Desfasurare CUPA IERNII 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA IERNII 2014

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cristian Stanoi scrie: Gandeste-te la 27 de echipe, nu la 30. Cu 30 e o situatie de compromis care nu stiu cum poate fi rezolvata. O rezolvare poate ar fi C3 mediu si C8 slab. sau poate C9 mediu si C 2 bun.
Eu nu mai pot sa ma gandesc la nimic cu nimeni, daca nu reusim sa facem impartirea asta valorica pe cazul concret de acum.
Consider ca am impartit sectorul perfect, chiar si acum , dupa terminarea concursului.

Este clar ca suntem ( la modul general ) in extreme ale judecatii, iar eu unul nu vreau sa mai deranjez daca imi dovedeste situatia ca nu stiu de capul meu . Sau, daca este invers , sa incep sa fac o selectie a celor care vorbesc numai de dragul orgoliului si singurul lucru pe care il vad este ca un stand pe care au cazut ei este prost. In rest , de ansamblu , nu vad nimic .

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

singura greseala mare la grile, a fost B2.nu poti pune un loc cotat slab, iar stanga-dreapta bune!

nu va luati dupa cum a mers balta!asta s-a intamplat doar din cauza vremii.

s-a spus cu ceva vreme in urma, ca niciodata nu se mai fac concursuri pe moara cu 30 de locuri!

UN CONCURS IDEAL PE MOARA SE FACE CU 24 DE ECHIPE, MAXIM 27!

Dan Mitranescu
Veteran

iohann scrie:singura greseala mare la grile, a fost B2.nu poti pune un loc cotat slab, iar stanga-dreapta bune!

nu va luati dupa cum a mers balta!asta s-a intamplat doar din cauza vremii.

s-a spus cu ceva vreme in urma, ca niciodata nu se mai fac concursuri pe moara cu 30 de locuri!

UN CONCURS IDEAL PE MOARA SE FACE CU 24 DE ECHIPE, MAXIM 27!
Imi pare rau ca nu intervi pe astfel de subiecte mai des. Esti unul dintre "batranii" baltii, atat ca participare cat si ca podiumuri.

Hai sa-ti spun cum am judecat B2-ul . Tine cont ca standul este fix pe jumatatea golfului si nu prinde malurile.
Am considerat ca este mai slab ca B1, B3, B4, B5, B6 si B10.
Daca tu consideri ca este mai bun decat unul dintre astea , te rog sa il schimbi.
Nu gandi din punctul tau de vedere, ca unul dintre cel mai buni aruncatori si care cu acest avantaj da alta valoare standului. :wink:
In aceeasi situatie este A3,A4, A5,A6 unde un aruncator bun il face din loc cotat slab in unul cel putin mediu. :wink:
Trebuie sa iei in calcul rezultatele scoase de pe aceste locuri in concursurile de pana acum. De pe B2 nu am retinut prea multe, nu spun cate echipe consacrate au pierdut pe el.

maty

Mesaj de maty »

Si eu sustin ca nu merg mai mult de maxim 27 de echipe pe Moara.
Primul stand care trebuie scos este in mod cert cel de la padure,tocmai ca sa poata urca pestii mai bine pe C uri.
PS. Echipa noastra competa a fost :
Mirea Florin, Mateescu Dani si Maty.
Noi, toti trei va multumim ptr. sustinere si felicitari.
ajutorul vine de sus.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Se poate rezolva zona padurii care tine mult peste cu inca 2-3 pontoane :wink:
Daca scoti ultimul ponton din padure prinde urmatorul bine si tine pestele ....

Ar fi bine sa tinem aceleas valori a standurilor si in primavara sa vedem atunci ce se intampla cu 27 echipe .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Vreau sa incep prin a felicita toti participantii la acest concurs.Doua lucruri as vrea sa remarc din pct.meu de vedere.Nu cred ca neafisarea rezultatelor dupa fiecare cantar a fost foarte inspirata ptr.ca oricum iti faceai o parere despre ce au prins vecinii din sect.tau iar daca existau unele greseli omenesti nu puteai sa vezi decat la sfarsitul concursului sau acasa eventual.Al doilea lucru este interzicerea nadirii dupa ora 9.Echipa noastra a pescuit aproape numai la bila iar ca exemplu in prima mansa de la 9 pana la 12 am prins un peste cum de altfel a prins si Marian de pe pont.6 iar restul pontoanelor rupeau in conditiile in care pana atunci eram sensibil peste unii din ei.Este clar ca pescuind la momitor poti nadi constant iar la bila e altceva.Poti interzice nadirea grea dar nu e bine sa interzici nadirea din cobra ptr.ca esti pierdut.In mansa a doua la fel , chiar daca am fost aproape de castigarea sect.de la 9 la 12 am prins un peste si am terminat pe doi.Legat de grile cred ca a fost OK si sunt de acord ca unconcurs cu maxim 24 de echipe ar fi mult mai OK.
Si inca ceva , nu cred ca e bine ca chestiuni legate de regulament sa se voteze in dimineata concursului.Ca e bun sau rau trebuie sa stii in momentul postarii concursului.Iti convine bine, nu, nu te inscrii si urezi fir intins concurentilor!

roni

Mesaj de roni »

petre iulian scrie:
pharaoh scrie:Bravo Green Lake si Arghirescu CCC :). Felicitari si celorlalti castigatori. Felicitari Dan Mitranescu. Oricat te-ai zbatut sa echilibrezi concursul, tot te-a batut calitatea. Felicitari tuturor concurentilor care au infruntat vremea nefavorabila.
--------

Cum am mai zis si in alta postare astept si alti membrii CC Corbu sa concureze alaturi de noi :wink:
Astept sa facem echipe mixte si la Cupa APS :wink: (7-9 Noiembrie ) ...chiar eu astept un coechipier de la voi in echipa :wink:

Multumim pt invitatie Iulian ! In viitor, daca oferta ramane valabila,vom fi onorati sa pescuim alaturi de voi !
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

maty

Mesaj de maty »

Daca scoti ultimul ponton din padure prinde urmatorul bine si tine pestele ....

Tocmai asta ar trebui sa urmarim,sa vina pestii cat mai aproape de sectorul C asa incat sa se prinda mai bine si acolo,asa cum se intampla dealtfel cand acel loc din padure nu exista.
ajutorul vine de sus.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Multumesc pentru felicitari domnilor :
irinel bunica, Faraon, ill_dottore, bujie, iohann, Madalin Dirla, Marian Constantin, mishu79, Alexandru Mihai, maty, cristian505ro
Victoras Petcu

Dan Mitranescu
Veteran

petcuvictor scrie:Multumesc pentru felicitari domnilor :
irinel bunica, Faraon, ill_dottore, bujie, iohann, Madalin Dirla, Marian Constantin, mishu79, Alexandru Mihai, maty, cristian505ro
Eu nu felicit de data asta. :)
Am demonstrat si acum aduc aminte, ca in conditii de iarna sunt standuri pe MV2 care dau peste 300 kg de crap in 20 de ore . Concret , nu vorbe ! :D

P.S. Ce vreau sa subliniez ca maxima apreciere este lipsa agataturilor ( fire ) pe standuri care prezentau aceasta problema. Multumim ! :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”