Rahan scrie:Serboiu Alexandru scrie:Mare atentie la utu75. M-a pus sa rezerv 2 saptamani mulinetele, ca este plecat din tara, si cand a venit nu a mai dat niciun semn, nu a mai raspuns la mesaje.
Ehhh, dar cati cacanari sunt de genul asta, oameni fara cuvant si caracter, trebuie sa te inveti cu acest gen de oameni.
Acest
utu75 si-a dovedit nesimtirea si cu mine, care dupa o negociere rigita la 4 Saci pentru boiliesuri Maver a insistat convingator sa trimit prin posta romana. OK, am zis, mai ales ca din experienta de pe acest forum nu intalnisem cumparatori/vanzatori neseriosi.
Odata coletul expediat, cu transport platit, am tot asteptat un semn, am solicitat un feedback, am trimis avizul pt. a verifica la posta, iar intr-un final a raspuns ft. revoltat de nesimtirea si neseriozitatea angajatilor de la oficiul respectiv care nu ar fi vizat coletul si a fost returnat catre mine...
Pana aici asta a fost, dar eu prost... l-am crezut si cand a solicitat sa retrimit coletul si sa mai adaug si taxele primului retur ca sa le suporte el..... Spun ca sunt prost pt. ca daca as fi dat o cautare pe forum, sigur gaseam referintele de "bine" despre acerst utilizator.
Asa ca .... Am din nou 4 saci Maver disponibili!
Va recomand sa evitati acest utilizator. (sau mai bine sa fie restrictionat, zic)