@Sacalandrei vladeanu scrie:sacalu vinde castraveti gradinarului!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi se pare ca tu ai fost gradinar in tinerete.

Eu doar vindeam.

Sunt uni care incearca sa vinda gogosi si zic ca sunt castraveti.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@Sacalandrei vladeanu scrie:sacalu vinde castraveti gradinarului!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nicule, nu cluburile organizatoare sunt vinovate.DAVID NICU scrie:incet ,incet ,asa cum de altfel ma asteptam concursurile de pescuit organizate de unele cluburi fara experienta sau transformat in adevarate dispute demne in curind de K1 si credetima nu exagerez cu nimic.....................
Da" ei tot incearca ,nu sa opresc nea Cornele......cornel rosioru scrie:Nicule, nu cluburile organizatoare sunt vinovate.DAVID NICU scrie:incet ,incet ,asa cum de altfel ma asteptam concursurile de pescuit organizate de unele cluburi fara experienta sau transformat in adevarate dispute demne in curind de K1 si credetima nu exagerez cu nimic.....................
Vinovati sunt PESCARI care nu stiu sa selecteze concursurile.
Idea de concurs a degenerat. Asum se organizeaza fel de fel de susanele.
Vrei sa-ti faci cunoscut clubul ? Organizeaza un concurs.
Vrei sa lansezi o balta, fa un concurs pe ea.
Vrei sa finantezi clubul, fa un concurs.
Si lista poate continua.
Fara falsa modestie dar de cind echipa Senzor sa retras, iar APCR a renuntat la organizarea concursurilor, valoarea acestora a scazut ajungindu-se in situatia actuala.
Unele cluburi incearca sa imite ascensiunea APCR-ului si a echipei Senzor, altii incearca sa creeze alternative, insa omit un singur lucru, aia aveau valoare.
Scuze Dane, dar asta e pe site-ul clubului...Dan Mitranescu scrie:Si o precizare :
ACEST CONCURS NU ARE NICI O LEGATURA DE ORGANIZARE CU CLUBUL CARP ZONE !
florentiniuga scrie:Info Pescar, in colaborare cu Fishing & Hunting Channel si Two Lakes Two Brothers, organizeaza pe balta Tâncabesti 2, primul turneu de pescuit la crap din Romania. Astfel, in fiecare luna, din aprilie pana in octombrie, va avea loc cate o mansa de 48 de ore, pescuit individual, cu 2 sau 3 lansete (in functie de numarul mediu de participanti), dupa urmatorul calendar:...
Dan Mitranescu scrie:Si o precizare :
ACEST CONCURS NU ARE NICI O LEGATURA DE ORGANIZARE CU CLUBUL CARP ZONE !