Cristian Stanoi scrie:La ultimul concurs de aruncat din mana de la Sarulesti (Best 5) doar 12 din cele 70 de echipe participante nu au punctat. La 12 loturi participante sunt 36 de standuri si cred ca balta are 36 de standuri de pe care se poate puncta pescuind aruncat din mana.
domnule Stanoi , asa cum spune si titlul , este vorba de campionatul AGVPS , aveti si optiunea campionatului national organizat de federatia de la Alba care dupa spusele multora este cel legal , oficial si corect unde aveti ocazia sa fiti arbitrat si antrenat asa cum prevede legea 69
ba mai mult , aderand la clica infractionala a AGVPS aveti ocazia sa ajungeti prin salile tribunalelor sau prin birourile parchetelor
Cristian Stanoi scrie:La ultimul concurs de aruncat din mana de la Sarulesti (Best 5) doar 12 din cele 70 de echipe participante nu au punctat. La 12 loturi participante sunt 36 de standuri si cred ca balta are 36 de standuri de pe care se poate puncta pescuind aruncat din mana.
domnule Stanoi , asa cum spune si titlul , este vorba de campionatul AGVPS , aveti si optiunea campionatului national organizat de federatia de la Alba care dupa spusele multora este cel legal , oficial si corect unde aveti ocazia sa fiti arbitrat si antrenat asa cum prevede legea 69
ba mai mult , aderand la clica infractionala a AGVPS aveti ocazia sa ajungeti prin salile tribunalelor sau prin birourile parchetelor
Eu doar mi am spus parerea in ceea ce priveste lacul Sarulesti. CN 2015 poate sa se tina oriunde, ce conteaza pana la urma da la anul in Spania vom fi tot pe 13 sau de ce nu pe 14? Important va fi ca s-a facut tot ce era posibil dar nu s-a putut mai mult in conditiile date. Aici parca vorbeam de CN nu de federatia de la Alba ...,,
Eu doar mi am spus parerea in ceea ce priveste lacul Sarulesti. CN 2015 poate sa se tina oriunde, ce conteaza pana la urma da la anul in Spania vom fi tot pe 13 sau de ce nu pe 14? Important va fi ca s-a facut tot ce era posibil dar nu s-a putut mai mult in conditiile date. Aici parca vorbeam de CN nu de federatia de la Alba ...,,
Sent from my LG-E975 using Xparent Red Tapatalk 2
La ora asta in Republica Romania nu exista nimeni care sa fie in stare sa organizeze un CN(fara scandal) nici macar pe balta din spatele blocului si noi vorbim de CN-uri la Sarulesti, Ebru si alte aberatii. Ce ne mai e dor de niste discutii, de niste furtisaguri si alte misculatii ca de doar asa pot unii castiga.
PROPUNERE: In Belgravistan exista o balta cu locuri echilibrate, toate echipele vor prinde peste si seamana cu conditiile de pescuit de pe Ebru. Cine se baga sa organizeze?
oliviu orhei scrie:Taxa de particiare se plateste in contul :
As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC
CIF 30553576
Cod IBAN: RO29.RZBR.0000.0600.1487.2493
Banca: Raiffeisen Bank
Taxa de participare este de 5400 ron (1200 euro) din care :
- 500 euro raman pentru lot.
- 700 euro pentru organizare.
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
La sedinta am stabilit (si votat) ca cei 500 euro ptr lot sa nu se mai plateasca. CINE a luat decizia sa se plateasca acesti bani, netinand cont de votul nostru, al cluburilor participante si PLATITOARE???? !!!!!!!!!!!!
oliviu orhei scrie:Taxa de particiare se plateste in contul :
As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC
CIF 30553576
Cod IBAN: RO29.RZBR.0000.0600.1487.2493
Banca: Raiffeisen Bank
Taxa de participare este de 5400 ron (1200 euro) din care :
- 500 euro raman pentru lot.
- 700 euro pentru organizare.
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
La sedinta am stabilit (si votat) ca cei 500 euro ptr lot sa nu se mai plateasca. CINE a luat decizia sa se plateasca acesti bani, netinand cont de votul nostru, al cluburilor participante si PLATITOARE???? !!!!!!!!!!!!
Probabil ca tot unul ca Stefan Popescu !
700 euro se depun in contul celor de la corbu,insa cei 500 euro de la fiecare lot unde se vor depune si cine se va folosi de ei aproape un an de zile ?
Propun ca acesti 500E sa se stranga inainte de inceperea primei etape la arbitrul sef (Gabi Calota), care ii va preda la finalul competitiei, castigatoarei CN.
Salutare, va scriu din punctul unui pescar care urmareste tot ce se intampla in lumea pescuitului competitional din Romania de prin 2007. Intai si intai trebuie sa fac o precizare, cat de mult mi-as dori, nu sunt pescar de competitie, am doar cateva concursuri la activ, fara rezultate extraordinare.
Tot ce vreau sa spun, ca un om, ca un pescar, care urmareste fenomenul din afara si nu are nici un interes, este ca tot ce se intampla e de “domeniul lui Caragiale”
Nimeni nu e mai vinovat de tot ce se intamla, decat cei care constituie aceasta lume a pescarilor de competite, pentru ca nu sunt in stare sa se uneasca si sa se administreze singuri.
Toate lumea stie si toti sunt constienti de asta, dar in stilul romanesc caracteristic nimeni nu face nimic, poate exista interese prea mari (patroni de balti, patroni de firme de nada); in orice domeniu exista oameni cu interese care fac lobby in “spate” (pe undeva e si normal), dar in “fata” sunt cei care reprezinta interesele majoritatii (in cazul nostru al pescarilor de competitie din Romania).
Avem atat de muti pescari pasionati (cu o pasiune care ii macina din toate punctele de vedere) , atat de multi pescari talentati, care sunt in stare sa prinda peste oriunde; e pacat cum nu putem sa ii punem in valoare.
Vrem nu vrem “perioada romantica” a pescuitului s-a cam terminat, s-au dus vremurile cand erau doar 10-20 de oameni care participau la concursuri; carpfishing-ul ia o amploare din ce in ce mai mare peste tot in Europa si in lume. Nu se mai poate asa, sa se organizeze competitii si campionate la o bere sau la un gratar; este necesar ca cei care compun acesta “breasla” sa isi defineasca si sa isi aleaga conducatori si forma de organizare si administrare (fara nici un fel de interes ascuns).
Consider ca nu e normal sa te antrenezi pe un lac cu o anumita tipologie si sa pescuiesti undeva unde totul e diferit (exceptand situatia in acest an, in care s-a anulat CM din Romania). Intr-o emisiune Adi Visan propunea un sistem foarte interesant, cu etape pe lacuri diferite din Romania (ca slava domnului, avem cateva) in care sa participle cate o echipa din fiecare club participant la CN. Asfel ne specializam si pe Corbu si pe Sarulesi si pe Darvari etc…Adi poate sa va detalieze sistemul cu siguranta.
Oameni buni e timpul sa va uniti si sa decideti voi pentru voi, sa nu decida altcineva pentru voi. CN sa nu fie dictat de target-urile de vanzari ale unei firme de nada sau de pista cuiva de concurs. Principala preocupare trebuie sa fie marirea bazei de selectie, dezvoltarea si promovarea carpfishingului, performante pe plan international; din punctual meu de vedere numai asa putem sa dezvoltam fenomenul si nu altfel.
Si cred ca, printre toti oamenii astia extraordinari, care foarmeaza “breasla”, sunt si oameni care vor sa tina totul in loc pentru a-si satisfice niste interese; daca nu se scapa de ei si nu sunt indepartati, o sa ramanem la stadiul asta tot timpul. Cred cu tarie ca Romania poate deveni un etalon mondial in tot ceea ce insemna pescuitul crapul si pescuitul de competitie.
O sa inchei prin a va adresa o rugaminte, UNITIT-VA numai asa puteti sa faceti front comun in fata oricui, in fata oricarui interes daunator. Nu lasa-ti lucrurile asa, pentru ca vom pierde mult teren si vom ramane prea in urma sa mai recuperam ceva.
Faceti aceasta lume a pescuitului de competitie mai primitore, eu si multi multi altii ne dorim sa facem parte din ea, dar e mult prea multa rautate, incrancenare si prea putin fair-play.
Va rog nu ma criticati, nu ma atacati, pentru ce am scris este o parere si atat. Ignorati-o daca nu va convine, dar nu o scuipati. Rog moderatorul daca o considera lipsita de valoare, sa o stearga.
Nu vreau sa se creeze o polemica, nu vreau injuraturi, intepaturi, doar lucruri constructive; daca nu se poate va rog ignorati-o.
Cu multa stima si cu respect, v-a scris un pescar care e macinat de aceasta pasiune si care a observant niste lucruri de-a lungul timpului.
Felicitari pentru modul cum gandesti si pentru ca ai avut curajul sa iti expui punctul de vedere. Consider ca ai dreptate din toate punctele de vedere.
William Joyce scrie:. Intai si intai trebuie sa fac o precizare, cat de mult mi-as dori, nu sunt pescar de competitie, am doar cateva concursuri la activ, fara rezultate extraordinare.
Consider ca nu e normal sa te antrenezi pe un lac cu o anumita tipologie si sa pescuiesti undeva unde totul e diferit (exceptand situatia in acest an, in care s-a anulat CM din Romania). Intr-o emisiune Adi Visan propunea un sistem foarte interesant, cu etape pe lacuri diferite din Romania (ca slava domnului, avem cateva) in care sa participle cate o echipa din fiecare club participant la CN. Asfel ne specializam si pe Corbu si pe Sarulesi si pe Darvari etc…Adi poate sa va detalieze sistemul cu siguranta.
.
In primul rand tin sa te anunt ca si eu, la fel ca tine si ca multi altii ne dorim ca pescuitul sa se organizeze si sa putem sa ne decidem singuri viitorul insa mai departe apare problema-toti vor din gura iar la fapte nu trece nimeni. Daca tot ti se pare asa simplu treci la fapte.
In al doilea rand am scoa 2 paragrafe din postarea ta in care spui ca nu te pricepi dar.....te pricepi.
Nu sare nimeni sa te acuze ca iti dai cu parerea dar nesiguranta e chiar in vorbele tale iar experientele se fac pe banii nostrii. Nu ai participat la CN-uri pana acum sau la competitii unde sa te simti in nesiguranta si sa nu fii sigur ca rezultatul din "teren" e corect. Eu nu vreu sa mai particip la astfel de concursuri si de aceea te contrazic.
PS. Se spune ca un lucru poate fi combatut atunci cand este sustinut de un proiect viabil. Iti doresc succes!
barbumarius scrie:Propun ca acesti 500E sa se stranga inainte de inceperea primei etape la arbitrul sef (Gabi Calota), care ii va preda la finalul competitiei, castigatoarei CN.
CS Senzor este de acord cu aceasta propunere.
Ma intreb cand toata lumea incearca sa scape de taxele si impozitele statului, noi vrem sa platim.
Viram bani nostri intr-un cont de societate ca ulterior sa putem sa ii primim tot intr-un cont de
club sau societate, cand acesti bani stie toata lumea ca vin din buzunarele pescarilor, care fac eforturi deosebite. Apropo am fost la sedinta din aprilie de la AGVPS cand s-a hotarat sa sprijinim cu cei 500 euro/club pentru echipa campioana si s-a specificat foarte clar ca la incheierea etapei a doua, adica a finalei, echipa campioana ridica bani stransi. De ce domnilor nu a-ti protestat, ca nu am auzit doar eu, cand a castigat Carp United si a fost pusa sa aduca acte doveditoare (facturi) pentru cei 5.000 euro incasati? Sau nu mai stim ce vb. sau termenul de ajutor pentru uni au alt inteles?