La multi ani si tie !Stefan Popescu scrie:Tocmai s-a terminat ședință de la AGVPSR. Pentru curioși, CN al AGVPSR s-a amânat pentru la anul. Și la mulți ani!![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
La multi ani si tie !Stefan Popescu scrie:Tocmai s-a terminat ședință de la AGVPSR. Pentru curioși, CN al AGVPSR s-a amânat pentru la anul. Și la mulți ani!![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:
PS Domnule Oană, a fost Bentu Campion Mondial la crap în 2012?
Jegule, il dai in primire pe Buhac ca "te-a racordat" la galena...Stefan Popescu scrie: Ar fi ceva. Oricum, acum sunt în direct cu sala de sedințe AGVPSR unde se discută de variantele CN de crap al AGVPSR. Interesantă cearta din sală!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce ți-e și tehnica asta domnule!
![]()
![]()
![]()
![]()
Acum se discută să se facă o etapă în noiembrie și una anul viitor. Și nu se ajunge la un acord! Oricum, tonul este foarte ridicat.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaa, nu cumva e vorba de acelasi Benzar pe care tu si cu acolitii tai (Rujan, Diaconita, Aschiopi, etc), prin clonele de pe toate forumurile, il faceati taritzar si in tot felul ??? Acum e 'meserias" ??Stefan Popescu scrie:Cred că am fost destul de clar. Doar atâția sportivi există acum în evidențele pescuitului sportiv din România. Restul, am mai spus, sunt sportivi de performanță doar în mintea lor. Răbdarea mea este destul de mare și pot aștepta până se vor trezi cu toții și vor înțelege unde le este locul. Dar asta se va face doar când se vor convinge fiecare, nu cu forța. Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale, unul singur a arătat că știe să pescuiască; Zsolt Benzar. Restul au participat doar așa, să se afle în treabă.
Stefan Popescu scrie:
Ce ți-e și tehnica asta domnule!
cine-i Buhai asta ????? ... aaa , Buhac !!!! fripturistul atarnator care l-a pupat in kur pe fane balamuc si drept recompensa a primit de la prezident un sut in kurgabi1 scrie:Jegule, il dai in primire pe Buhac ca "te-a racordat" la galena...
Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dar de dezafiliere nu ai auzit? Caută mai jos în statutul CIPS, la art. 6.1.2 lit.b). Aici e șpilul pe care creierul tău nu îl poate decela. Instanța a constatat că AGVPSR este incompatibilă cu competițiile CIPS. Ba chiar mai mult, scrie că este afiliată ilicit la CIPS.
Instanța a constatat că AGVPSR este incompatibilă cu competițiile CIPS.