Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...
Ce mesaje au fost sterse ? Este dreptul fiecaruia sa-si expuna parerea, dar vezi rezultatele sondajului pe acest forum.....Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...
Nu este numai penibil ci as spune inconstient.rotita scrie:Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...esti penibil
n-a fost sters niciun mesaj..Adi Cristea scrie:Vad ca stergeti mesejale care nu va convin.La puscarie,nazist imputit.Iohannis vanzator de copii...
doru_croc scrie:Campanie fara discernamant?
Acest sondaj reflecta votul oamenilor cu un grad sporit de educatie si inteligenta. (cum consider eu ca sunt majoritatea celor care posteaza pe acest forum !) Din pacate acest vot nu reprezinta realitatea din tara, unde cei saraci si cei batrani detin majoritatea si din pacate sunt inca foarte usor de amagit....popescu59 scrie:Vladut si la primul tur ,sondajul de pe acest forum arata la fel cu Johanis nr 1 , numai ca a iesit invers![]()
![]()
![]()
Mai ales ca acum la turul 2 cei din strainatate nu vor vota decit in proportie de maxim 10 la suta![]()
,Ponta nu a uitat cum a iesit Basescu presedinte peste noapte cu voturile celor din strainatate , va placut atunci .
![]()
Eu am spus si o repet SUA a ales noul presedinte al Romaniei si acela va fi Viorel .
Hai sa vedem cum va fi la sfirsit sa vedem a avut oracolul din nou dreptate .
Nu, daca ar fi participat doar cei cu minim 12 clase, Ponta nu intra in turul 2....Vladut Mateianu scrie:
PS Daca la vot ar fi participat doar cetatenii cu minimum 12 clase, Iohannis iesea 100% presedinte !