Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa inteleg ca esti "licentiata" in litere daca ai sesizat detaliul cu Y in loc de I si un N in minus?cea mai buna scrie:Daca tot va dati intelectuali, încercați sa-i scrieți corect numele marelui salvator: YOHANNIS.
...sigur...daca apreciezi atitudinea de bisnitar care face alba-neagra la obor il face praf......mai ales cu constitutia il face praf, cand citeste din carte si are pe fata o expresie "ai vazut, eu stiam !"Dani Hentiu scrie:N-am nici o treaba, dar Ponta il face praf pe Iohanis, efectiv mi-a lasat impresia ca este semianalfabet, asa ca daca intelectualii tarii sunt alaturi de Yohannis, incep sa ma indoiesc de inteligenta acestei paturi sociale
aprops: Iohann (fara Y) joaca pe "fals" sau el este simpatizant DDR?cea mai buna scrie:Daca tot va dati intelectuali, încercați sa-i scrieți corect numele marelui salvator: YOHANNIS.
n-ai inteles nimic, ai 4, stai jos. nu-l vede nimeni pe Iohannis ca pe-un mare salvator, il vedem pe Ponta ca pe un mare groparcea mai buna scrie:Daca tot va dati intelectuali, încercați sa-i scrieți corect numele marelui salvator: YOHANNIS.
Mă bucură nespus cunoasterea inalta la care ai ajuns.DumiD scrie:n-ai inteles nimic, ai 4, stai jos. nu-l vede nimeni pe Iohannis ca pe-un mare salvator, il vedem pe Ponta ca pe un mare groparcea mai buna scrie:Daca tot va dati intelectuali, încercați sa-i scrieți corect numele marelui salvator: YOHANNIS.
DumiD scrie:...sigur...daca apreciezi atitudinea de bisnitar care face alba-neagra la obor il face praf......mai ales cu constitutia il face praf, cand citeste din carte si are pe fata o expresie "ai vazut, eu stiam !"Dani Hentiu scrie:N-am nici o treaba, dar Ponta il face praf pe Iohanis, efectiv mi-a lasat impresia ca este semianalfabet, asa ca daca intelectualii tarii sunt alaturi de Yohannis, incep sa ma indoiesc de inteligenta acestei paturi sociale![]()
![]()