CUPA IERNII -MV 2- 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII -MV 2- 2014

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu, facem 3 variante de grile, extragem una in ziua concursului, iar de securitatea lor ma ocup eu personal, te asigur ca nu vor exista "scapari"... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Nu, facem 3 variante de grile, extragem una in ziua concursului, iar de securitatea lor ma ocup eu personal, te asigur ca nu vor exista "scapari"... :wink:
O grila si buna Vladut.
Ca se stie de acum sau de la inceperea concursului, tot aia este. Nu stie nimeni ce trage.
Cu "secretizarea" ei sunt variante, dar ies discutii. Si pentru ce ?
Eu nu cred ca exista echipe care vin pregatite sa strice un loc , eu nu cred ca stie cineva sa strice un loc in conditiile regulamentului - naditul interzis in ultimile ore din etapa . Baieti "destepti" care stiu acest lucru , numai de dragul de a fi ascultati, nu ma impresioneaza. :wink: Nu au facut in viata lor asa ceva, dar vorbesc ...Chiar si dupa randul asta o sa profite sa fie iar "destepti" , dar le pot demonstra oricand ca in afara de presupuneri , nu au nimic altceva. Mai intai sa invete sa prinda si apoi sa nu prinda ... :)

Cine prinde pe un loc , trebuie sa traga pentru rezultat pana la sfarsit si nu are cum sa-si "strice locul", multe echipe sunt in carti dupa doua etape, cine nu este in carti de ce sa se complice sa-si piarda obrazul ... , asa ca putin probabil chiar si teoretic ca acest lucru sa se intample.

Daca totusi se vor grile secrete, trebuie facuta o grila si buna, iar in fiecare zi sa se scoata standurile aferente grilei. ( facem o cutie inchisa cu lant , bagam locurile in ea si cine doreste poate sa vina cu un lacat. :D Pe Vladut il imbatam lemn doua zile si gata problema. :D )

P.S. Cel mai important, trebuie facuta o harta cu delimitarea exacta a standurilor. Numai asa se pot face corect grilele.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Sa fie grile....zic :!:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vladut Mateianu scrie:3 locuri libere...
Pot plati si echipe care nu apar pe lista de intentie, primul venit primul servit ! :D
Astept confirmarile de plata pe PM sau la vladutmateianu@yahoo.com
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

3 locuri libere !
CS SENZOR

Dan Mitranescu
Veteran

Propunere in sensul discutiilor de pana acum :

1. Grile facute pe o harta bine delimitata ca directii de pescuit ( stiute de toata lumea, sa nu iasa discutii )
2.In ultimile 4 ore ale primelor doua manse nu se mai nadeste cu mimic ( cobra,spomb sau bulgari ). Tot in aceasta perioada este interzisa schimbare frecventa a lansetelor, nejustificata, cu intentia vadita de a nadi cu momitorul. ( Astea se baga in regulament )

Cine este impotriva ? - un argument plauzibil este de apreciat , macar pentru efortul unora de a gandi un concurs cat mai echilibrat, cat si pentru pescarii care sustin sistemul pe grile.
Si un raspuns cat mai rapid este bun. Trebuia dat pana acum daca era negativ ... , dar mai asteptam doua zile. Timpul este scurt pana la concurs si grilele nu se fac usor.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:Propunere in sensul discutiilor de pana acum :

1. Grile facute pe o harta bine delimitata ca directii de pescuit ( stiute de toata lumea, sa nu iasa discutii )
2.In ultimile 4 ore ale primelor doua manse nu se mai nadeste cu mimic ( cobra,spomb sau bulgari ). Tot in aceasta perioada este interzisa schimbare frecventa a lansetelor, nejustificata, cu intentia vadita de a nadi cu momitorul. ( Astea se baga in regulament )

Cine este impotriva ? - un argument plauzibil este de apreciat , macar pentru efortul unora de a gandi un concurs cat mai echilibrat, cat si pentru pescarii care sustin sistemul pe grile.
Si un raspuns cat mai rapid este bun. Trebuia dat pana acum daca era negativ ... , dar mai asteptam doua zile. Timpul este scurt pana la concurs si grilele nu se fac usor.
Dane,este relativa treaba cu "'intentia vadita de a nadi cu momitorul"
Se poate justifica aruncand de 5 ori,ca nu a aruncat unde a vrut si daca se stipuleaza in regulament,ramane la latitudinea arbitrilor daca sa dea sau nu ,avertisment.
Daca vrei ceva frumos....se poate face asa: ultimele 4 ore se pescuieste exclusiv la boilies fara sa se mai nadeasca. Patul de nada oricum este intretinut pana atunci de bile.
Trecand peste iluziile acestea,noi vrem ca acest concurs sa se desfasoare pe grile ,fara sa stie decat o singura persoana ,unde vor pescui echipele.Mai precis: se trage la sorti grila,fara sa se vada standurile,capitanul de echipa semneaza ca aceea este hartia lui si la sfarsit,i se inmaneaza hartia samnata chiar de el, in care se vede clar ca pe acele standuri trebuia sa pescuiasca.La fiecare sfarsit de etapa,persoana desemnata,se uita pe grile si desemneaza standurile fiecarei echipe.
Este o idee,nu stiu cat de buna si mai ales cat de bine ar fi pusa in practica.

Dan Mitranescu
Veteran

RazvanG scrie:
Dan Mitranescu scrie:Propunere in sensul discutiilor de pana acum :

Dane,este relativa treaba cu "'intentia vadita de a nadi cu momitorul"
Se poate justifica aruncand de 5 ori,ca nu a aruncat unde a vrut si daca se stipuleaza in regulament,ramane la latitudinea arbitrilor daca sa dea sau nu ,avertisment.
Daca vrei ceva frumos....se poate face asa: ultimele 4 ore se pescuieste exclusiv la boilies fara sa se mai nadeasca. Patul de nada oricum este intretinut pana atunci de bile.
Trecand peste iluziile acestea,noi vrem ca acest concurs sa se desfasoare pe grile ,fara sa stie decat o singura persoana ,unde vor pescui echipele.Mai precis: se trage la sorti grila,fara sa se vada standurile,capitanul de echipa semneaza ca aceea este hartia lui si la sfarsit,i se inmaneaza hartia samnata chiar de el, in care se vede clar ca pe acele standuri trebuia sa pescuiasca.La fiecare sfarsit de etapa,persoana desemnata,se uita pe grile si desemneaza standurile fiecarei echipe.
Este o idee,nu stiu cat de buna si mai ales cat de bine ar fi pusa in practica.
Asta cu schimbatul lansetei este mai mult o scoatere in evidenta a "faptei'' , pentru a se sti ca este in primul rand ceva imoral, iar pentru cine depaseste si acest prag, da ... sa stea de vorba cu arbitrii. Eu nu cred ca ajunge nimeni la asta, dar este bine sa fie scrisa. Cine arunca de cinci ori o lanseta si nu o da bine, ... mai bine sta acasa. :) ( sau "pleaca" acasa ... :wink: )
In plus nu poti sa nadesti cu momitorul o nada care sa nu se spele sau sa ai siguranta ca faci un lucru bun sau rau. :wink: Asa ca ...
"Exclusiv la bile" in ultimile ore nu merge, pentru ca regulamentul de baza este altul si nu putem scoate momitoarele.
Eu zic ca ne cramponam prea tare de asta cu "nenorocirile" . Consider ca nu vine nimeni sa faca asa ceva si nici nu prea are are timp sa le faca.

Este buna ideea cu modul de pastrarea secreta a grilelor de la o mansa la alta. ( eu am propus o cutie, care sa se inchida cu un lant, pe care sa puna cine doreste cate un lacat :D ) . Merge si cum spui tu . Totusi o sa cada o presiune pe cine face grilele si pe anturajul lui. Daca putem trece peste asta este in regula.
Harta trebuie facuta publica din timp . Cateva pareri cu valoarea locurilor pe sector , de la cei care cunosc balta, sunt utile pentru cel care face grilele .

P.S. sa rezolvam asta mai intai : CINE NU VREA GRILE ( si de ce ) ? . Mai asteptam o zi ...

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Si eu cred ca varianta cu grile e cea mai buna.Deasemenea cred ca Dan impreuna cu cine vrea el e cel mai in masura sa faca cea mai buna grila.Dar nu cred ca ascunderea grilelor de participanti este o masura buna si iata de ce.Asa cum spunea Dan se creeaza o presiune suplimentara ptr.cel ce face grilele si sigur vor fi suspiciuni ca o parte din echipe stiu cum arata.Deja de la a doua extragere stii unde vei fi in ultima zi(daca in prima zi sunt pe A1, iar a doua zi sunt pe B5 , vad cine se duce din C pe A1 si stiu care C am pe grila).Pana la urma daca se fac grile mai este cantitate si calitate?.Nu ar trebui stiut din timp cate echipe vor fi la start ptr ca cu zece zile inainte de concurs inca mai sunt locuri libere.Si inca ceva, Vladut ar trebui sa posteze echipele participante din timp si sa ceara tuturor sa-si dea acordul ptr.a modifica regulamentul initial in care nu se spunea nimic de grile si dupa care s-a facut inscrierile ptr. ca daca una nu e de acord vorbim ...vorbe.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

claudiupascu scrie:Si eu cred ca varianta cu grile e cea mai buna.Deasemenea cred ca Dan impreuna cu cine vrea el e cel mai in masura sa faca cea mai buna grila.Dar nu cred ca ascunderea grilelor de participanti este o masura buna si iata de ce.Asa cum spunea Dan se creeaza o presiune suplimentara ptr.cel ce face grilele si sigur vor fi suspiciuni ca o parte din echipe stiu cum arata.Deja de la a doua extragere stii unde vei fi in ultima zi(daca in prima zi sunt pe A1, iar a doua zi sunt pe B5 , vad cine se duce din C pe A1 si stiu care C am pe grila).Pana la urma daca se fac grile mai este cantitate si calitate?.Nu ar trebui stiut din timp cate echipe vor fi la start ptr ca cu zece zile inainte de concurs inca mai sunt locuri libere.Si inca ceva, Vladut ar trebui sa posteze echipele participante din timp si sa ceara tuturor sa-si dea acordul ptr.a modifica regulamentul initial in care nu se spunea nimic de grile si dupa care s-a facut inscrierile ptr. ca daca una nu e de acord vorbim ...vorbe.
sustin :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”