popescu59 scrie:.Esti mult prea circotas si invidios pe mine la fel ca nentu Doru pe care il copiezi ori de cite ori ai okazia.
or.
Da-mi un singur exemplu sau motiv pentru care ar trebui sa te invidiez.
Esti doar un biet frustrat si cam atât.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
(Surpriza va veni de la Dani dan , mai sunt 2 pesti si cu siguranta va urca pe podium .Fire intinse tuturor participantilor.)
Joi am facut aceasta postare , am dat si eu un pronostic cum au facut-o si altii inaintea mea .
Dupa aceasta postare mi-am pus fanii in cap (Doru si fanul lui Stress)
Problema este simpla nu am absolut NIMIC cu cei care se cred dumnezeu pe pamint , dar de ce este nevoie sa jignesti cind vrei sa combati pe cineva ??
Cu ce a deranjat postarea mea ?? Nu am facut nimic in plus decit am spus si eu un scor la acest concurs , de ce erea nevoie de jigniri la adresa mea ?
Doru te rog mult te implor veziti de sanatatea ta frate esti jumatate in groapa , nu imi mai purta mie de grije . Intradevar sunt un frustrat si sunt foarte invidios pe tine findca nu am barba ta de intelectual care le stii pe toate dar de fapt esti PRAF .
Sa trecem on topic .
UIte ca un facut ca iar a NIMERIT-O NAE , ce am spus joi a ramas batut in cuie si DANI DAN cu echipa lui NU A MAI COBORIT DIN FOTOLIUL NR 1 .
Nu sunt mama omida dar am spus e mare lucru sa recunosti in anumite momente valoarea unor pescari de mare clasa .
Felicitari Adrian pentru frumosul loc 2 ocupat la cel mai tare concurs al anului 2014 .
FELICITARI MAXIME ECHIPEI DE PE LOCUL 3 -ATI PRODUS CUTREMURUL PE PERIS .(Florine am crezut ca ma vei dezamagi dar nu a fost asa )
Si in final FELICITARI echipei lui JOHANN , ai reusit cel mai frumos concurs al anului.
mare parte din elita pescuitului la crap din romania s-a intalnit la acest concurs care, ca orice concurs care vizeaza doar calitatea, s-a dovedit pe cat de palpitant pe atat de spectaculos.
felicitari castigatorilor (bravo dani, bravo robert) !
felicitari adi voicu !
felicitari iohann si florin !
George, super poze !