felicitari si tuturor concurentilor, absolut fabuloase cifrele !!!
PS. Mai Teddy, tu nu vezi ce penibil esti ? vezi c-au inceput sa-ti puta picioarele...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Albina, am spus ca ma abtin de la comentarii pt. ca nu isi au rostul.albinabv scrie:![]()
.................
Cezar Bibu scrie:Felicitari Claudiu pentru organizare !
PS. Mai Teddy, tu nu vezi ce penibil esti ? vezi c-au inceput sa-ti puta picioarele...
CLAUDIU COZMA scrie:Cezar Bibu scrie:Felicitari Claudiu pentru organizare !
Cezar , treaba cu organizarea este meritul exclusiv al lui Tata Nitu , eu doar l-am ajutat cand a fost nevoie , si nu prea a fost , plus postarile pe internet
A fost ideea lui Catalin Prichici!cornelserbu scrie:andrei vladeanu scrie:
1. nu catalin prichici a venit cu ideea, ci dan cotelici...exista inregistrarea
2. lucrurile vor intra pe fagasul normal atunci cand ciortanii de 1,5 kg se vor prinde la rubensiana sau la mach, iar pescuitul la crap de la asa zisul "campionat mondial" se va face la crapi adevarati, care se vor prinde unul marti si unul joi..."daca e marti, e belgia"... in rest,...toata stima pentru aprecierile facute celor mai in varsta, dar chiar nu era nevoie...lasa-ne...ne-am saturat de aprecierile tale de un subiectivism dus adesea la paroxism
scuzati confuzia, n-a fost cu intentie...eram sigur ca ideea i-a venit lui dan cotelici !dan cotelici scrie:A fost ideea lui Catalin Prichici!