gorr,
Stai liniștit că am făcut ce trebuie.
Și încă odată, eu nu am nimic de pierdut. Și cred că o știi la fel de bine ca mine. Altele sunt motivele tale de te bagi în seamă pe aici.

Moderator: gor965
gor965 scrie:Sustin ... si mai mult, consider ca inclusiv ptr. dl. Popescu ar fi o mana de ajutor, ptr. ca odata cu banarea s-ar putea sa-si aloce resursele si puterea mintii catre adevaratele sale probleme (oricare ar fi ele, de orice natura) si sa termine cu balacareala asta publica din care are numai de pierdut !razvan u. scrie:Popescule,
Odata cu banarea ta aici, care sper sa o faca Miere odata si odata,.....
i-l nenorociti pe babalacgor965 scrie:odata cu banarea s-ar putea sa-si aloce resursele si puterea mintii catre adevaratele sale probleme (oricare ar fi ele, de orice natura
Stefan Popescu scrie:Stai liniștit că am făcut ce trebuie.
Sa stii ca nici eu nu am nimic de pierdut si intamplator ma pricep la oameni ... mie nu poate sa-mi reproseze nimeni nimic, tie t-i se pot reprosa o groaza de chestii. Personal consider ca atitudinea dumitale nu face casa buna cu pescarii pe care-i ameninti si jignesti intr-una pe acest forum, asa ca normal ar fi sa te retragi frumos in liniste si sa-ti vezi de treaba ta. E mult mai onorabil decat sa pui un Admin in situatia sa te baneze ! Eu m-am cam saturat sa citesc, sa mut, sa editez, aceleasi lucruri pe care le scrii de atatia ani pe forum ... dumneata nu te-ai saturat ? Daca ai ceva de comunicat, foloseste-ti propriul forum ... oricum, declari tot timpul ca nu ai treaba cu pescarii de aici si nu te intereseaza parerile lor !Stefan Popescu scrie:gorr,
Stai liniștit că am făcut ce trebuie.
Și încă odată, eu nu am nimic de pierdut. Și cred că o știi la fel de bine ca mine. Altele sunt motivele tale de te bagi în seamă pe aici.
Asa este, numai ca trebuie "inventat ceva"...a devenit insuportabil.ne-ati inebunit de tot !
Oricum, eu am realizat ceva în pescuitul sportiv. Tu nu ai realizat nimic.