SEMNAL DE ALARMA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SEMNAL DE ALARMA

Mesaj de gabisandu »

Am spus ca mana curenta va fi pusa la scari iar balizarea va fi facuta mai profesionist decat la concurs si cand spun asta, asa va fi.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

panaitemilian scrie:Doripesco a fost refuzata pentru ca patroana nu il mai primeste pe balta pe Iuga de la Otv si probabil ca acesta a influentat pescarii sa voteze contra. Totusi, balta de la Sacel , nu are crap nici pe o zecime cat Vadu. Cred si eu ca sunt interese in joc, altfel nu se ajungea aici ! :evil:
n-a votat nimeni contra, doar ca nu a vrut nimeni sa organizeze etapa acolo...dar unde s-a ajuns, ca nu inteleg :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

panaitemilian scrie:Doripesco a fost refuzata pentru ca patroana nu il mai primeste pe balta pe Iuga de la Otv si probabil ca acesta a influentat pescarii sa voteze contra. Totusi, balta de la Sacel , nu are crap nici pe o zecime cat Vadu. Cred si eu ca sunt interese in joc, altfel nu se ajungea aici ! :evil:
nu cred.
altul este motivul pt care doripesco nu se afla, asa cum ar trebui, pe lista carpodroamelor nationale.
serbu, iuga, oprea, cotelici sunt si organizatori si participanti la turneu.
niciunuia dintre ei nu le convine doripesco, din punct de vedere al participarii.

anul trecut, de doripesco s-au legat "sperantele" multora, in frunte cu v. oana, care-i dadea favoriti pe energy brasov.
carpingul mizase toti banii pe nitu ioan.
daca la hobaia si tancabesti, senzor a mai pierdut cate un sector, la brasov le-a luat pe toate trei. detasat.
noi ne-am retras, dar amintirile....
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: ...esti un cacacios... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine Imagine

:lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:serbu, iuga, oprea, cotelici sunt si organizatori si participanti la turneu.
niciunuia dintre ei nu le convine doripesco, din punct de vedere al participarii.
acum chiar ca esti bolnav de scenarita si chiar ai impresia ca esti l'ombelico del mondo

mai date, frate jos de pe piedestal si incearca sa vezi lumea si de jos, din realitate.

poti sa-mi raspunzi la o intrebare...de ce in pozele de la lates apari mai mult tu si cipica, iar castigatorii doar la premiere...a, da, toata lumea stia ca ati cazut pe unul din cele mai bune locuri si cum era de asteptat trbuia sa castigati...na ca ati luat-o-n mana si va batut tite pe toti, iar tu care n-ai stiut niciodata sa pierzi, te apuci la final sa ti un spici (cu ce ocazie, n-am inteles) unde ai incercat din rasputeri sa-l ponegresti pe catigator...zau, nu vezi ca spui numai prostii de la un timp.

ca incheiere, te-as ruga sa nu-mi mai pronunti numele in dezbaterile tale de prost gust, iar prima data cand te mai iei de varsta mea am sa consider ca-mi aduci un afront si am sa ma port ca atare...

si ca sa nu lasam amintirile sa se destrame...cand am concurat impreuna de multe ori m-ai batut, dar poate tot de atatea ori te-am batut si eu, asa ca vezi-ti de traba ta si lasa-ma pe mine in pace sau daca ti mortis, ia-ti unul din pusti si hai sa vedem de nu mi-ar fi convenit mie doripesco..."invincibilule"
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

am uitat ceva...presupun ca de sarulesti nici nu vrei sa auzi... :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:serbu, iuga, oprea, cotelici sunt si organizatori si participanti la turneu.
acum chiar ca esti bolnav de scenarita si chiar ai impresia ca esti l'ombelico del mondo

mai date, frate jos de pe piedestal si incearca sa vezi lumea si de jos, din realitate.

poti sa-mi raspunzi la o intrebare...de ce in pozele de la lates apari mai mult tu si cipica, iar castigatorii doar la premiere...a, da, toata lumea stia ca ati cazut pe unul din cele mai bune locuri si cum era de asteptat trbuia sa castigati...na ca ati luat-o-n mana si va batut tite pe toti, iar tu care n-ai stiut niciodata sa pierzi, te apuci la final sa ti un spici (cu ce ocazie, n-am inteles) unde ai incercat din rasputeri sa-l ponegresti pe catigator...zau, nu vezi ca spui numai prostii de la un timp.

ca incheiere, te-as ruga sa nu-mi mai pronunti numele in dezbaterile tale de prost gust, iar prima data cand te mai iei de varsta mea am sa consider ca-mi aduci un afront si am sa ma port ca atare...

si ca sa nu lasam amintirile sa se destrame...cand am concurat impreuna de multe ori m-ai batut, dar poate tot de atatea ori te-am batut si eu, asa ca vezi-ti de traba ta si lasa-ma pe mine in pace sau daca ti mortis, ia-ti unul din pusti si hai sa vedem de nu mi-ar fi convenit mie doripesco..."invincibilule"

pai la lates am cazut pe cel mai bun loc si am pierdut. nu mai fac fata. asta e si motivul pentru care am renuntat la echipa nationala (pescuit).
pe tite nu l-am ponegrit eu la lates. talhar si hot fusese facut de mult pe acest forum. tite s-a tinut de gainarii si ciordeli in concursuri, iar asta o stie multa lume, in frunte cu tata nitu. punct. bine ca-l aperi tu.
i-am spus si acolo ce i-am zis si aici. ca il felicit pt victorie. si ca e mai greu sa castige respectul.
eu am tinut un spici de multumire pt ospitalitate gazdelor. cine trebuia sa-l tina? dobrescu? iuga? hm
daca tie iti convine doripesco, imi cer scuze pt ce am zis.
nici nu poate fi vorba sa vin eu cu vreun pusti la intrecere cu tine. daca vrei iti trimit doi.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si eu am uitat ceva

dau 10 victorii personale la lates pe evolutia copiilor octav&claudiu (18 & 19 cotolani), care au tras la primul loc pana in ultimele minute.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cu cea mai mare placere si daca s-ar putea, sa mearga pe urma si pe o balta aleasa de mine...darvari exclus, deci fara pleonasme...

nu mai induce lumea in eroare, ca te-ai lasat, fiindca nu mai faci fata...stim amandoi de ce ai facut-o...adu-ti aminte cand fumai o tigara in fata fostului magazin si de jos de pe scara mi-ai spus......dar lasa, asta ramine intre noi :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pe octav l-am vazut pescuind...el e viitorul, dar intelege si tu ca batranii n-au murit inca...daca mureau, pe cine mai bateau astia mici ???? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”