Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Stimate domn, te rog frumos sa mai citesti inca o data pentru ce sunt cei 150 ron.cata grasu scrie:pentru al treilea om in stand se ia 150 de lei de rig service ? hai ca este prea pescareasca . sa intre daniela aici si sa spuna daca asa este sau este doar o incercare de a optine castig mai mare de organizator .
D-nul Dan, dvs. ca organizator a-ti facut aceste reguli iar cei ce s-au inscris le-au acceptat.Dan Arghirescu scrie:Atat acum, cat si pana acum am decis dupa un vot majoritar. Cei care au fost la prima editie stiu ca deciziile mele au fost luate prin votul majoritar al celor implicati. De aceea am si spus ca daca sunt minim 15 echipe care doresc sa fie cate 3 atunci asa vom proceda. Nu am pretentii de mare organizator, nu ma intereseaza partea financiara sau partea de marketing. Postarea mea nu vreau sa fie interpretata ca o replica pentru cineva anume, ci doar relatare a modului cum am organizat si decis pana acum!
Daca deranjez pe cineva prin modificarea aceasta atunci in cer scuze pentru neplacerile create.
Imi doresc doar sa ne vedem cu bine toti, sa ne simtim bine, sa prindem peste mult si mare (asa cum spun mincinosii).
Ma bucur ca am reusit sa te fac sa razi, desi nu era obiectivul meu... Eu chiar imi doream sa intelegi pentru ce sunt cei 150 ron, insa daca refuzi sa mai citesti inca o data pentru ce sunt sau sa mai citesti inca o data ce se ofera participantilor in suma de 415 ron, atunci eu chiar nu am cu ce sa te ajut.cata grasu scrie:ma faci sa rad cu asemea explicati ! nu e cam mare taxa de wc stimate organizator ?
Din cate am auzit, unii vor sa propuna la deschidere concursului si o braila... Doar pentru cine doreste. Detaliile se vor stabili intre cei care sunt de acord cu braila.SavaCarpTeam scrie:Decat sa venim cate 3 , cu toate ca mie imi convine ! Punem toti cate 100-200lei si facem si niste premii!