Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La obligat pe arbitru?aurelian vasile scrie:Salut
Mentionez faptul ca nu eu sunt organizatorul concursului, ci doar am postat organizarea concursului de pe contul meu .Stiu (si ceilalti concurenti pot confirma) ca nea Maty a obligat arbitru sa i cantareasca pestele si sa il treaca in foaia de arbitraj.Nu sa luat in calcul crapul de 300 de grame din simplu fapt ca ceilalti concurenti au prins peste mult mai mare si a fost eliberat stiind ca puncteaza doar crapul de peste 1 kg (si eu am eliberat un ciortan de 450 g ,crezand acest lucru)Adevarat nu sa trecut in regulament ce cantitate puncteaza.Organizatorul a fost de acord se primeasca nea Maty loc 1 doar ca ceilalti concurenti au protestat ,astfel ajungand la concluzia ca ar trebui sa se imparta in mod egal cota parte din taxa de concurs.Banii pe care nea Maty ia refuzat in semn de protest au fost impartiti in mod egal catre celelalte echipe!Asta sa intamplat pe Bunget 1.
Exista un regulament care trebuia respectat !deaceia nu am putut fi de acord cu nazbatia pe care nea propuso dl. Suciu (patronul baltii) venita dupa desfasurarea a 30 de ore de concurs.aurelian vasile scrie:Salut
Mentionez faptul ca nu eu sunt organizatorul concursului, ci doar am postat organizarea concursului de pe contul meu .Stiu (si ceilalti concurenti pot confirma) ca nea Maty a obligat arbitru sa i cantareasca pestele si sa il treaca in foaia de arbitraj.Nu sa luat in calcul crapul de 300 de grame din simplu fapt ca ceilalti concurenti au prins peste mult mai mare si a fost eliberat stiind ca puncteaza doar crapul de peste 1 kg (si eu am eliberat un ciortan de 450 g ,crezand acest lucru)Adevarat nu sa trecut in regulament ce cantitate puncteaza.Organizatorul a fost de acord se primeasca nea Maty loc 1 doar ca ceilalti concurenti au protestat ,astfel ajungand la concluzia ca ar trebui sa se imparta in mod egal cota parte din taxa de concurs.Banii pe care nea Maty ia refuzat in semn de protest au fost impartiti in mod egal catre celelalte echipe!Asta sa intamplat pe Bunget 1.
La ce o mai dai de gard ca nu ai treaba cu concursul, vezi doamne nici usturoi n-ai mancat, nici gura nu-ti miroase... tu ti-ai facut cont pe 5 oct si pe 7 oct hop concursul !!aurelian vasile scrie:Salut
Mentionez faptul ca nu eu sunt organizatorul concursului, ci doar am postat organizarea concursului de pe contul meu
aurelian vasile scrie:Da .daca faci socoteala noi organizatorii venim cu bani de acasa pentru a face concursul(avem de platit cupe,diplome,paznici,arbitru si alte cheltuieli)
aurelian vasile scrie:Salut
Mentionez faptul ca nu eu sunt organizatorul concursului, ci doar am postat organizarea concursului de pe contul meu
Digital scrie:aurelian vasile scrie:Da .daca faci socoteala noi organizatorii venim cu bani de acasa pentru a face concursul(avem de platit cupe,diplome,paznici,arbitru si alte cheltuieli)aurelian vasile scrie:Salut
Mentionez faptul ca nu eu sunt organizatorul concursului, ci doar am postat organizarea concursului de pe contul meu![]()
![]()
Atunci, adevarat ca pestele acela (ca, de altfel, orice alt crap indiferent de greutate) trebuia sa puncteze. Punct.Adevarat nu sa trecut in regulament ce cantitate puncteaza
"Toti concurentii" (mai putin unul, singurul cu caracter de acolo) au fost de acord ... cand, la jumatatea concursului? De cand se schimba, frumuseilor, regulile in timpul jocului? In plus, cand vine vorba de schimbarea regulilor (intotdeauna, inainte de inceperea concursului) n-are ce cauta "majoritatea", ci unanimitatea! Adicatelea s-au inscris, prin plata taxei/avansului, X echipe la un concurs (ceea ce inseamna ca au citit si au fost de acord cu regulamentul), acela nu se poate schimba decat inainte de inceperea concursului, daca toate cele X echipe sunt de acord.Cat despre plantat ,toti concurentii am fost de acord cu plantarea lansetelor doar sa prindem ceva, singurul impotriva a fost tot nea Maty .astfel sa renuntat la aceasta idee desi noi am decis in majoritate!