Desfasurare Turneu Infopescar

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cristi_Ionita
Puncte: 0

Re: Desfasurare Turneu Infopescar

Mesaj de Cristi_Ionita »

Parerea mea e ca din orice punct de vedere privesti lucrurile nu iese bine:in primul rand,daca acel stand a fost introdus insemna ca facea parte din joc,deci eventualele nemultumiri trebuiau sa iasa la iveala la inceputul concursului;daca totusi concurentului i s-a permis sa se mute,iar ceilalti participanti nu au fost instiintati treaba e busita;daca au fost instiintati,contestatiile trebuiau sa apara imediat nu dupa ce gak(mi-a soptit o pasarea ca de el ar fi vorba) a inceput sa prinda bine.
Daca as fi rautacios as scrie ca unii nu prea au pricepere in a organiza concursuri(cu toate ca e o treaba dificila si oricum trebuie apreciati ca se straduiesc),dar nu sunt,asa ca nu scriu :lol: :lol:
P.S:Oricum nici un podium fara CarpZone! :lol: :lol: :lol:
P.S.2:de clasament nici nu mai intreb... :oops:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Saky

Mesaj de Saky »

Clasament prima mansa.
bine am fost informat !

4 CONSTANTIN MATEESCU MATY 230.81
272.52
3 MIREA FLORIN 206.85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
257.42
15 GEORGE ALEXANDRU 172.53 :!: :!: :!: pe el lar fi exmatriculat ??????????? :mrgreen: :mrgreen:
226.59
48 STEFAN BABITA 163.88
203.41
13 MARIAN CONSTANTIN 156.19
190.16
28 CATALIN DUTA 133.98
156.69
31 DAN MITRANESCU 100.24
141.55
etc,etc

Cantitatea totala de peste prinsa 3298.77

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Sakal .. acum te inseli.. nu e vorba de nici o strategie ascunsa a lui Mitranescu & Florin Mirea

Fiind un concurs individual, valorile intr-o echipa se manifesta si ele individual .... intelegi :?: :lol: :lol:

Echipa e de fapt Florin Mirea & Mitranescu ... nu invers :D
Milionar excentric

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie:Clasament prima mansa.
bine am fost informat !

4 CONSTANTIN MATEESCU MATY 230.81
272.52
3 MIREA FLORIN 206.85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
257.42
15 GEORGE ALEXANDRU 172.53 :!: :!: :!: pe el lar fi exmatriculat ??????????? :mrgreen: :mrgreen:
226.59
48 STEFAN BABITA 163.88
203.41
13 MARIAN CONSTANTIN 156.19
190.16
28 CATALIN DUTA 133.98
156.69
31 DAN MITRANESCU 100.24
141.55
etc,etc

Cantitatea totala de peste prinsa 3298.77
Tocmai George Alexandru? Om de baza la Carpzone? E clara afirmatia aia,, Nici-un podium fara carpzone"
Ciudata chestie ca continua sa taca toti parca nu s-ar fi aflat nimic.
Mad carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

AHAAAAAAA !!!!
deci pana acuma Mitranescu miza pe valoarea lui MIrea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

@ Mitranescu

am un nepot de 12 ani daca vrei sa faci cu el o braila la individual iti dau cota 5 !!adica
daca castigi iti dau de 5 ori !!intelegi?
pe ce balta vrei tu !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vali Vesa scrie:Nu va mai bateti capul, e secret (ne-am obisnuit cu sistemul), nici pe site-ul organizatorului nu scrie nimic... :evil:
Florentin a recunoscut oficial ,la ei pe site ca a existat o situatie delicata cu George Alexandru care a acceptat descalificarea,din cauza ca a schimbat standul ,arbitrul nea Cici a trebuit sa se conformeze dorintei celorlalti participanti la concurs de a-l descalifica pe George Alexandru.
In cotinuare conduce Catalin Duta.
:lol: :lol: :lol:
Mad carp Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

totul sa petrecut astfel:

am extras standul 34,stand care in cel putin doua concursuri la care am mai participat pe acest lac nu a exzistat probabil din cauza pantei foarte abrupte si a lipsei de spatiu.am sunat organizatorul si la/m anuntat despre aceasta problema si mi sa spus sa iau legatura cu arbitrul sef.au venit domnii arbitrii au vazut despre ce este vorba si au luat decizia sa ma mute pe standul 11 care era stand liber,asta se intampla cu aproape 2 ore inainte de startul concursului programat la ora 16.aceeiasi brigada de arbitri care ma mutat a venit la ora 19 la primul cantar si mi/a cantarit cei 5 crapi prinsi.dupa cantar i/am anuntat ca am fost sunat de un prieten care ma anuntat ca pe malul de vizavi cineva a lansat zvonul ca eu de la sine putere ma/m mutat pe alt stand,ca pe cel pe care la/m tras nu mi/a convenit sau ca ma/m dus pe alt loc si nu pe cel pe care am fost mutat,daca ar fi fost adevarat arbitrii s/ar fi autosezizat la primul cantar cand ar fi vazut ca standul pe care m/au pus nu corespunde cu cel din fisa.dupa ce le/am spus de telefon mi/au spus ca nu este nici un fel de problema ca nu a zis nimeni nimic si ca nu am plecat eu de capul meu.dupa inca 2 ore de la cantar aceeiasi arbitrii vin sa/mi spuna ca pe malul de vizavii se face gura si ca ori sa ma mut si sa o iau de la zero ori sa ma descalifice.dupa zeci de telefoane date la organizatori la coorganizatori, unii au spus ca daca este decizia luata de arbitrul sef sa fie anuntata ca atare,arbitrul mi/a spus ca el nu poate sa/si demigreze numele si asa mai departe toata lumea o pasa de la unu la altul.dupa inca 2 ore aveam trei variante una sa ma mut pe un alt loc undeva intre Mirea si Mitranescu,alta varianta sa sa bege standurile scoase intr/o urna si sa trag iar,sa pescuiesc asa in afara concursului pt prestigiu sau sa fiu descalificat.pesrsonal sunt mahnit.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Urat, foarte urat ce a patit George !!!!!!!!
Stiu despre ce este vorba, rezolvarea cam asa ar fi trebuit sa fie :

1.Standul initial(cel care nu corespunde din punct de vedere competitional, adica nu se pot face lanseuri si monta sculele de pescuit ! Atentie, nu mai zic de cort, pat, scaun, etc !) este clar ca trebuia abandonat, iar concurentul dezavantajat sa fie mutat pe alt stand. Lucru pe care este normal sa-l fi facut organizatorul, adica Florentin Iuga si Victorash Hodorog.

2.In cazul de fata , decizia de a muta concurentul a luat-o arbitrul principal Cicerone Serbanescu, care a stabilit clar si fara echivoc ca ,concurentul George Alexandru va pescui pe alt stand. Orice contestatie la aceasta decizie trebuia facuta si depusa in maximum 1 ora de la mutare !

3.Deranjati(probabil) ca George a inceput sa prinda peste, cativa colegi de la Carpzone au inceput cu carcotelile si cu telefoanele catre organizator, care a hotarat......nu se stie ce !
Important este faptul ca acelasi arbitru Cicerone, a venit la cantarul de seara la standul lui George si a hotarat (s-au i-a transmis lui George ce a hotarat organizatorul !) :roll: :roll: sa il excluda din concurs ptr ca S-A MUTAT !!!!!! :roll: :oops: :oops: :oops:

Sunt curios acum cine va plati ptr tot si mai ales cine isi va asuma responsabilitatea de a recunoaste ca a gresit.

PS Lcul 3 in prima mansa, poate tot un podium in cea de-a doua ......cine stie ce s-ar fi intamplat ....acum sigur jeepul a ramas doar o amintire ptr George, la fel ca si visele de a fi castigatorul acestui turneu......PACAT.

PS 2 Astept pe aceasta cale o declaratie a arbitrului Cicerone care sa explice ce l-a facut sa ia aceasta decizie. Fara o explicatie solida, nu cred ca se mai poate continua. :oops: Astept.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: 1.Standul initial(cel care nu corespunde din punct de vedere competitional, adica nu se pot face lanseuri si monta sculele de pescuit ! Atentie, nu mai zic de cort, pat, scaun, etc !) este clar ca trebuia abandonat, iar concurentul dezavantajat sa fie mutat pe alt stand. Lucru pe care este normal sa-l fi facut organizatorul, adica Florentin Iuga si Victorash Hodorog.
dar cand au hotarat si trasat standurile, organizatorii nu au observat cu ochiul liber ca locul respectiv este imposibil?
de ce a fost introdus in concurs?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Buna intrebare ! Probabil ca acest lucru il putem considera o eroare, bazata pe lipsa de experienta in amenajarea standurilor a organizatorului..... De altfel, George ne poate da mai multe detalii despre cum au fost facute standurile. Daca nu cumva a primit interdictie de a mai scrie pe Crapmania... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”