De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Diferentza intre legitimarea cu buletinul a lotului NexGen in 2013 si asigurarea pe cuvint de onoare de catre dl Oana , ca nu stiu cite loturi inscrise fac parte din ceva ce nu mai are nici sediu si nici cotizanti .... asta e diferentza care se separa ... Un minim search pe orice vreti voi si vedeti si modul de inscriere si existenta unor cuvinte de onoare .... dar daca pe voi nu va doare ..pe mine ma lasa rece ...

In mod normal , la orice CN , cineva ...stie el cine , ca a carat cu roaba documente la AGVPS , trebuie sa se acopere de acte . OK ...v-a inscris cine ? X ... e bine ..documente oficiale ...ca esti membru ca sa le pot prezenta celor care mi le vor cere , poate da , poate nu ...Si aici era smecheria si priceperea lui ... sa zica astea sunt bune ...astea nu ma intereseaza , ca de astea fac si eu la imprimanta ... Dar asa e NU corect . Si APCR asa lucra , pe ACTE LEGALE ! Si sa le ceara la TOTI ...nu sa mearga pe cuvint de pionier ..

Este clar ca din pacate Cornel e subiect pierdut , il cauta un neamtz prin casa si i-a ascuns ochelarii ...

Orice se va mai scrie aici ..e balacareala si rahat aruncat pe garduri .... pentru ca nu se aplica o LEGALITATE universala tuturor . Si legea e buna cind ataci pe cineva , dar uiti sa o respecti cind te intreaba cineva de ea ... Pffffffffffffffffff.
ei vezi, aici e diferenta, valerica, cand ma duceam la cn, ori pescuiam, ori ii invatam pe altii s-o faca....asta cu caratul roabei cu documente ti se potriveste tie...iti vine ca o manusa :wink:
nu-ti fa griji pentru ochelarii mei, am mai multe perechi, iar jnururi am si mai multe :D
si ca sa incheiem subiectul, afla ca te poti da cu fundul de pamant si tot nu-ti va arata nimeni niciun document, pentru simplul motiv ca n-ai nicio calitate in sensul asta :)
E vezi aici te strici ... cu roaba nu erau eu ..., erau alti prieteni de-ai tai si cind mergeam eu la primul CN , nu imi aduc aminte foate bine daca erai pe acolo ..Tu pescuiai pe Darvari )))))))))))))))) .
Si vezi ca uiti .... se scrie șnur nu jnur ))))))
Hai da-o dracu ca e inutila ...a priceput lumea si cum e legalitatea asta ... numai de o parte ...
E un film bun la PRO TV ....scuze dar se chema Jocurile Foamei ( Hunger Games .. ) ...

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:E un film bun la PRO TV ....scuze dar se chema Jocurile Foamei ( Hunger Games .. ) ...
daca cu asta vrei sa sugerezi ce cred eu, incheiem discutia definitiv...ai o conceptie de-a dreptul "manelista" despre lume si viata pe care nu ma asteptam sa o gasesc la un tip care se pretinde educat ! :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:E un film bun la PRO TV ....scuze dar se chema Jocurile Foamei ( Hunger Games .. ) ...
daca cu asta vrei sa sugerezi ce cred eu, incheiem discutia definitiv...ai o conceptie de-a dreptul "manelista" despre lume si viata pe care nu ma asteptam sa o gasesc la un tip care se pretinde educat ! :oops:
Nu vroiam sa zic decit ca este un fim realmente care merita vazut ... si daca il vezi o sa te lamuresti despre ceea ce inseamna dictatura . Am si scris scuze .... dar iau te-ai incurcat in jnur )) .
In ceea ce priveste vorbele tale frumoase despre mine si educatia mea ..ma mira ce le descoperi tocmai cind inchei o discutie definitiv cu mine... :oops: :oops:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:.....

Și atunci de ce dracu vă plimbați pe la Campionate Mondiale fluturând drapelul național în numele României? Chiar atât de mare să fie nesimțirea?
........
Nu e nesimtire domnule ...e o mandrie nationala ! E o chestie de care probabil n-o sa ai parte niciodata in viata si-n lipsa careia, acum, ai mintea intunecata. Conform statutului CIPS,actualmente, Romania e repzentata de membrii AGVPS ... punct !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:.....

Și atunci de ce dracu vă plimbați pe la Campionate Mondiale fluturând drapelul național în numele României? Chiar atât de mare să fie nesimțirea?
........
Nu e nesimtire domnule ...e o mandrie nationala ! E o chestie de care probabil n-o sa ai parte niciodata in viata si-n lipsa careia, acum, ai mintea intunecata. Conform statutului CIPS,actualmente, Romania e repzentata de membrii AGVPS ... punct !
Scurt,cuprinzator si la obiect......ca de obicei dealtfel....bravo george
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Si inca o chestie ... am fost plecat 5 zile la mare si n-am mai intrat prea mult pe net (e misto viata si fara forum) si-acum cand am revenit am vazut o groaza de pagini cu acelasi dialog steril, cu mizerii, tampenii, citate din legi, jigniri, etc. ... bai nene, apucati-va de munca manca-v-as, ca d-aia aveti toti idei crete ! Popescu are mult timp liber si debiteaza ce vrea el ... cand s-o apuca si el de treaba, atunci o sa-i duceti dorul pe aici ... dar pana o veni momentul asta, parerea mea e ca aici discutam surzii cu mutii si cu orbii ! ... deci cum spuneam, hai sa ne vedem de treaba si lasati-l pe micul Hitler sa intre in istorie ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
E vezi aici te strici ... cind mergeam eu la primul CN...
Ala cu locul 12 il stie... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Gyorg scrie:In Bulgaria am vorbit personal cu Matteoli si Barbara pe acest subiect. Mesajul lor a fost clar, atata timp cat exista suspiciunea ca cineva ar fi putut sa intervina la nivel de autoritati locale sau nationale sa impiedice sub vre-o forma organizare CM de la Corbu, au preferat sa-l reloce in alta tara.

Mesajul lor a fost clar, CIPS nu concepe alta autoritate reprezentativa ptr Romania decat AJVPS, iar orice alta presiune nu va schimba decizia lor!

P.S. discutia a inceput cu Matteoli cand mi-au propus sa organizam un CM in Romania la pastrav de pe mal. Cand le-am adus aminte de Popescu si-au pus mainile in cap si mi-au zis sa uit propunerea.

Cat putem sa suferim din cauza unui astfel de om cu "caracter"... protectorul pescarilor si al Romaniei. Va dati seama cat avem de pierdut, nu numai din cauza imaginii noastre, dar si financiar :wallbash:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual