cupa k carp trabuco

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: cupa k carp trabuco

Mesaj de Saky »

oanavictor scrie:1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
Si mai sunt 24 de ore :!:
Oare au avut timp arbitrii sa bea macar o cana cu apa :!:
Felicitari la toata lumea pentru munca depusa ,cred ca minerii de la Petrila :!: sunt juniori fata de minerii de la Doripesco :!:
24 de echipe -15 tone de peste plus caras plus rateuri ..........10.000 de bucati :!: ..........72 de ore :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:
Ce tot atatea felicitari nea Victore

Vai de POLA noastra in ce sa transformat Carpfishingul Competitional din Romania !
Hai sa o lasam in POLA noastra de treaba si sa cantarim si carasii la urmatoarele competitii .
Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Sakal scrie:
oanavictor scrie:1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
Si mai sunt 24 de ore :!:
Oare au avut timp arbitrii sa bea macar o cana cu apa :!:
Felicitari la toata lumea pentru munca depusa ,cred ca minerii de la Petrila :!: sunt juniori fata de minerii de la Doripesco :!:
24 de echipe -15 tone de peste plus caras plus rateuri ..........10.000 de bucati :!: ..........72 de ore :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:
Ce tot atatea felicitari nea Victore

Vai de POLA noastra in ce sa transformat Carpfishingul Competitional din Romania !
Hai sa o lasam in POLA noastra de treaba si sa cantarim si carasii la urmatoarele competitii .
Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .
din pacate Tata Nitu nu poate sa i-ti raspunda pentru ca nu citeste forumul , asa ca daca ai ceva s-ai reprosezi ar trebui sa il suni ca sa poata avea drept la replica :( :( :(
<°))))))><
><((((((°>

Saky

Mesaj de Saky »

Am sa ii spun in fata cand ma intalnesc cu el .
Deja prea isi bate joc de pescuitul Crapului !!

Eu il inteleg si pe Tata Nitu ca tre sa isi vanda ramele uscate,zaharu dizolvat in apa,etc de sa
faca regulamentul de la 0 grame e prea de tot.
BATAIE DE JOC !!
ps
ORICUM RECORDUL ASTA NU VA FI RECUNOSCUT NICIUNDE !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@claudiu

Aici te inseli, tata Nitu si multi alti pescari cunoscuti citesc frecvent acest forum , doar ca nu posteaza ! Il salut pe aceasta cale si pe nea Cristi Albastroiu ! :wink:

Felicitari castigatorilor ! Jos palaria in fata lor......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Tite scrie:Cornel Rosioru, cred ca Vladeanu se referea la tine cand spune de persoane bolnave, batrane si supraponderale n-au ce cauta la concursurile de crap :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tite
in stilu-ti caracteristic iar incerci sa imbarligi. textele tale imi amintesc de bisnitarii care vindeau bilete la suprapret
in fata cinematografelor. pe vremea cand erai adolescent.
eu am spus ca persoanele respective vor prefera darvariul, nu ca nu au ce sa caute la concursurile de crap!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Ale dreaqu fraze ..........cum sunt ele facute sa fie interpretate ............ :idea: :idea:

La fel ca legile ,regulamentele ........o virgula pusa sau nepusa unde trebuie si deja capata alt sens :!:
De aia nu ne place sa clarificam anumite situatii in scris .....sa putem sa le interpretam :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

tite

Mesaj de tite »

Sa inteleg Vladeanu ca tu te aflai printre " bisnitarii care vindeau bilete la suprapret in fata cinematografelor"? :mrgreen:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

este momentul sa sar insfarsit in apararea lui andrei vladeanu si sa afirm sus si tare ca sunt un mare cinefil, ca am vazut multe filme pe 6 martie (iesirea prin sarindar) cu bilete luate la supra pret, dar pe el nu l-am vazut nici vanzand bilete, dar din pacate nici in sala...probabil ca era prea tanar... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Felicitari tuturor,dar mai ales castigatorilor,bravo baieti ati demonstrat ca drumurile toate nu duc numai la Roma! :wink: :wink: :wink:

albinabv

Mesaj de albinabv »

MULTUMIM PENTRU FELICITARI !

SUBIECT INCHIS............ :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”