LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
otto_ph
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de otto_ph »

Am cedat pozitia nr. 8. Noua echipa va fi anuntata de organizator. :!:
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

cata grasu scrie:pentru al treilea om in stand se ia 150 de lei de rig service ? hai ca este prea pescareasca . sa intre daniela aici si sa spuna daca asa este sau este doar o incercare de a optine castig mai mare de organizator .
Stimate domn, te rog frumos sa mai citesti inca o data pentru ce sunt cei 150 ron.

Iti multumesc pentru intelegre!

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

ma faci sa rad cu asemea explicati ! nu e cam mare taxa de wc stimate organizator ?
SREVNI ETSETIC !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

La romanika ce am stabilit acum nu mai este valabil peste 10min.Legile & regulile sunt facute pentru a fi incalcate, totul este la cheremul arbitrarului si conjuncturii.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

SavaCarpTeam

Mesaj de SavaCarpTeam »

Decat sa venim cate 3 , cu toate ca mie imi convine ! Punem toti cate 100-200lei si facem si niste premii!

Dan Draguloiu

Mesaj de Dan Draguloiu »

Dan Arghirescu scrie:Atat acum, cat si pana acum am decis dupa un vot majoritar. Cei care au fost la prima editie stiu ca deciziile mele au fost luate prin votul majoritar al celor implicati. De aceea am si spus ca daca sunt minim 15 echipe care doresc sa fie cate 3 atunci asa vom proceda. Nu am pretentii de mare organizator, nu ma intereseaza partea financiara sau partea de marketing. Postarea mea nu vreau sa fie interpretata ca o replica pentru cineva anume, ci doar relatare a modului cum am organizat si decis pana acum!
Daca deranjez pe cineva prin modificarea aceasta atunci in cer scuze pentru neplacerile create.
Imi doresc doar sa ne vedem cu bine toti, sa ne simtim bine, sa prindem peste mult si mare (asa cum spun mincinosii).
D-nul Dan, dvs. ca organizator a-ti facut aceste reguli iar cei ce s-au inscris le-au acceptat.
Pt. ce mai trebuie vot majoritar?
Daca cineva doreste altceva, poate sa se inscrie la un alt concurs, cu alte reguli, in care echipele sunt formate din 3, daca asta isi doresc.
Toti avem prieteni, din pacate nu-i poti multumi pe toti.
Problema nu este, din punctual meu de vedere, ca intru-un stand sunt 3, ci mai degraba , prin faptul ca sunteti organizator, ii favorizati pe unii care v-au cerut acest favor, iar asta nemultumeste.
Daca propunerea venea de la X sau Y, poate nu se facea asa o mare tevatura, se discuta si ramanea la stadiul de discutie, deoarece REGULILE JOCULUI SE STABILESC LA INCEPUT.
Imi cer scuze daca am deranjat. Si eu cred ca opiinile exprimate liber pot fi constructive.
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

cata grasu scrie:ma faci sa rad cu asemea explicati ! nu e cam mare taxa de wc stimate organizator ?
Ma bucur ca am reusit sa te fac sa razi, desi nu era obiectivul meu... Eu chiar imi doream sa intelegi pentru ce sunt cei 150 ron, insa daca refuzi sa mai citesti inca o data pentru ce sunt sau sa mai citesti inca o data ce se ofera participantilor in suma de 415 ron, atunci eu chiar nu am cu ce sa te ajut. :(

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

SavaCarpTeam scrie:Decat sa venim cate 3 , cu toate ca mie imi convine ! Punem toti cate 100-200lei si facem si niste premii!
Din cate am auzit, unii vor sa propuna la deschidere concursului si o braila... Doar pentru cine doreste. Detaliile se vor stabili intre cei care sunt de acord cu braila.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Dupa cum vad ca nu se mai inscriu cei care isi doreau echipa de cate 3, imi dau seama ca toti cei care au fost impotriva acestei decizii au reusit sa anuleze dorinta celorlalti.

dany30

Mesaj de dany30 »

exista posibilitatea sa incepem mai devreme?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”