Desfasurare CUPA LATES 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA LATES 2009

Mesaj de Vali Vesa »

Dane, nu e numai pentru ce spui tu, n-am vrut deloc sa fiu acid... Dar discutiile despre ten le putem continua :arrow: LIBER LA DISCUTII:

CTENO STRIKES AGAIN
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dan _city_center scrie:
dan cotelici scrie:
gabisandu scrie:Revin cu ultimele informatii despre capturi, sper sa va ajute la calificari.:

Ten - 460,4kg
Crap oglinda - 482,7kg
Crap indigen - 1373,8kg
Pai atata timp cat tenul nu a reprezentat decat 19.8% din capturi nu inteleg de ce se face atata caz. :lol: :lol: :lol: :lol:

se face caz. ptr ca un pescar care da la ten ,pe o balta cum e Latesul,strica pe putin inca 5-6 standuri vecine.
Eu unul am pescuit la ten in primele doua zile si acesta a fost motivul pentru care am pierdut. Am crezut ca pot sa castig cu tenul prin faptul ca tenii erau intre 3 si 4 kg fata de ciortani care aveau inte 1,5 si 2 kg. Nu cunosteam balta si am apreciat gresit cantitatea de ten.

Tot ce pot sa spun este ca pe acelasi pat de ten am inceput sa prin si romanestii constant.Important era ce bagam in "flausat" si unde-l aruncam,atata tot. Am avut chiar si 3 bucati peste 10 kg! Patul de ten a fost intretinut pana la sfarsitul concursului fara sa ma deranjeze in a prinde ciortani si a ma ridica cu acestia pana la locul 4.

Oricum bine ca am aflat cum pot sa stric 5-6 standuri vecine ! :D

P.S. Nu ma deranjeaza in nici un fel daca se scoate tenul de la punctare. Daca stii cum sa-l prinzi este foarte usor sa scapi de el !

Dan Mitranescu
Veteran

... si standul "se strica" din dreptul lui nu de la vecini ...! :D

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vali Vesa scrie:
Andrei, da cu matura te rog (cand ai timp) :P :P

Eu spal si pe jos daca trebuie :wink: dar de data asta eu consider postarile la obiect. Chiar daca se vorbeste despre ten, intrebarea se incadreaza in topic si raspunsurile la fel.
Milionar excentric

tite

Mesaj de tite »

andrei vladeanu scrie:tite george a castigat, dupa f. multe incercari, un concurs! felicitari!
i-am spus-o si pe balta, o zic si aici: un alt lucru nu cred sa-l castige el vreodata, RESPECTUL.

copiii au avut un loc mai slab, dar au muncit foarte mult. bravo!

despre loculurile 3 si 4, ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.

un concurs frumos organizat de inimosul gabi sandu si baietii lui. s-a vazut ca au muncit foarte mult la asta. bravo!

Trebuie sa-ti raspund d-le Vladeanu la afirmatia cu RESPECTUL: Referitor la respect,vladeanu sa stii ca norocul sau ghinionul ne urmareste pe toti pe parcursul competitiilor..............................doar ceea ce ne deosebeste pe noi doi este faptul ca eu am avut ambitie iar tu ai avut poate pentru prima ....si sper, nu ultima oara ghinion. Eu, in continuare te respect, dar un campion adevarat stie sa si piarda.!!!!!!!

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Dan Mitranescu scrie:... si standul "se strica" din dreptul lui nu de la vecini ...! :D
ai dreptate!
am vazut din pacate si la acest concurs o echipa care a plecat f bine :lol: ""si -a sfirsit in genunchi si cu picioarele goale. "":wink: :!:
cica ca ar fi pescuit cu ciorapi flausati speciali ptr ten.

Dan Mitranescu
Veteran

dan _city_center scrie:
Dan Mitranescu scrie:... si standul "se strica" din dreptul lui nu de la vecini ...! :D
ai dreptate!
am vazut din pacate si la acest concurs o echipa care a plecat f bine :lol: ""si -a sfirsit in genunchi si cu picioarele goale. "":wink: :!:
cica ca ar fi pescuit cu ciorapi flausati speciali ptr ten.
Nu-l mai intepa si tu ca si asa e facut praf ! :D :D :D

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Mersul descult este recomandat pentru ca este sanatos ,dar mersul incaltat chiar si cu adidasi torsen dupa un timp incepe sa iti puta picioarele indiferent ca porti sosete mai fine sau flausate, daca pe propietar nu il deranjeaza alti sunt deranjati mai ales daca esti in vizita la ei in stand ne invitat :oops:

Gabi Peter

Mesaj de Gabi Peter »

Cateva imagini de la concurs:
Fişiere ataşate
DSC_5833.JPG
(242.86 KiB) Descărcat de 329 ori
DSC_6078.JPG
(250.58 KiB) Descărcat de 326 ori
DSC_6470.JPG
(244.67 KiB) Descărcat de 327 ori