norisss scrie:Folosesc si eu de un sezon cele MKM2 de la d-nul Mitranescu. Destul de bune, singura chestie....care nu-mi place.....daca vreau sa scot lanseta ca sa o reimprospatez, se desface destul de greu capatul, adica trebuie desfacut manual. Cand am trasatura si capatul este sus, sare destul de ok, nu e problema.
Chestie care nu se intampla la MKII original. Pur si simplu lucreaza fara cusur, atat pe trasatura cat si atunci cand ridici lanseta ca sa o raincarci, sau pentru a o pozitiona in alt loc pe rod pod. Folosesc MKII original de 5 ani si nu am ce sa le reprosez. Se comporta ca in prima zi.
La mine un an de pescuit inseamna aproximativ 10 tone de crap si pescuit in regim de concurs. Lucru ce se poate dovedi oricand. Face cam 10-15 ani din astia normali.
Acum doi ani ( 24 luni

) toate "alea originale" aveau arucul prea moale si cadeau prea repede.A uitat lumea .

Prin simpla intindere a arcului a fost remediata problema. Eu am dat sfatul pe forumuri, ( fara sa maresc niciun scris ).
Produsul MKM2 in sine si pretul aferent nu se vad , se vede un simplu reglaj ca un mare defect .
La MKM2 venea prea tare arcul acum trei ani. Se rezolva intr-un minut problema prin taierea arcului. Pentru cei care un minut depaseste ca valoare milionul, chiar a fost un deranj.
Acum vin reglate toate modelele, inclusiv cel "nou" , MKM3 .
P.S. Toate swingerele care pleaca de la mine sunt verificate si functioneaza fara cusur. Reglaje se pot face si in garantie... si postgarantie... si pe orice model . Nu costa nimic ,
PENTRU CA ESTE O OPERATIE BANAL DE SIMPLA