Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Nu va veti schimba niciodata, raspundeti selectiv.
Aveti totusi dreptate este greu sa raspunzi unor intrebari ale caror raspuns indica ca FRPS nu este capabila la aceasta ora sa organizeze etapele premergatoare si un CN la crap.
Sa fie vorba de lipsa fondurilor, a sportivilor legitimati?
Unde sunt sportivii legitimati ai celor 10 cluburi care au fondat FRPS?
Cu siguranta daca nu raspundeti la aceasta intrebare , se vor gasi altii care nu accepta lipsa raspunsurilor.
Momentul se apropie, anii trec , nu ati organizat nimic din ceea ce ar fi trebuit sa organizeze o federatie si aceste lucruri se vor rasfrange asupra recunoasterii acesteia la nivel national.
Cam care crezi tu că ar fi motivarea organizării unor competiții oficiale de crap până nu rezolv afilierea federației la CIPS?

Simplu, reprezentativitatea la nivel regional si national, conditie impusa de infiintarea unei federatii, no?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Întrucât Adunarea Generală din data de 15 iunie 2014 va lua în discuție revizuirea Campionatului National de Pescuit Sportiv, toate competițiile aflate în calendar până la această dată se suspendă, urmând a fi reprogramate.

Ștefan Popescu – Președinte FRPS

În urma Adunării Generale extraordinare din data de 15 iunie 2014, s-a hotărât:

- aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli 2014;

- notificarea cluburilor sportive sub sancțiunea prevăzută de art. 13 din statutul federației cu privire la achitarea obligațiilor financiare către aceasta în termen de 30 zile de la primirea notificărilor.

- prin Decizia președintelui s-a delegat către vicepreședintele federației dl. Petru Diaconița administrarea sistemului competițional și relația cu cluburile sportive neafiliate în vederea afilierii.

- participarea în calitate de membru fondator al federației la constituirea Consiliului Național Consultativ pentru Educație Fizică și Sport.

Președinte FRPS

Ștefan Popescu

Nimic despre reprogramarea CN.
Pentru transparenta de care faceti vorbire poate vedem si noi o copie a procesului verbal.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescule,
Ipotetic vorbind, daca maine un procuror ti-ar solicita o lista cu cluburile afiliate la federatia ta si tabele nominale cu membrii lor in termen de 30 zile, cum ai dormi noaptea ??
Sa mergi linistit ti-ar fi suficient un bilet de autobus sa completezi lista... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:De ce au plecat Vladeanu si Pangica de langa FRPS? Din acelasi motiv pe care l-am expus anterior, nu puteau face nimic din cauza ca doriti sa controlati totul si nu ar fi iesit nimic constructiv.
Nu-i acuz de nimic, fiecare isi alege drumul in viata si se alatura unei entitati pentru scopul propus. As fi facut la fel daca scopul meu s-ar fi realizat printr-o astfel de asociere.
Cred ca intentiile lor erau benefice.
Poți să-i întrebi pe ei. Pangică nu a fost niciodată în federație, iar Andrei Vlădeanu s-a oferit să facă calendarul de crap, pe care nu l-a făcut și a renunțat la poziția din Comisia de competiții. Dar, cred că ați înțeles că toată chestiunea este rezolvarea afilierii la CIPS (la care unii s-au oferit să contribuie și nu au făcut-o, ba mai mult, dădeau raportul prin altă parte, știu ei cui!) și de care acum mă voi ocupa personal.
Când această problemă se va rezolva, cei care mă înjură acum, vor deveni foarte cooperanți, ca să nu le zic altfel. Știți voi cum.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie:popescule,
Ipotetic vorbind, daca maine un procuror ti-ar solicita o lista cu cluburile afiliate la federatia ta si tabele nominale cu membrii lor in termen de 30 zile, cum ai dormi noaptea ??
Sa mergi linistit ti-ar fi suficient un bilet de autobus sa completezi lista... :lol: :lol:
Eu dorm foarte liniștit. Dar nu mie trebuie să-mi ceară aceste documente. Ele sunt în arhiva MTS.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Dar, cred că ați înțeles că toată chestiunea este rezolvarea afilierii la CIPS (la care unii s-au oferit să contribuie și nu au făcut-o, ba mai mult, dădeau raportul prin altă parte, știu ei cui!) și de care acum mă voi ocupa personal.
Fişiere ataşate
images (2).jpg
images (2).jpg (6.23 KiB) Vizualizat de 549 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Doar atâta poți? Mi-e milă de tine. Dai dovadă că ești retardat!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Va atrageam atentia ca sunteti selectiv si raspundeti la intrebarile care va convin, incercati sa evitati raspunsuri care cu siguranta v-ar fi creat un avantaj.
Raspunzand selectiv, nimeni nu vi se va alatura.
Daca vi se vor cere acele documente, nu cred ca ii veti plimba si trimite la MTS, le veti scoate fara sa scoateti o vorbuluita.
Nu uitati ca MTS va poate retragere sustinerea si CIS, stiti bine ca nu sunt ,,pe viata".
Orientati activitatea FRPS catre promovare, sustinere si mai ales catre organizare, lasati amenintarile si dorinta de a distruge alte entitati.
Nu vor fi distruse daca nu pot fi preluate de o alta entitate care aduce un plus.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Când această problemă se va rezolva, cei care mă înjură acum, vor deveni foarte cooperanți, ca să nu le zic altfel. Știți voi cum.
ti-ai dat seama !!!

cam asa va fi cooperarea de care te vei bucura :

https://www.youtube.com/watch?v=0_yUFa4xzjI

:lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Nu e treaba ta, am si eu micile mele placeri...
Cand pui "botu" esti sofisticat... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”