E vezi aici te strici ... cu roaba nu erau eu ..., erau alti prieteni de-ai tai si cind mergeam eu la primul CN , nu imi aduc aminte foate bine daca erai pe acolo ..Tu pescuiai pe Darvari )))))))))))))))) .cornelserbu scrie:ei vezi, aici e diferenta, valerica, cand ma duceam la cn, ori pescuiam, ori ii invatam pe altii s-o faca....asta cu caratul roabei cu documente ti se potriveste tie...iti vine ca o manusaVal scrie:Diferentza intre legitimarea cu buletinul a lotului NexGen in 2013 si asigurarea pe cuvint de onoare de catre dl Oana , ca nu stiu cite loturi inscrise fac parte din ceva ce nu mai are nici sediu si nici cotizanti .... asta e diferentza care se separa ... Un minim search pe orice vreti voi si vedeti si modul de inscriere si existenta unor cuvinte de onoare .... dar daca pe voi nu va doare ..pe mine ma lasa rece ...
In mod normal , la orice CN , cineva ...stie el cine , ca a carat cu roaba documente la AGVPS , trebuie sa se acopere de acte . OK ...v-a inscris cine ? X ... e bine ..documente oficiale ...ca esti membru ca sa le pot prezenta celor care mi le vor cere , poate da , poate nu ...Si aici era smecheria si priceperea lui ... sa zica astea sunt bune ...astea nu ma intereseaza , ca de astea fac si eu la imprimanta ... Dar asa e NU corect . Si APCR asa lucra , pe ACTE LEGALE ! Si sa le ceara la TOTI ...nu sa mearga pe cuvint de pionier ..
Este clar ca din pacate Cornel e subiect pierdut , il cauta un neamtz prin casa si i-a ascuns ochelarii ...
Orice se va mai scrie aici ..e balacareala si rahat aruncat pe garduri .... pentru ca nu se aplica o LEGALITATE universala tuturor . Si legea e buna cind ataci pe cineva , dar uiti sa o respecti cind te intreaba cineva de ea ... Pffffffffffffffffff.![]()
nu-ti fa griji pentru ochelarii mei, am mai multe perechi, iar jnururi am si mai multe![]()
si ca sa incheiem subiectul, afla ca te poti da cu fundul de pamant si tot nu-ti va arata nimeni niciun document, pentru simplul motiv ca n-ai nicio calitate in sensul asta
Si vezi ca uiti .... se scrie șnur nu jnur ))))))
Hai da-o dracu ca e inutila ...a priceput lumea si cum e legalitatea asta ... numai de o parte ...
E un film bun la PRO TV ....scuze dar se chema Jocurile Foamei ( Hunger Games .. ) ...