Desfasurare Turneu Infopescar

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Turneu Infopescar

Mesaj de andrei vladeanu »

George-Alexandru scrie:intentia mea a fost sa ma retrag din acesta mansa,asta am si comunicat organizatorului si arbitrilor.decizia mutarii nu mi/a apartinut mie.
te-au mutat cu japca? :D
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cine a mutat bagajele :?: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

nu le/a mutat nimeni ca nici nu desfacusem nimic.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Buhac

Mesaj de Buhac »

Georgica mai ai cinci etape sa demonstrezi ca poti castiga un loc din primele trei.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

victorash scrie:........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Organizatorul principal trebuia sa ia o decizie inaintea inceperii concursului.
Da Victoras, asta era decizia corecta iar acum nu mai aveau loc aceste discutii. Dar cine este organizatorul principal?
Nimeni nu-si asuma responsabilitatea.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

victorash

Mesaj de victorash »

Maestre, responsabilitatea si-a asumat-o organizatorul principal, Florentin Iuga pe celalalt site.
In afara de aceasta problema cred ca concursul a fost unul bun, cu rasturnari de podium si peste mult ( 2,5 tone) desi era la bataie.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

exemplul cu firimita, despre care spui ca nu trebuia sa prezite la cantar peste mort, daca era pescar adevarat, se cam bate cap in cap cu ce ne-ai povestit despre patania cu tatae...sa nu-mi mai spui ca n-avea pontonul 8 pe 8 si nu se putea lansa, fiindca am sa-ti spun si eu ca din cauza caniculei exagerate din romania, in timp ce s-a prezentat pestele mort la cantar, in baragan mureau oameni...

@ cornel rosioru

domnul cicerone care spui tu ca e arbitru apcr de parca ar fi arbitru fifa, si cu care sunt prieten, trebuie sa spun ca nu va fi in stare in viata vietilor lui sa ia o hotarare in materie de arbitraj la concursurile de crap, si sa RASPUNDA de ea, fiindca este lipsit de personalitate si influentabil ca un copil de 15 ani.

@ vladut mateianu

nu stiu cat a pierdut george alexandru ca a fost descalificat la concursul asta, dar stiu cat a pierdut clubul meu cand a fost descalificat de la calificari...oare acolo de ce nu-ti prea pasa...din contra, au fost multe momente cand ne-ai denigrat...poate fara motiv.

in concluzie, si va spune cineva care s-a confruntat cu astfel de situatii...in concursurile de crap nu va mai bazati pe vorbele organizatorilor, sau ale arbitrilor, fiindca in caz de ceva, paseaza vina de la unii la altii si nu mai recunosc ce-au spus.

as zice ca andrei vladeanu are dreptate si nu trebuie sa te bazezi nici macar pe ceva scris, tu ca participant...pe asta, in general, numai organizatorii se pot baza...si pe asta o stiu din aceeasi experienta nefasta.

v-as ruga sa nu-mi raspundeti, fiindca aste sunt niste concluzii ale mele pe care nu mi le pot schimba.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Nu mai inteleg nimic. Tu zici ca tu ai luat decizia de a fi descalificat George, iar Florentin scrie pe siteul LUI ca el a hotarat ! :roll: Care este adevarulpana la urma ?

@cornel serbu

Iti urez succes la organizarea mansei I a Campionatului National. Sa te vad ca organizator ce poti, ca de pe "mal" este usor sa vociferezi..... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

din cate-mi aduc eu aminte, ar fi cam al cinci-lea concurs pe care-l organizez, si zau, ti-o spun asa ca sa nu se mai impauneze nimeni...nu-i mare scofala...

si tot din pacate, n-ai avut niciodata amabilitatea sa participi la concursurile organizate de mine...si cand te gandesti ca asta-i ultimul...sa fii sanatos si incearca doar sa-i lasi si pe altii sa existe
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tocmai ptr ca este atat de simplu de organizat un concurs, de abia astept Turneul Aventuri la Pescuit prima mansa. De pe margine, ca sa pot comenta liber.... :D

PS In regulament scrie ca decizile importante le va lua organizatorul impreuna cu arbitrul sef. Daca pescarul Cornel Serbu greseste grav, oare ce decizie va lua organizatorul Cornel Serbu ? :roll: O simpla intrebare dintr-o lunga serie.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”