Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
n-a votat nimeni contra, doar ca nu a vrut nimeni sa organizeze etapa acolo...dar unde s-a ajuns, ca nu intelegpanaitemilian scrie:Doripesco a fost refuzata pentru ca patroana nu il mai primeste pe balta pe Iuga de la Otv si probabil ca acesta a influentat pescarii sa voteze contra. Totusi, balta de la Sacel , nu are crap nici pe o zecime cat Vadu. Cred si eu ca sunt interese in joc, altfel nu se ajungea aici !
nu cred.panaitemilian scrie:Doripesco a fost refuzata pentru ca patroana nu il mai primeste pe balta pe Iuga de la Otv si probabil ca acesta a influentat pescarii sa voteze contra. Totusi, balta de la Sacel , nu are crap nici pe o zecime cat Vadu. Cred si eu ca sunt interese in joc, altfel nu se ajungea aici !
acum chiar ca esti bolnav de scenarita si chiar ai impresia ca esti l'ombelico del mondoandrei vladeanu scrie:serbu, iuga, oprea, cotelici sunt si organizatori si participanti la turneu.
niciunuia dintre ei nu le convine doripesco, din punct de vedere al participarii.
cornelserbu scrie:acum chiar ca esti bolnav de scenarita si chiar ai impresia ca esti l'ombelico del mondoandrei vladeanu scrie:serbu, iuga, oprea, cotelici sunt si organizatori si participanti la turneu.
niciunuia dintre ei nu le convine doripesco, din punct de vedere al participarii.
mai date, frate jos de pe piedestal si incearca sa vezi lumea si de jos, din realitate.
poti sa-mi raspunzi la o intrebare...de ce in pozele de la lates apari mai mult tu si cipica, iar castigatorii doar la premiere...a, da, toata lumea stia ca ati cazut pe unul din cele mai bune locuri si cum era de asteptat trbuia sa castigati...na ca ati luat-o-n mana si va batut tite pe toti, iar tu care n-ai stiut niciodata sa pierzi, te apuci la final sa ti un spici (cu ce ocazie, n-am inteles) unde ai incercat din rasputeri sa-l ponegresti pe catigator...zau, nu vezi ca spui numai prostii de la un timp.
ca incheiere, te-as ruga sa nu-mi mai pronunti numele in dezbaterile tale de prost gust, iar prima data cand te mai iei de varsta mea am sa consider ca-mi aduci un afront si am sa ma port ca atare...
si ca sa nu lasam amintirile sa se destrame...cand am concurat impreuna de multe ori m-ai batut, dar poate tot de atatea ori te-am batut si eu, asa ca vezi-ti de traba ta si lasa-ma pe mine in pace sau daca ti mortis, ia-ti unul din pusti si hai sa vedem de nu mi-ar fi convenit mie doripesco..."invincibilule"