Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
este corect, pentru anul 1622. in mileniul asta s-a inventat functia de "paznic", care este un om pe care-l platesti sa pazeasca bostana. in cazul de fata vina e a paznicului, dar si a patronului, caruia i s-a zis de nenumarati utilizatori ai acestui forum sa nu lase sub nici o forma pescarii sa stea cu masina langa standul de pescuit. astia cu smardoiala lasati-o mai moale, ca mai sunt justitiari prin tara asta care credeau ca daca au prins hotul de masini primesc recompensa de la politie... si au primit 3 ani jumate cu executarebogdan5 scrie:FRICA PAZESTE BOSTANA (punct).
de-aia si patronul e de vina, ca i-a lasat pe fomisti sa stea cu masina langa ei. e o invitatie adresata saracilor sa doseasca pestii te miri pe unde. masina trebuie sa stea in parcare, se pot achizitiona cateva trolere pentru pescari ca sa nu comenteze ca-i pui sa-si care bagajeria in spate sau ca-i fortezi sa-si cumpere sau ca n-au loc....si ai rezolvat problema. control la bagaje la plecare, pa si la revedere, va mai asteptam pe la noi ! Vladut trebuia sa stie mai bine ca oricine ce fel de "pescari" sunt in tara asta si ce parghii legale are sa se apere.bogdan5 scrie:Cine crede ca englezii, nemtii,francezii,s.a.m.d nu arunca gunoaie pe strada o fac pentru ca au cei 7 ani de acasa se inseala. Nu o fac pentru ca stiu ce amenzi(de sar in sus) platesc. De"frica" nu inseamna neaparat smardoiala insa facuta cu cap cand nu mai ai solutii... Ce sa faca 2-3 paznici la niste saracii(3 masini) care fug peste camp ??
E corect ce spui si tu numai ca realitatea bate filmul. Ai nevoie de un sac de bani pentru a ingradi toata balta, camere de luat vederi... degeaba lasa masina in parcare daca au una pe miriste unde ajunge unul cu piciorul in 10-15min si gandeste-te ca 2-3 paznici nu pot supraveghea 20 de pescari insirati pe te miri unde.DumiD scrie:de-aia si patronul e de vina, ca i-a lasat pe fomisti sa stea cu masina langa ei. e o invitatie adresata saracilor sa doseasca pestii te miri pe unde. masina trebuie sa stea in parcare, se pot achizitiona cateva trolere pentru pescari ca sa nu comenteze ca-i pui sa-si care bagajeria in spate sau ca-i fortezi sa-si cumpere sau ca n-au loc....si ai rezolvat problema. control la bagaje la plecare, pa si la revedere, va mai asteptam pe la noi ! Vladut trebuia sa stie mai bine ca oricine ce fel de "pescari" sunt in tara asta si ce parghii legale are sa se apere.bogdan5 scrie:Cine crede ca englezii, nemtii,francezii,s.a.m.d nu arunca gunoaie pe strada o fac pentru ca au cei 7 ani de acasa se inseala. Nu o fac pentru ca stiu ce amenzi(de sar in sus) platesc. De"frica" nu inseamna neaparat smardoiala insa facuta cu cap cand nu mai ai solutii... Ce sa faca 2-3 paznici la niste saracii(3 masini) care fug peste camp ??
Ai dreptate, numai ca sunt oameni mai linistiti care nu doresc sa se lege la cap cu figuri de "Glina", in cel mai fericit caz reactioneaza pe blat si evita sa piarda timpul cu declaratii la politie, procuratura, instanta...Aici mai trebuie sa intervină şi vecinii pescari.
CrapMLT scrie:Cu indivizii astia m-am certat pe urmatoarea "balta" de'alui Vladut, citez si eu de mai sus doar pe UNUL DIN CARNATI care a venit pe balta si-l injura pe prietenu lui (nu-l vad in poze) sa auda jumatate de mal + cel opus de toti mortii si vii, pe langa asta tot in gura mare striga ca..."aici e mai mic baa b...p...in concursu lor ca trebuia sa dam pe cealalta balta, tre sa vedem cum facem ca ma omoara soacra-mea daca nu ii duc 4-5 bucati" celalalt " pai si cum facem ma?" "stiu eu ma....vizavi acolo la foisoru 12 o iei drept pe camp si e o bariera...dar o dovedesc eu pe langa"
Ideea e ca eu am plecat mai devreme decat ei, si i-am atentionat pe cei de la poarta "mai palmat asa" nu stiu ce s-a intamplat mai departe.
Vladut Mateianu scrie: ...rezolvarea "cazurilor"......