Desfasurare Turneu Infopescar

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
mariusangler
Puncte: 0

Desfasurare Turneu Infopescar

Mesaj de mariusangler »

Are cineva informatii despre desfasurarea concursului?Merge pestele,se prinde,cine conduce?
Mad carp Team

dan _city_center

Re: Desfasurare Turneu Infopescar

Mesaj de dan _city_center »

prietene,
poate pe acest sait organizatorul nu a reusit sa faca anuntul cu privire la mansa a doua sau poate ma insel .
s-a facut si a fost sters?....... atunci aici e o problema :!: :idea: un moderator daca e cazul .....
aici pe CRAPMANIA nu se vrea promovarea concursului de la T2 :?: :oops:.............

Saky

Mesaj de Saky »

:oops: :oops: :oops: :evil:

Stati linistiti ca deja am primit informatii de la fata locului ca si la mansa asta s-au facut
ceva manevre !!??!!
Cica unul din oamenii lui Florentin sa tot mutat dupa extragere ca si cum nu ar fi fost concurs !!!
cu acordul SEFULUI MARE !!!! :!: :idea: :oops:
(cica nu ia convenit locul pe care la tras si fara sa faca galagie(adica asa cu siusta)Florinel la mutat pe locul pe care a pescuit si in prima mansa !!!! :cry:
cica celalti concurenti si au dat seama azi dimineata de manevra si lar fi descalificat pe acel concurent (deocamdata nu dau nume)

las pe altii care se simt cu musca pe caciula sa ne lamureasca si pe noi,vinovatii au timp
pana diseara sa se sparga !!!

DACA NU INCEPE AVALANSA !!!! :!: :idea: :!: :idea:

Ce tare ! Aflu tot in timp real de la 600 de km !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps
Am promis ca o sa scriu aici tot ce aflu despre cei care fac manevre si furaciuni !!!!!!!!

Saky

Mesaj de Saky »

Nimeni nu vrea sa se sparga ????????????????????

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie::oops: :oops: :oops: :evil:

Stati linistiti ca deja am primit informatii de la fata locului ca si la mansa asta s-au facut
ceva manevre !!??!!
Cica unul din oamenii lui Florentin sa tot mutat dupa extragere ca si cum nu ar fi fost concurs !!!
cu acordul SEFULUI MARE !!!! :!: :idea: :oops:
(cica nu ia convenit locul pe care la tras si fara sa faca galagie(adica asa cu siusta)Florinel la mutat pe locul pe care a pescuit si in prima mansa !!!! :cry:
cica celalti concurenti si au dat seama azi dimineata de manevra si lar fi descalificat pe acel concurent (deocamdata nu dau nume)

las pe altii care se simt cu musca pe caciula sa ne lamureasca si pe noi,vinovatii au timp
pana diseara sa se sparga !!!

DACA NU INCEPE AVALANSA !!!! :!: :idea: :!: :idea:

Ce tare ! Aflu tot in timp real de la 600 de km !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps
Am promis ca o sa scriu aici tot ce aflu despre cei care fac manevre si furaciuni !!!!!!!!
Sakale care-i treaba cu descalificarile alea? Iara-i o manevra in care-i implicat clubul dorului?Ma la astia nu e concurs in care sa nu se auda de o frauda, facuta de unul de-ai lor.
PS- 600 de km it"s nothing my friend.......
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

dan _city_center scrie:prietene,
poate pe acest sait organizatorul nu a reusit sa faca anuntul cu privire la mansa a doua sau poate ma insel .
s-a facut si a fost sters?....... atunci aici e o problema :!: :idea: un moderator daca e cazul .....
aici pe CRAPMANIA nu se vrea promovarea concursului de la T2 :?: :oops:.............
Dane nu cred ca i-a oprit cineva sa promoveze concursul si aici.Dar daca se adeveresc spusele lui Saki ca s-au facut , manevre,intreaga competitie e compromisa si lipsita de credibilitate.
:|
Mad carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

@marius

De data asta hai sa lasam protagonistii sa ne povesteasca ce sa intamplat. :wink:
daca ma pun eu sa zic,iar crede lumea ca am ceva cu astia !! nu vreau ca cei 4-500 de platitori sa creada ca ii bag pe toti in aceias oala !!

la faza asta 495 sant nevinovati !!poate chiar 498 !! :!: :idea:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nu va mai bateti capul, e secret (ne-am obisnuit cu sistemul), nici pe site-ul organizatorului nu scrie nimic... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Problema a fost in felul urmator:
Un concurent a picat pe un stand foarte dificil(mal abrupt, imposibil de montat cortul etc.). A cerut acceptul arbitrilor si a organizatorilor de a putea pescui pe alt stand. Acestia l-au indrumat catre alt stand.
Dupa cantarul de seara, cand acelasi concurent se afla printre primele locuri, au inceput discutiile din partea colegilor de club. Pana la urma, acesta a fost descalificat sau s-a retras nu stiu exact, cert e ca nu mai participa la concurs.
Eu eram in vizita pe balta cand se intampla asta si am citit regulamentul organizatorilor in care scria clar ca orice contestatie trebuie facuta in cel mult 1 ora de la data savarsirii abaterii.
Cam trecusera ceva ore si nu exista nimic scris.
C. S. PELICANUL

Saky

Mesaj de Saky »

:!: :!: :!: :!:
CEA MAI TARE STRATEGIE DE CONCURS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dan Mitranescu 8 kg !!
Florin Mirea 80 kg !!!!!

Au picat unu langa altu !!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Si in prima mansa Mirea(colegu de echipa al lui Mitranescu)
cica sa clasat mai bine ca si Mitranescu !! :idea:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ps
eu oricum ii tin pumnii lui Mitranescu, poate poate isi mai revine ! :lol: :lol:
ps2
@mitranescu
cum va inpartiti pe GEEP ,o luna la unu o luna la altu ???????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps 123
asti de la SRI sant Pepsi pe linga mine !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”