FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
gabriel73
Puncte: 0

User serios

Mesaj de gabriel73 »

O bila alba mare pentru Schumi din Brasov,desi a fost o mica neconcordanta la pretul final din cauza rambursului(posta romana),dansul a acceptat coletul iar ridicarea a fost prompta.
Recomand.

Schumi

Re: User serios

Mesaj de Schumi »

Multumesc ptr feedback, stati linistit, toti mai gresim, chiar involuntar....sa ne-auzim sanatosi!

tonny
pescar de competitie

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de tonny »

Recomand pentru seriozitate userul shahjaban De la mine o bila alba.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

hannibal

Mesaj de hannibal »

recomand userul robertgl ! o bila alba de la mine!

Levi

Mesaj de Levi »

Pana acum am derulat peste 20 de vanzari-cumparari aici pe forum, dar in nici un caz nu am observat o asa NESERIOZITATE ca cea de la userul Sergiu Calinescu! Omul declara ca este ineresat de cele 2 lansete pe care le am la vanzare ptr un scimb la 2 mulinete shimano. Ne intelegem sa-mi trimite poze despre mulinete. Nici un raspuns. Il sun, imi povestete o jumatate de ora, imi promite ca trimite pozele in cursul saptamanii, mai ca pot sa aleg acele 2 din cele 4 mulinete pe care-mi place cel mai mult. Bun. Trece o sapt, ii dau mp, nici un raspuns, dupa cateva zile inca un mp, tot fara raspuns (desi a citi mesajele ptr ca nu mai sunt intre mesajele expediate). Ii trimit un al 3-lea mesaj, fara sa fac vreo observatie jignitoare. Mesaj citit, fara raspuns. Chiar nu inteleg ce se petrece in mintea acestor oameni, dar ceva nu e in ordine, asta e sigur.

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Userul...macinicflorin
O bila neagra de la mine!
Am cumparat de la el un tambur "nou nout", dupa spusele lui!!! n-a fost asa.
Carp Passion

vintu nicolae

TEPAR DIN SIGISOARA

Mesaj de vintu nicolae »

Numele :SARDI LAURENTIU(bala1990,tel 0753775000) ,este din Sighisoara, MARE pescar,judecind dupa diplomele si dupa kilogramele, de pe facebook. (kilogramele lui,omul fiind o persoana foarte impozanta)
subiect; bala1990:-vind 3bete hakuio mtx 8 an stare foarte bun -120 lei bucata.
-3molinete okuma powerliner 865 in stare bun 180 lei bucata.
Am citat aprox. exact.
Ne-am inteles la pretul de 860 lei la care se mai adauga inca un mtx8 cu ceramica de la inelul de 50 sarit.
La desfacerea coletului in curtea curieratului,SURPRIZE:
MULINETE:pl860; pl865;pl1065. aruncate una peste alta (nu ambalate individual)intr-o cutie de carton.
BETE; din cele 3 bete "in stare foarte bun" inca la unul ceramica de la inelul de 50 distrusa(Le-am trimis d-lui Mitranescu care a inlocuit ceramica ambelor bete,impecabil.multumesc.)
Nu sint un pescar de competitie,nici nu tind sa fiu in viitorul apropiat,din lipsa timpului alocat acestei pasiuni,de aceea am considerat ca aceste scule de nivel mediu,sa zicem si a 'baltilor' din BN,sint suficient de bune pt.a ma descurca .Insa nu sint chiar un novice in ale pescuitului,am si eu 5
miniconcedii in Delta ,am avut pl865.
Nu vreau sa intru in polemici cu acest individ .Am vrut sa stiti ce fel de 'coleg' pescar avem.
Eu ii urez traditionalul:SA AI NOROC LA PESTI.SERVUS.

MariusGrosu

Mesaj de MariusGrosu »

Rahan scrie:
Serboiu Alexandru scrie:Mare atentie la utu75. M-a pus sa rezerv 2 saptamani mulinetele, ca este plecat din tara, si cand a venit nu a mai dat niciun semn, nu a mai raspuns la mesaje.
Ehhh, dar cati cacanari sunt de genul asta, oameni fara cuvant si caracter, trebuie sa te inveti cu acest gen de oameni.
Acest utu75 si-a dovedit nesimtirea si cu mine, care dupa o negociere rigita la 4 Saci pentru boiliesuri Maver a insistat convingator sa trimit prin posta romana. OK, am zis, mai ales ca din experienta de pe acest forum nu intalnisem cumparatori/vanzatori neseriosi.
Odata coletul expediat, cu transport platit, am tot asteptat un semn, am solicitat un feedback, am trimis avizul pt. a verifica la posta, iar intr-un final a raspuns ft. revoltat de nesimtirea si neseriozitatea angajatilor de la oficiul respectiv care nu ar fi vizat coletul si a fost returnat catre mine...
Pana aici asta a fost, dar eu prost... l-am crezut si cand a solicitat sa retrimit coletul si sa mai adaug si taxele primului retur ca sa le suporte el..... Spun ca sunt prost pt. ca daca as fi dat o cautare pe forum, sigur gaseam referintele de "bine" despre acerst utilizator.
Asa ca .... Am din nou 4 saci Maver disponibili! :)

Va recomand sa evitati acest utilizator. (sau mai bine sa fie restrictionat, zic)

mbtr

Mesaj de mbtr »

Oameni fara caracter si care vor sa fie respectati....rusine

PallBogdan
pescar de competitie

TEPAR DIN SIGISOARA

Mesaj de PallBogdan »

Propunerea mea e sa deschidem un topic cu titlul WANTED si acolo sa adaugam in functie de caz creaturile astea care traiesc printre noi si care au cu totul si cu totul alte ganduri decat ale noastre...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”