Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut. Eu am pescuit in paralel cu mtx14 si velocity, ambele de 13".Neamtul scrie:As vrea sa mai aud si alte pareri despre lanseta asta.
Cine are Velocity dar a folosit si MTX 14 ? Care se incarca mai greu ? Cum e Velocity in comparatie cu MTX 11 ?
Eu estimez ca anul viitor o sa fac maxim 10 partide la crap(pe balta) si distanta la care trebuie sa arunc variaza foarte mult, 50-130m sau mai mult pentru cine poate. Oricum, in multe locuri nu prinzi malul si pana la urma tot va trebui sa-mi cumpar o barca gonflabila. Partidele pe care le fac dureaza in mod normal 12-36 ore, mai mult nu-mi permite timpul. Pestii care sper sa-i prind au 2-5kg, mai rar 7-8-10kg si sunt si exemplare de 15-20kg, in mare parte peste salbatic.
Nici macar nu stiu daca merita sa-mi cumpar de 3,90m pentru ca e mai relaxant sa pescuiesti cu bete mai scurte( si implicit mai usoare). M-am gandit la Velocity de 3,60m 3,25lbs sau MTX 14 de 3,60m si 3,5lbs dar nu exclud nici variantele de 3,90m dar un lucru il stiu sigur, nu vreau pari, vreau o lanseta pe care sa o pot folosi la capacitate maxima, sa pot s-o incarc.
M-am gandit si la Beastmaster BX dar e cam rigida cea de 3,5lbs.
Vezi modelul Shimano SupressaNeamtul scrie:Hmm, deci Velocity tot par este...![]()
Chiar nu stiu ce sa-mi mai cumpar. Poate varianta de 12ft 3,25lbs sau poate BM BX 13300ldl sau...sau un set de Speedmaster primul model si le fac custom ?...
![]()
Mai astept si alte pareri. E final de sezon, am timp sa ma gandesc, eventual sa testez.
Chiar asa, Beastmaster BX 13ft 3lbs e ok pentru momitoare ? Batul il stiu dar nu l-am folosit la pescuit ca sa-mi pot face o parere. Oricum, pare sa fie o lanseta foarte solida.
Oare un set de Magicuri cu mandrina Fuji nu ar fi alegerea mai inteleapta ?
Idea e ca nu mai vreau sa investesc sume enorme in bete pentru ca de la un anumit punct, pentru mine cel putin, nu se merita. As vrea sa ma incadrez in maxim 2000lei/4 bete.
de ieri gasesti Supressa la Tibi CrivoiNeamtul scrie:E pe lista si el. Problema e ca in Timisoara nu gasesc nici Velocity, nici Supressa ca probabil m-as lamuri repede ce si cum.