Desfasurare Turneu Infopescar

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
panaitemilian

Re: Desfasurare Turneu Infopescar

Mesaj de panaitemilian »

@valivesa
George-Alexandru scrie:totul sa petrecut astfel:

am extras standul 34,stand care in cel putin doua concursuri la care am mai participat pe acest lac nu a exzistat probabil din cauza pantei foarte abrupte si a lipsei de spatiu.am sunat organizatorul si la/m anuntat despre aceasta problema si mi sa spus sa iau legatura cu arbitrul sef.au venit domnii arbitrii au vazut despre ce este vorba si au luat decizia sa ma mute pe standul 11 care era stand liber,.
poate daca nu era locul 1 un jeep nu mai erau asemenea manevre si interese. vati gandit la concursuri cu premii doar cupe si diplome ?
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

o observatie:
parca revad episodul eliminarii echipei lui firimita pentru peste mort.
consider ca in acest caz si concurentul are partea lui de vina. mai ales daca este unul cu pretentii.
este de NEIMAGINAT ca cineva sa ocupe podiumul unui concurs de pescuit, dupa ce si-a schimbat locul extras initial, si sa nu iasa scandal.
chiar si cu aprobare scrisa de la presedintele cips si presedintele romaniei.
iar un concurent cu pretentii la echipa nationala trebuie sa stie asta, la fel cum trebuie sa stie ca nu are voie sa faca greseala de a aduce un crap mort la cantar.

ps sorin rudeanu se afla la acelasi concurs si pescuieste intr-o rapa absolut incomoda. daca se muta DOAR cativa metri, ar fi stat comod. nu a facut-o.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

exemple personale (andrei vladeanu)

cupa pelicanul 2007. eram cap de stand. il intreb pe oana daca am voie sa ma duc in stanga. imi zice ca pot sa ma duc si pe podu' de la tamadau. incepem sa prindem si iese scandal monstru pe balta ca vladeanu da in afara standului. aveam acordul organizatorului. degeaba.

sarulesti 2008 primavara. dupa disensiuni cu echipa din stanga in legatura cu amplasarea balizei de delimitare, paco ne spune sa taiem stuful din dreapta si sa pescuim spre beker, unde nu era nimeni. apoi pe balta iese scandalul de rigoare, desi aveam acordul organizatorului. degeaba.

m-am lecuit.

anul asta, tot la sarulesti, nae a zis in a 2 a zi sa vorbim cu paco sa ne mutam 200 metri la dreapta pe locul aratat pe harta. ca sa ajungem la apa adanca. i-am zis ca a innebunit. "iti dai seama ce scandal iese cand se afla ca vladeanu s-a mutat!?!?!" si am ramas pe loc
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Intrebare

Sa stiut dinainte numarul de concurenti ?
Daca raspunsul este da ,atunci mai este o intrebare ''DE CE SAU FACUT LOCURI MAI MULTE ???????????
Daca nu existau locuri libere ,George nu mai avea unde sa se mute :!: :idea:
Un concurs nefericit de imprejurari cu multe greseli de organizare .
Nu cred ca este treaba arbitrilor sa rezolve litigiile care revin organizatorilor [numar de concurenti si amplasarea standurilor ],arbitrii incep treaba odata cu inceperea concursului ocupandu-se cu respectarea regulamentului ,cantariri si intocmirea clasamentului final .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Standurile au fost facute cu putin timp inainte de tragerea la sorti,pe un mal au fost facute de Victor Hodorog si doi colegi din fostul meu club iar pe malul cu locul cu pricina doar de baietii din club fara Victor care probabil din cauza ochelarilor polarizanti pe care ai purtau cand au batut pe drumul de sus placuta din cauza ca se grabeau la tragerea la sorti nu sa/u mai uitat si jos sa vada ca locul este impracticabil pt a monta un minim necesar de echipament.intr/o conditie aproape asemanatoare a pescuit in prima mansa si Sorin Rudeanu si numai el stie prin ce a trecut.pe langa faptul ca nu sa facut o evaluare a valorii locurilor dupa prima mansa si de a se incerca cat de cat echilibrarea locurilor sau scos anumite standuri 11,3,7 plus alte standuri care au ramas libere datorita faptului ca anumiti concurenti au promis ca vin banuiesc fara sa plateasca taxa si sa extras pt ei si neprezentanduse au ramas standuri libere intre concurenti.in acest fel sa creat un dezechilibru unele standuri avand spatii mari de pescuit.tragerea la sorti sa terminat in jurul orei 14 iar dupa nici 10 minute am anuntat de problema si ca acest stand nu a mai fost bagat in nici un concurs pe organizator care repet mi/a spus sa iau legatura cu cine a facut standurile sau arbitrul sef.l/am oprit pe arbitrul sef care tocmai trecea pe acolo si i/am aratat locul si ia/m spus ca ma retrag din aceasta etapa neputand pescui in limite decente stiind faptul ca uzura fizica in cazul in care as fi pescuit de sus de la 8-12 metri si coborand la fiecare peste ma vor face sa nu termin in picioare concursul si nu avea sens sa/l incep atata timp cat nu am sanse minime egale din punct de vedere fizic.la inceputul discutiei erau ambele brigazi de rabitri si in prima parte si organizatorul iar arbitrul sef mi/a spus sa ma duc pe unul din standurile scoase 11.am ajuns pe standin jurul orei 14,40 iar concursul incepea la ora 16.2 ore nu am avut nici o prezentare iar inainte de cantar am prins 3 respectiv 2 crapi in timpul cantarului ora 19,20.repet dupa cantar am anuntat ca se zvoneste pe malul de vizavi de unde am fost mutat de catre un coleg de club chiar unul care a participat la standuri ca am plecat de capul meu sa/mi aleg alt loc la care arbitrul mi.a spus sa stau linistit ca nu este adevarat ca ma/m mutat in urma deciziei dumnealui care culmea dupa inca o ora de la cantar si dupa ore bune de la inceputul concursului vine sa ma anunte ca se comenteaza pe malul de vizavi si ca trebuie sa ma mut sau sa ma descalifice dupa cateva telefoane date organizatorul mi/a spus sa/l sun pe Victor Hodorog care mi/a spus ca daca a fost decizia arbitrului sef sa se duca sa anunte ca ma/m mutat in urma unei decizii.am sunat arbitrul care mi/a spus ca el nu poate sa/si demigreze numele ca in cazul in care voi castiga va comenta toata lumea si uite asa am fost pasat de la unii la altii timp de 2 ore cu telefoanele.unii ca nu pot zice nimic ca le va sarii lumea in cap pe internet,altii ca nu/si pot pata numele si tot asa.pur si simplu am fost batjocorit si cred ca sa mers pe premiza mai bine sa multumim 10 oameni si sa cada unu decat invers,o lipsa totala de responsabilitate in asumarea deciziei SI MARE MINUNE DACA VA MAI RECUNOASTE CINEVA CEVA.in regulament scria ca o contestatie se aduce la cunostinta arbitrului sef la cel mult o ora de la consumarea faptei sau arbitrul se autosezizeaza.arbitrul la cantar nu avea cum sa se autosezizeze pt ca tocmai dansul ma mutase acolo iar contestatia care culmea a fost facuta telefonic a venit dupa 4ore jumate de la inceputul concursului cand incepusem sa punctez serios.

ps.la cantar arbitrul,,aoleo gergica am si uitat ca te/am mutat aici si am uitat fisa pe malul de vizavi dar lasa ca scriem pe o foaie semnezi si aduc fisa la cantarul urmator''

ps2 acum o mana o va spala pe alta
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

"ORGANIZATORII accepta solicitarea si ii repartizeaza standul 32.
La inceperea concursului George nu se aseaza pe 32, ci pe standul 11."

Este adevarata aceasta afirmatie?Daca da,parerea mea,ca ai si tu o vina la toata tarasenia.Altfel ti s-a facut o mare nedreptate...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:exemple personale (andrei vladeanu)

cupa pelicanul 2007. eram cap de stand. il intreb pe oana daca am voie sa ma duc in stanga. imi zice ca pot sa ma duc si pe podu' de la tamadau. incepem sa prindem si iese scandal monstru pe balta ca vladeanu da in afara standului. aveam acordul organizatorului. degeaba.
@Andrei
Intrebarea a fost daca poti sa dai in stanga ,nu sa muti 2 lansete la 20 m .sau cel putin asa am inteles eu cand am fost intrebat .
Vladeanu a primit acordul meu sa dea in afara standului ,nu sa mute lansetele in afara standului la 20 m distanta de stand .Problema sa rezolvat taind 1 m de stuf si astfel ai putut ajunge unde tragea pestele tinand lansetele in stand .
Nu cred ca este aceeasi situatie . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

eu nu aveam de unde sa stiu ce standuri sunt libere respectiv 11.in momentul cand de fata a fost organizatorul impreuna cu arbitrii au spus de standul 11 si 7 ca ar fi libere si am ales 11 pt ca acesul trebuia sa/l fac prin DN si deranjam mai putine echipe.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Chiar daca va rezulta ca a gresit si George mutandu-se, felul in care a fost eliminat din concurs nu are nicio scuza ! Mai mult, colegii de club (comisia de disciplina) doresc excluderea lui din Carpzone pe motiv ca le-a fost lezata imaginea !
Si iar subliniez un lucru : organizatorul unui concurs nu ar trebui sa aiba dreptul sa participe la concursul in cauza, deoarece pot aparea situatii ca cea de mai sus !

PS Sper ca timpul sa-i mai domoleasca pe cei in masura si sa revina asupra deciziei de excludere a lui George. Sa nu uitam ca a fost unul dintre primii membrii care a avut rezultate si a promovat imaginea clubului ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

In locul lui nu as mai sta niciun minut(one minute) la Florinel in Club !!!

Chiar daca a gresit si George(sa zicem putin intntionat) in niciun caz Florinel nu trebuia sa il exmatrculeze !!

ps
1.Cine avea cel mai mare interes sa fie eliminat ??????
2.La cine ia a stat in coaste George in prima mansa ???????????????
3.Care dintre concurenti e foame de bani ????????????????
4.Care dintre concurenti e disperat sa se plimbe 2 luni cu JEEPU ????????????

Faceti voi un calcul si va dati seama de unde a plecat excluderea lui George !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”