Desfasurare CUPA LATES 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA LATES 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

dutapit scrie:""""" strategie pt amur, vazuta cu ochii mei: sac solubil de grosimea ciorapului flausat si diametrul minimum 10 cm, pus pe tub de scurgere wc, spartura, porumb uscat, spuma galbena si benzar mix (15 lei - 3 kg).

sac solubil 5m=20 lei si face acelas lucru ca cel de 30-40 lei
tub de scurgere wc=2 lei nu 40-50 lei
si daca prindeam "castraveti" dadeam si cu ciorap flausat folosit

ps.snobismul nu ne caracterizeaza.
sac solubil 20 lei se leaga cu ata in loc de nod pt ca nu se dizolva nodul. iar distanta de aruncare este mica pentru ca este de dimensiuni considerabile. in rest, intr-adevar, face acelasi lucru.
tubul gol folosit de "snobi" nu costa 40-50 de lei nici macar ala inscriptionat AV :D
tot respectul pentru tine ca ai prins castraveti la ciorap flausat. nu uita insa ca spre final ai cerut de la niste snobi mici cateva boliesuri sa prinzi si tu cativa ciortani!
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
locul pe care a pescuit paraschiv (stand 16, cap de balta) a fost, dupa parerea mea, cel putin la fel de bun ca al lui tite. si categoric mai bun decat al lui octav & claudiu. aici s-a vazut in mod clar superioritatea stilui de pescuit modern in fata celui arhaic. boilies VS porumb uscat.
De ce sa nu luam in calcul standurile 1 si 15 ca sunt echilibrate ?
Nu o sa creada nimeni chestia asta pentru ca se stie clar ca standul 1 este cel mai bun de pe balta , dar presupunem ca sunt egale.
standul 1 este cel mai bun de pe balta, insa faptul ca tite george este un pescar mult mai tehnic decat vladeanu&cipica si-a spus cuvantul. :D

n-ai inteles exact mesajul meu, draga dane. eu va admir rezistenta si stilul de pescuit (tie, lui baboieru, caiacistu, etc). e pacat insa ca va cramponati de acest stil rudimentar de pescuit. in romania puteti obtine ici-colo rezultate. insa, daca veti iesi afara, o sa fie f greu.
The One Team

dutapit

Mesaj de dutapit »

nu ceream daca nu se laudau ca-mi dau cateva bile si asta dupa ce i-am servit si eu cu cate ceva de mare folos.
nodul de la ciorap se dizolva foarte repede,verificat,si de distanta nu aveam nevoie pt."castravete".

andrei vladeanu
Veteran

dutapit scrie:nu ceream daca nu se laudau ca-mi dau cateva bile si asta dupa ce i-am servit si eu cu cate ceva de mare folos.
nodul de la ciorap se dizolva foarte repede,verificat,si de distanta nu aveam nevoie pt."castravete".
pai nu stiai ca snobii sunt laudarosi de mici? :D
dar cu ce i-ai servit?
The One Team

dutapit

Mesaj de dutapit »

cel mai bine ai afla de la octav.

andrei vladeanu
Veteran

zice ca nu a luat nimic de la tine. merita jucat in picioare snobul asta mic si mincinos!
:evil:
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

m-a sunat claudiu.
zice ca i-ai dat patent si poxipol. corect.
scuze.
:D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
n-ai inteles exact mesajul meu, draga dane. eu va admir rezistenta si stilul de pescuit (tie, lui baboieru, caiacistu, etc). e pacat insa ca va cramponati de acest stil rudimentar de pescuit. in romania puteti obtine ici-colo rezultate. insa, daca veti iesi afara, o sa fie f greu.
Stiu Andrei ca nu ai ceva personal cu noi.
Ca ma limitez la acest stil de pescuit este datorat faptului ca atata stiu si ca Florin atata-si permite. :D Din acelasi motiv legam si saculetii cu ata : dintr-o rola ies 50 saculeti legati cu ata si numai 30 legati cu nod ! Asta este , suntem "saracii" , in nici un caz nu ne deranjeaza ca ramane nodul netopit.

Pana una alta suntem cateva echipe de "saracii" care ne permitem sa mergem si sa "cotizam" la multe concursuri.
Totodata suntem cei care dau curajul pescarilor sa intre in competitii fara a fi nevoiti sa riste sume mari de bani. Ca acestia vor sa avanseze si sa pescuiasca cu bile este problema lor nu deranjul nostru.

Ca nu avem sanse in pescuitul de afara este o provocare si mai mare. Nu stiu daca ne lasa astia la vama sa iesim cu butelia si cu tuciu' ... :D

P.S. Daca am sa gasesc un sponsor pentru bile promit ca nu am sa mai pescuiesc cu mamaliga !

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:m-a sunat claudiu.
zice ca i-ai dat patent si poxipol. corect.
scuze.
:D
Poxipolu' cu ce aroma era ...? :D

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie: pai nu stiai ca snobii sunt laudarosi de mici? :D
Nu vreau sa discutam unde este granita snobismului, dar in nici un caz baietii astia nu se incadreaza acolo. In plus cred ca datorita conjucturii un kg de bile pentru ei costa mai putin decat un kg de porumb pentru multi ! :D

Cu aceasta ocazie vreau sa-i felicit pentru modul in care pescuiesc:
Ambitie...
Munca...
Nadire la punct fix la distanta mare...
"sucirea" lansetelor de pe un pat de nada pe altul de mai multe ori pe zi ... :wink:

Bravo lor chiar daca au incins telefonul "rosu" ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”