Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
L-a tras curentul ca sta la marginestress scrie:Ce faci Popescule? nu mai esti tare-n clont acum? de pe un asa loc sa fii tocmai pe ultimul loc...mi-ar fi rusine sincer.
Ai vazut ai ras de mine si acum ce ai patit... eu zic sa nu mai participi la concursuri, nu de alta dar nu se leaga![]()
![]()
stress scrie:Ce faci Popescule? nu mai esti tare-n clont acum? de pe un asa loc sa fii tocmai pe ultimul loc...mi-ar fi rusine sincer.
După priceperea omului.stress scrie:Ce faci Popescule? nu mai esti tare-n clont acum? de pe un asa loc sa fii tocmai pe ultimul loc...mi-ar fi rusine sincer.
Ai vazut ai ras de mine si acum ce ai patit... eu zic sa nu mai participi la concursuri, nu de alta dar nu se leaga![]()
![]()
O sa va zica ca a avut treaba si a trebuit sa plece,de unde si rezultatul,sau mai simplu o sa ii balacareasca pe "contestatari" ,o sa invoce invidia (el e frumos,destept,cu bani,talentat,....fara numar) .............zfcristian scrie:L-a tras curentul ca sta la marginestress scrie:Ce faci Popescule? nu mai esti tare-n clont acum? de pe un asa loc sa fii tocmai pe ultimul loc...mi-ar fi rusine sincer.
![]()
![]()
![]()