Esti dat dracu cand vine vorba de teorie, teorie care nu iti apartine(dai si tu copi/paste)...dar practica te violeaza cum vrea ea, a inceput chiar sa fuga de tine!Stefan Popescu scrie:Păi să vedem ce zice legea:PallBogdan scrie:Ia defineste tu ce inseamna pescar sportiv de performanta...se vedem ce intelege neuronul tau singuratic...Stefan Popescu scrie:Cred că am fost destul de clar. Doar atâția sportivi există acum în evidențele pescuitului sportiv din România. Restul, am mai spus, sunt sportivi de performanță doar în mintea lor. Răbdarea mea este destul de mare și pot aștepta până se vor trezi cu toții și vor înțelege unde le este locul. Dar asta se va face doar când se vor convinge fiecare, nu cu forța. Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale, unul singur a arătat că știe să pescuiască; Zsolt Benzar. Restul au participat doar așa, să se afle în treabă.
Altul, putin mai roman, ca Benzar Zsolt...nu ai gasit?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.
Ai înțeles?
PS Ai ceva împotriva cetățenilor români de naționalitate maghiară?
Nu am absolut nimic cu fratii nostri de dincolo de granita...departe de mine, tot respectul pentru Benzar Zsolt, dar totusi, parca prefer un roman de nationalitate romana!
Sent from my iPhone using Tapatalk