corect Vladut, felicitari de pe acum..sunt sigur ca va iesi ceva frumos in primul rand datorita ideei de concurs cu schimbarea locurilor, dar sa nu uitam ca exista o "mica" diferenta de taxa, premii, locatie ( locuri deja cunoscute) si numar de standuri. De altfel, parerea mea este ca T2 poate fi o balta excelenta si mai ales echilibrata de concurs, cu toate ca nu are calitatea pestilor din T1, dar promite multe in momentul in care se va reusi o pozitionare si echilibrare cat mai buna a standurilor.
Poate candva vom face si noi un concurs pe T2, balta are un potential extraordinar ! Pacat ca pleaca zeci de kg de crap zilnic , prin portbagajele pescarilor....
Pana spre sfarsitul turneului s-ar putea ca , competitia sa aiba de suferit din cauza asta.
PS Florin Mirea are un loc 1 si un loc 2 pana acum. Greu sa-l mai bata cineva......
..poate facem
..asta cu plecatu pestelui este si mahnirea mea, dar pana la urma, comercial vorbind, investitia lui vlad trebuie sa se acopere cumva, iar daca balta se face C&R probabil nu va mai avea acelasi interes dpdv al pescarului normal. Pana la sfarsitul competitiei nu vad sa se care 18 tone de peste din balta.
Florin are un 1 si 2 , dar se puncteaza cele mai bune 4 rezultate din 7...avand in vedere ca d'abea a trecut a doua etapa..sansele sa-i scape primul loc sunt foarte mari...
Revin cu ceva informatii tinand cont ca la cele doua etape am fost prezent in vizita la partenerul meu de pescuit Dragos Anutei, care l-a avut ca vecin la ambele manse pe George Alexandru.
Intamplarea face ca sa fii fost prezent la toate discutiile care au avut loc sambata seara, discutii intre George si brigada de arbitrii, plus alte discutii telefonice cu diversi(prezenti pe balta).
In primul rand intre cele 2 standuri 10(Dragos Anutei) si 11(George Alexandru) a fost o distanta mult mai mare comparativ cu prima etapa si ar fi incaput lejer inca un stand intre cei doi. George Alexandru a scos pesti in prezenta mea si avea lansetele pozitionate in fata standului.
La cantarul de seara brigada de arbitrii l-a anuntat pe George ca sunt colegi de club care "au inceput sa comenteze si trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca nu vor sa aiba probleme sau sa se compromita" si ca, probabil, va primi un avertisment. George a avut convorbirii telefonice cu organizatorii, si din ce am inteles eu, toti stiau de faptul ca el este pe standul 11.
Arbitrii au revenit dupa cantar si i-au comunicat ca are 2 variante: se muta pe standul initial si pescuieste plecand de la 0 pesti sau este exclus din competitie.
In regulamentul primit de toti participantii scria ca orice contestatie se depune in scris in termen de o ora de la savarsirea abaterii faptei, iar orice alta contestatie ulterioara nu se ia in calcul. Acest lucru l-a comunicat George celor 2 arbitrii. La ora discutiilor cu arbitrii(aproximativ 20.00) nu exista nici o contestatie.
Aceste lucruri le-am scris aici pentru o mica clarificare a situatiei create si nu pentru a starni polemici suplimentare.
victorash scrie:dupa cum spuneam si eu...adevarul e undeva la mijloc..
Doar am scris ce am vazut eu.
Si asta, repet, pentru a lamuri cat de cat o situatie creata si,NU pentru a creea polemici suplimentare.
Toate cele bune.
Vladut Mateianu scrie:Eu as putea face pariu ca nu are cum sa piarda locul 1, este pescar bun si a inteles exact balta....
Vei vedea dupa mansa a 3-a !