca sa "destelenim" un pic domeniul):Lanseta rapida cu 3lbs eu cred ca nu exista real .
Dan Mitranescu scrie: Si se renunta la toate aceste avantaje practice, general valabile, pentru ce ? Stiu! Pentru "placerea in drill".