Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Imi poti raspunde la intrebarea de mai sus in legatura cu marimea lor ?Madalin Dirla scrie:Carlige subtirele si foarte agere,le recomand cu incredere.......din punctul meu de vedere ingroapa multe firme celebre producatoare de carlige
kyosmin scrie:Imi poti raspunde la intrebarea de mai sus in legatura cu marimea lor ?Madalin Dirla scrie:Carlige subtirele si foarte agere,le recomand cu incredere.......din punctul meu de vedere ingroapa multe firme celebre producatoare de carlige
Madalin Dirla scrie:Carlige subtirele si foarte agere,le recomand cu incredere.......din punctul meu de vedere ingroapa multe firme celebre producatoare de carlige
Nu am unde sa le vad , de asta si intreb ca am mai patit-o si euflorinalin scrie:kyosmin scrie:Imi poti raspunde la intrebarea de mai sus in legatura cu marimea lor ?Madalin Dirla scrie:Carlige subtirele si foarte agere,le recomand cu incredere.......din punctul meu de vedere ingroapa multe firme celebre producatoare de carlige
referitor la marime....cel mai bine ar fi sa le vezi tu inainte de a le cumpara. cumparand online, eu mi-am luat cateva tepe.....nu erau marimea care m-as fi asteptat
sunt firme de carlige, la fel de bune ca firmele consacrate care costa in jur de 11-12 lei. iti dau ca exemplu Hayabusa....bogdan5 scrie:Raportul pret/calitate este imatabil(parerea mea).Un plic de Sasame costa in jur de 10 lei, ce ofera in plus calitativ un plic de 25 lei ??
Nu inteleg ce vrei sa combati legat de postarea mea.florinalin scrie:sunt firme de carlige, la fel de bune ca firmele consacrate care costa in jur de 11-12 lei. iti dau ca exemplu Hayabusa....bogdan5 scrie:Raportul pret/calitate este imatabil(parerea mea).Un plic de Sasame costa in jur de 10 lei, ce ofera in plus calitativ un plic de 25 lei ??
nu vreau sa combat nimic...era doar o completare ca sa zic asa....bogdan5 scrie:Nu inteleg ce vrei sa combati legat de postarea mea.florinalin scrie:sunt firme de carlige, la fel de bune ca firmele consacrate care costa in jur de 11-12 lei. iti dau ca exemplu Hayabusa....bogdan5 scrie:Raportul pret/calitate este imatabil(parerea mea).Un plic de Sasame costa in jur de 10 lei, ce ofera in plus calitativ un plic de 25 lei ??
Adica dupa 2 ani abia astepti sa scapi de ele?Dan Arghirescu scrie:Am folosit in ultimii 2 ani carlige sasame...un exemplu recent imi vine cel de ieri: lega carlig nou nout, ascutit, nedezdoit, neindoit, etc...prind un peste de 2 kg si carligul era de parca am pescuit cu el 2 saptamani, plus ca era si cu varful indoit. Abia astept sa scap de ele din trusa...Bine ca mai sunt putine!