Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:
PallBogdan scrie:
Stefan Popescu scrie:Cred că am fost destul de clar. Doar atâția sportivi există acum în evidențele pescuitului sportiv din România. Restul, am mai spus, sunt sportivi de performanță doar în mintea lor. Răbdarea mea este destul de mare și pot aștepta până se vor trezi cu toții și vor înțelege unde le este locul. Dar asta se va face doar când se vor convinge fiecare, nu cu forța. Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale, unul singur a arătat că știe să pescuiască; Zsolt Benzar. Restul au participat doar așa, să se afle în treabă.
Ia defineste tu ce inseamna pescar sportiv de performanta...se vedem ce intelege neuronul tau singuratic...
Altul, putin mai roman, ca Benzar Zsolt...nu ai gasit?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Păi să vedem ce zice legea:
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

Ai înțeles?

PS Ai ceva împotriva cetățenilor români de naționalitate maghiară?
Esti dat dracu cand vine vorba de teorie, teorie care nu iti apartine(dai si tu copi/paste)...dar practica te violeaza cum vrea ea, a inceput chiar sa fuga de tine!
Nu am absolut nimic cu fratii nostri de dincolo de granita...departe de mine, tot respectul pentru Benzar Zsolt, dar totusi, parca prefer un roman de nationalitate romana!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cristi Y
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: De asta se leagă ca înecații de pai de pescuitul sportiv. Nu de pescarii de competiție depinde AGVPSR, de asta îi și ignoră. Pe ea o interesează amărâții ăia care merg să prindă de o prăjeală.

te-ai spart sobolane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ti-ai pus pe tapet interesul :lol: :lol: :lol: :lol:

mare dobitoc esti !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Ca parere personala, daca alta ar fi fost abordarea incepand cu infiintarea federatiei si pana acum , cu sigurata acum ati fi organizat un CN si ati fi fost si afiliata la CIPS.
Conditia era sa fi renuntat la orgolii, interese pesonale, amenintari, injurii.......
Cu siguranta majoritatea cluburilor sportive erau afiliate la federatie.
Abordarea privind constituirea federației a fost corectă. Atunci când s-a constituit, în anul 2011, am invitat toate cluburile sportive să participe la constituire. De ce au refuzat să participe? Atunci se putea alege o conducere formată după cum decideau cluburile participante.
Realitatea este însă alta. Nimeni nu a crezut în acest proiect sau nu au avut curajul să-și ia soarta în propriile mâini. Pe de altă parte, majoritatea cluburilor sportive, deși s-au constituit și înregistrat în Registrul sportiv, nu sunt capabile să-și susțină echipe într-un sistem competițional organizat. Așa că au preferat să meargă pe vechiul sistem și să facă performanță pe banii sportivilor. Mai sunt multe de făcut până să ajungă cluburi sportive în adevăratul sens al cuvântului.
Asta este de fapt realitatea.

Realitatea este ca nu ati venit cu un program concret, de ce ar fi trecut dintr-o barca in alta atata timp cat performantele se fac tot pe banii pescarilor.
Fals, dreptul de organizare , de vot este ingradit de prevederile Statutului FRPS.
Aici fac referire la perioadele ,,de proba" si ca nu au drept de vot decat la terminarea acesteia.
Sa stea 2 ani ca apoi usor sa se gaseasca motive de excludere din FRPS. Stiti foarte bine ca reglementarile din statul va fac presedinte pe viata!!
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Abordarea privind constituirea federației a fost corectă. Atunci când s-a constituit, în anul 2011, am invitat toate cluburile sportive să participe la constituire. De ce au refuzat să participe?

din cauza ta !!! un cretin mincinos ....

pentru a convinge o masa de oameni ca le poti fi conducator trebuie sa ai anumite calitati de care tu nu te bucuri .... in subordinea ta nu va sta nimeni niciodata decat paduchii care-ti colcaie pe sub haine
Serios? Eu cred că motivele sunt cele enumerate de mine. Dar, de ce nu vorbesc cluburile și vorbește un nimeni ca tine? Lumea ta este prin suburbiile Londrei, după cum mânuiești limba română.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Nu va veti schimba niciodata, raspundeti selectiv.
Aveti totusi dreptate este greu sa raspunzi unor intrebari ale caror raspuns indica ca FRPS nu este capabila la aceasta ora sa organizeze etapele premergatoare si un CN la crap.
Sa fie vorba de lipsa fondurilor, a sportivilor legitimati?
Unde sunt sportivii legitimati ai celor 10 cluburi care au fondat FRPS?
Cu siguranta daca nu raspundeti la aceasta intrebare , se vor gasi altii care nu accepta lipsa raspunsurilor.
Momentul se apropie, anii trec , nu ati organizat nimic din ceea ce ar fi trebuit sa organizeze o federatie si aceste lucruri se vor rasfrange asupra recunoasterii acesteia la nivel national.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Este doar o parere, cluburile se implica acolo unde isi pot desfasura activitatea,aici fac referire la un CN.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Acolo unde nu s-au înscris echipe, normal că etapele respective nu s-au desfășurat. Simplu.
Daca ai multe fantome cine sa participe? Aduni si tu ce poti.Rasule, iti dai singur la gioale !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Nu va veti schimba niciodata, raspundeti selectiv.
Aveti totusi dreptate este greu sa raspunzi unor intrebari ale caror raspuns indica ca FRPS nu este capabila la aceasta ora sa organizeze etapele premergatoare si un CN la crap.
Sa fie vorba de lipsa fondurilor, a sportivilor legitimati?
Unde sunt sportivii legitimati ai celor 10 cluburi care au fondat FRPS?
Cu siguranta daca nu raspundeti la aceasta intrebare , se vor gasi altii care nu accepta lipsa raspunsurilor.
Momentul se apropie, anii trec , nu ati organizat nimic din ceea ce ar fi trebuit sa organizeze o federatie si aceste lucruri se vor rasfrange asupra recunoasterii acesteia la nivel national.
Cam care crezi tu că ar fi motivarea organizării unor competiții oficiale de crap până nu rezolv afilierea federației la CIPS?

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

De ce au plecat Vladeanu si Pangica de langa FRPS? Din acelasi motiv pe care l-am expus anterior, nu puteau face nimic din cauza ca doriti sa controlati totul si nu ar fi iesit nimic constructiv.
Nu-i acuz de nimic, fiecare isi alege drumul in viata si se alatura unei entitati pentru scopul propus. As fi facut la fel daca scopul meu s-ar fi realizat printr-o astfel de asociere.
Cred ca intentiile lor erau benefice.

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Dl. Popescu, sunteți penibil postând astfel de mesaje cu iz de amenințări, jigniri, etc.!!! Viziunea dvs. este total greșită, și spun asta bazându-mă pe un principiu simplu: CU OMUL-OM, CU PORCUL-PORC. Cred că în calitatea pe care o aveți, trebuie să faceți piste de concurs, concesionând, cumpărând luciuri de apă, popularea lor, atragerea de sponsori și alte activități, care să fie benefice pescarilor și ulterior să aveți pretenții la cașcaval!!! În afaceri, investești și ulterior numeri profitul!!!
Apeciez că mi-ați răspuns la întrebări, dar vă atrag atenția că omisiunea de a răspunde în totalitate la întrebări TOT MINCIUNĂ SE NUMEȘTE, cazul Doripesco!!!
De asemenea, nu înțeleg cum TATA NIȚU și IRINEL sunt legitimați la un club sporiv afiliat federației dvs. și ei nu stiu că au legărură cu ea!!! Poate mă luminați, postând înscrisuri cu semnăturile lor!!! Cu siguranță găsiți în arhivă astfel de documente, fiind bine organizat. Cu respect, Lucian BV.
Nume utilizator schimbat din lucfish

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”