Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
100% de acord!Powerliner niciodata nu se va putea compara cu Navi !
Mulineta nu "arunca"!si arunca la fel de bine ca Penn Surfblaster 8000 !
Mulineta nu "arunca"!si arunca la fel de bine ca Penn Surfblaster 8000 !
Asta doar pentru ca modul de asezare a firului este superior la Navi. Dar, in functie de ce lanseta folosesti, PL-ul poate bate usor Navi-ul. Deci nu mulineta arunca (decat intr-o foarte mica masura), ci lanseta o face.Ba "arunca" si mulineta!!
Compara un PL cu un Navi la casting si vezi diferentele. Si nu am dat exemple exagerate gen Longbow cu Aerotehnium...
Este foarte greu de descris in cuvinte despre diferenta de actiune a lansetelor mentionate. Daca as spune ca Supessa este mai blanda, mai permisiva, se va intelege ca este mai moale, ceea ce nu este chiar asa. Blanck ul este contruit diferit, din materiale diferite, conicitati diferite, tehnologii de fabricatie diferite, etc. Bine este sa vi in magazin sa vezi, ideal sa poti sa pescuiesti cu modelele vizate.lucian156 scrie:Ideea este ca as vrea sa-mi iau niste bete bune si niste mulinete cat de cat ok, cum sunt okuma PL sau Axeon. Pt mine este clar ca batul face 70% din treaba. Degeaba imi iau shimano bblc daca nu am niste bete bune care sa-mi permita sa ating o distanta considerabila. Plus ca nu sunt genul care sa creada in reclame si renume sau sa cumpere x produs doar pt ca este scump, atat timp cat nu-si are utilitatea. La aceasta concluzie dupa ce am pescuit in paralel cu amicul meu care are Daiwa Black Widow si okuma Pl iar eu cu Fox Warrios S si Shimano Navi. Vreau sa spun ca amandoi aruncam la aceeasi distanta, prindeam acelasi nr de pesti, cu aceeasi greutate...etc. Singura diferenta era ca bateria mea arata mai bine. Deci de data asta vreau sa cumpar niste scule care intradevar sa merite diferenta de bani. Astea fiind spuse va rog sa-mi spuneti de ce ar fi mai bune Shimano Velocity sau Supressa fata de Fox Warrior S? Care ar fi avantajele reale, lasand laoparte frumusetea si faptul ca vei fi admirat pe balta pt ca ai shomano. La mulinete sunt aproape sigur ca voi ramane la okuma, binenteles asta daca in 300ron/buc nu se poate achizitiona mai bun, fara sa fie sh. Astept parerile voastre. Mihai/Miki, opinia ta ar fi binevenita. Merci.
arunca si mulineta daca faci comparatie intre doua mulinete puse pe acelasi bat dar doar la nivel de aruncator bun si foarte bun. la aruncatorii medii nu cred ca se vede diferenta. intamplator detin aceste 3 modele (biomaster in loc de navi, acelasi drac) si nu pot sa spun ca am vazut diferente majore in aruncare. diferente majore sunt in regim de pescuit, axeonul si pl-ul au tamburii metalici incarcati cu textil pentru marker si spod, daca le bag la pescuit le pun tamburii de plastic si haraie de te doare capulionut72 scrie:Asta doar pentru ca modul de asezare a firului este superior la Navi. Dar, in functie de ce lanseta folosesti, PL-ul poate bate usor Navi-ul. Deci nu mulineta arunca (decat intr-o foarte mica masura), ci lanseta o face.Ba "arunca" si mulineta!!
Compara un PL cu un Navi la casting si vezi diferentele. Si nu am dat exemple exagerate gen Longbow cu Aerotehnium...
Nu-ti iei mulineta pentru ca "arunca", ci din cu totul alte motive. Ca, atunci, iti iei Axeon in loc de PL, nu Navi!