Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sakale care-i treaba cu descalificarile alea? Iara-i o manevra in care-i implicat clubul dorului?Ma la astia nu e concurs in care sa nu se auda de o frauda, facuta de unul de-ai lor.Sakal scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Stati linistiti ca deja am primit informatii de la fata locului ca si la mansa asta s-au facut
ceva manevre !!??!!
Cica unul din oamenii lui Florentin sa tot mutat dupa extragere ca si cum nu ar fi fost concurs !!!
cu acordul SEFULUI MARE !!!!![]()
![]()
(cica nu ia convenit locul pe care la tras si fara sa faca galagie(adica asa cu siusta)Florinel la mutat pe locul pe care a pescuit si in prima mansa !!!!![]()
cica celalti concurenti si au dat seama azi dimineata de manevra si lar fi descalificat pe acel concurent (deocamdata nu dau nume)
las pe altii care se simt cu musca pe caciula sa ne lamureasca si pe noi,vinovatii au timp
pana diseara sa se sparga !!!
DACA NU INCEPE AVALANSA !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ce tare ! Aflu tot in timp real de la 600 de km !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps
Am promis ca o sa scriu aici tot ce aflu despre cei care fac manevre si furaciuni !!!!!!!!
Dane nu cred ca i-a oprit cineva sa promoveze concursul si aici.Dar daca se adeveresc spusele lui Saki ca s-au facut , manevre,intreaga competitie e compromisa si lipsita de credibilitate.dan _city_center scrie:prietene,
poate pe acest sait organizatorul nu a reusit sa faca anuntul cu privire la mansa a doua sau poate ma insel .
s-a facut si a fost sters?....... atunci aici e o problema![]()
un moderator daca e cazul .....
aici pe CRAPMANIA nu se vrea promovarea concursului de la T2![]()
.............