CTENO STRIKES AGAIN
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu unul am pescuit la ten in primele doua zile si acesta a fost motivul pentru care am pierdut. Am crezut ca pot sa castig cu tenul prin faptul ca tenii erau intre 3 si 4 kg fata de ciortani care aveau inte 1,5 si 2 kg. Nu cunosteam balta si am apreciat gresit cantitatea de ten.dan _city_center scrie:dan cotelici scrie:Pai atata timp cat tenul nu a reprezentat decat 19.8% din capturi nu inteleg de ce se face atata caz.gabisandu scrie:Revin cu ultimele informatii despre capturi, sper sa va ajute la calificari.:
Ten - 460,4kg
Crap oglinda - 482,7kg
Crap indigen - 1373,8kg![]()
![]()
![]()
se face caz. ptr ca un pescar care da la ten ,pe o balta cum e Latesul,strica pe putin inca 5-6 standuri vecine.
Vali Vesa scrie:
Andrei, da cu matura te rog (cand ai timp)![]()
andrei vladeanu scrie:tite george a castigat, dupa f. multe incercari, un concurs! felicitari!
i-am spus-o si pe balta, o zic si aici: un alt lucru nu cred sa-l castige el vreodata, RESPECTUL.
copiii au avut un loc mai slab, dar au muncit foarte mult. bravo!
despre loculurile 3 si 4, ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.
un concurs frumos organizat de inimosul gabi sandu si baietii lui. s-a vazut ca au muncit foarte mult la asta. bravo!
ai dreptate!Dan Mitranescu scrie:... si standul "se strica" din dreptul lui nu de la vecini ...!
Nu-l mai intepa si tu ca si asa e facut praf !dan _city_center scrie:ai dreptate!Dan Mitranescu scrie:... si standul "se strica" din dreptul lui nu de la vecini ...!
am vazut din pacate si la acest concurs o echipa care a plecat f bine""si -a sfirsit in genunchi si cu picioarele goale. ""
![]()
![]()
cica ca ar fi pescuit cu ciorapi flausati speciali ptr ten.