Degeaba ii explici !
Mitranescu nu poate sa inteleaga ce inseamna sa te trezesti flancat de 3 echipe tari
cum am patit si eu la Sarulesti in 2008 primavara,in dreapta Grabmayer in stanga Tofan si vizavid Cipica toti castigatori de Cupa Mondiala la Sarulesti,
la sfarsitul concursului cand am vazut ca i am batut pe toti, pt mine a contat mai mult de cat as fi batut 200 de echipe de ciortanisti ca Mitranescu !
3 echipe au prins in total vreo 400 de kg,noi care am fost numai 2(doi frumosi foc

Pt mine a insemnat locu 1 + ca am ramas prieten cu toti si nu a stat nimeni negru de nervi la festivitate.
La concursuri tari am ocazia sa ma lupt cu elita Carpfishingului din Romania si din lume !si ce conteaza cel mai mult pt mine e ca sant prieten cu toti !!!
la Sarulesti de obicei ne dam intalnire cu o zi inaintea concursului ca sa ii golim butoaiele de bere lu Raduta si sa stam la povesti pana la 2 noaptea(numai intalnirile astea merita 2000 de Euroi)
pe cand la astea ieftine in cel mai bun caz il vad pe nea Castravete cum isi bate joc de Sportul asta frumos.
acuma poate intelege si Mitranescu alias Ciorap Flausat de ce cauta unii concursuri tari !

Asa ca nu te mai obosi cu ciortanistu !nu vezi ca tot incearca sa dea cotite la lume poate poate
ogranizeaza careva concursuri pe placul lui si sa mai faca un banut ''cinstit'' cu castraveciori de 3-4 kg.
@Mitra
Mare destept mai esti!pacat ca mai sant unii care pun botu la tine !!!

AHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH
Ps
Moderatorii cred ca pot sa inchida topicul asta cu actionari la BVB Mitranescu !