Viorel M scrie:Intrebare pentru cei 13 care au bifat "NU VOTEZ". A convins pe cineva vreunul din candidati la dezbaterea de aseara? Ma indoiesc..
NU !
Iohannis - mult prea moale (ceva in genul lui Constantinescu)
Ponta - prea hot, prea arogant, fiert dupa putere ... i se rupe efectiv ce vor romanii de rand, el stie exact ce vrea el, cu ma-sa, cu ta-su, cu toata gasca lui de hoti !
neprezentandu-te la vot inseamna ca-l sprijini tacit pe cel din urma....pentru ca fii sigur ca gasca lui de hoti se vor prezenta la vot, mobilizand si prostimea din jur. datele problemei sunt urmatoarele in momentul asta : votezi cu Iohannis ori esti cu Ponta (votandu-l sau neprezentandu-te la vot). avand avansul care-l are ponta nu te poti ascunde luni dupa deget ca nu l-ai votat deci esti curat ca lacrima...din contra, toti care nu se prezinta la vot sunt la fel de responsabili pentru viitoarea victorie a lui ponta ca cei care l-au votat ! valabil pentru toti nehotaratii....aveti dreptul sa fiti neutrii doar cand cei doi candidati au fifty-fifty, in toate celelalte cazuri il sustineti tacit pe cel care are avans, indiferent de cum il cheama !
Eu de fel sunt mai reticient cand vad politicieni de genul lui Iohannis, ajunsi in functii de conducere. Ma gandescc ca ori e foarte dibaci in a manageria functia, ori e foarte bine sustinut din spate. In general, politicienii sunt sustinuti din spate de catre interese economice si oameni de afaceri ... asa ca nu vad unde ma-sa e interesul lor fata de popor. De ce sa ma duc la vot si sa votez fara sa stiu ce vrea nea caisa ala sa faca din functia de presedinte ? N-am vazut decat cum isi scot astia ochii legat de penalii fiecarui partid...n-am vazut nici o strategie de dezvoltare a economiei, a nivelului de trai al omului de rand. Au redus campania electorala la o " bulgareala" cu rahat...si astia vor ca eu sa vin sa-i votez ?...de ce...ptr. ce ? Dupa 25 de ani de democratie balcanica, e inadmisibil sa nu ai o optiune clara de vot. Nu ma simt reprezentat de nici unul dintre candidati, ptr. ca nici ei nu vor sa ma reprezinte, asa ca prefer sa stau acasa si cand voi simti ca cineva merita votul meu, atunci voi merge sa votez !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
DumiD scrie:
neprezentandu-te la vot inseamna ca-l sprijini tacit pe cel din urma....pentru ca fii sigur ca gasca lui de hoti se vor prezenta la vot, mobilizand si prostimea din jur. datele problemei sunt urmatoarele in momentul asta : votezi cu Iohannis ori esti cu Ponta (votandu-l sau neprezentandu-te la vot). avand avansul care-l are ponta nu te poti ascunde luni dupa deget ca nu l-ai votat deci esti curat ca lacrima...din contra, toti care nu se prezinta la vot sunt la fel de responsabili pentru viitoarea victorie a lui ponta ca cei care l-au votat ! valabil pentru toti nehotaratii....aveti dreptul sa fiti neutrii doar cand cei doi candidati au fifty-fifty, in toate celelalte cazuri il sustineti tacit pe cel care are avans, indiferent de cum il cheama !
Cand ai in fata doua drumuri care duc catre o prapastie, ce faci ?...alegi stanga sau dreapta, ori stai pe loc ? Chestia asta cu iesitul neaparat la vot, ca altfel ne il fura X-ulescu, e cusuta cu ata alba. De ce cand se supun votului persoane, idei, propuneri diverse, ai obtiunea sa te abtii ? Daca nu esti de acord cu nici o varinata propusa , te abtii ! Nu votez nici cu X nici cu Y ca asa consider eu ca e mai bine ptr. mine. Treaba celorlalti ca fura sau manaresc voturile, ideea e ca eu nu sunt organ de control ci alegator, iar daca voturile se fura, de vina nu sunt eu ci sistemul care permite treaba asta ... sistem pe care alti votanti cu elan muncitoresc in frunte l-au pus in functiune.
George Iorga
Cand romanii vor avea puterea sa faca recurs la memorie si constiinta probabil ca vom avea mai multa stabilitate/normalitate si mai putine griji cotidiene. Pana atunci insa..."succesuri" la stampilat!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
gor965 scrie:Ma gandescc ca ori e foarte dibaci in a manageria functia, ori e foarte bine sustinut din spate. In general, politicienii sunt sustinuti din spate de catre interese economice si oameni de afaceri ... asa ca nu vad unde ma-sa e interesul lor fata de popor. De ce sa ma duc la vot si sa votez fara sa stiu ce vrea nea caisa ala sa faca din functia de presedinte ?
Bine,stati acasa fratilor, dar daca va intreaba cineva peste ani cu cine ati votat sa raspundeti "viorel" si sa motivati alegerea exact cu ce ai scris aici: "ma gandeam ca celalalt ar putea fi un hot la fel de mare asa ca l-am ales pe cel despre care stiam sigur ca e un hot mare" !
DumiD scrie:
Cand ai in fata doua drumuri care duc catre o prapastie, ce faci ?...alegi stanga sau dreapta, ori stai pe loc ? Chestia asta cu iesitul neaparat la vot, ca altfel ne il fura X-ulescu, e cusuta cu ata alba. De ce cand se supun votului persoane, idei, propuneri diverse, ai obtiunea sa te abtii ? Daca nu esti de acord cu nici o varinata propusa , te abtii ! Nu votez nici cu X nici cu Y ca asa consider eu ca e mai bine ptr. mine. Treaba celorlalti ca fura sau manaresc voturile, ideea e ca eu nu sunt organ de control ci alegator, iar daca voturile se fura, de vina nu sunt eu ci sistemul care permite treaba asta ... sistem pe care alti votanti cu elan muncitoresc in frunte l-au pus in functiune.
George eu nu vorbesc de fraudat alegeri, sunt sigur ca si pnl-ul are autocarele pregatite si oameni care te asteapta sa-ti dea buna ziua la intrarea in sectiile de vot. Speta e simpla, Ponta are suficient avans sa iasa presedinte daca cei 8 milioane de neutrii ca tine se duc duminica la pescuit. Esti suficient de inteligent sa realizezi ca nevotandu-l pe Iohannis il girezi pe Ponta in conditiile astea.....ce zici tu e corect dar utopic
DumiD scrie:
Bine,stati acasa fratilor, dar daca va intreaba cineva peste ani cu cine ati votat sa raspundeti "viorel" si sa motivati alegerea exact cu ce ai scris aici: "ma gandeam ca celalalt ar putea fi un hot la fel de mare asa ca l-am ales pe cel despre care stiam sigur ca e un hot mare" !
Crezi ca mi-e rusine sa raspund ca n-am mers la vot ?! Fii serios, stie toata tara asta ca mereu a trebuit sa avem de ales intre doua rele ! Eu cred c-o sa pot trai in continuare cu "rusinea" asta de a nu fi votat cu alde 6 case, 60.000 de hectare de padure, 4 milioane de euro in cont, etc. Sper ca cei care-i voteaza sa fie mandrii cand la finalul de mandat le citesc declaratiile de avere...la prosperitatea lor, au contribuit din plin !
George Iorga
Iohannis nu a convins pe nimeni nici ce vrea sa faca nici ce poate sa faca.
Posibil sa fie hot, posibil sa aiba hoti cu interese in spate, posibil sa aiba intentii bune pe care nu stie sa le exprime, posibil orice.
Insa Ponta stim exact cine este si care sunt interesele lui.
Iohannis a parut moale si fara argumente aseara, posibil sa fie asa, insa ma intreb de ce a fost ales de 3 ori primar in Sibiu, cu o majoritate covarsitoare.
Daca nu era bun, dupa primul mandat il schimbau, nu il votau si mai multi. Ma rog, daca va fi si presedinte bun il privesc ca pe un bonus, important e sa nu iasa Ponta, hotul, infractorul, plagiatorul, coruptul, mincinosul, arogantul, smekerul, maimutoiul.
Ultima oară modificat Mie Noi 12, 2014 11:19 de către Viorel M, modificat 1 dată în total.
apropo, de ce credea tampitul ala ca e mai serios daca citea o gramada de cifre la fel de tampite de pe maldarul ala de hartii?
intr-adevar, nici pe mine nu m-a convins niciunul, iar chestia ca iese ponta daca nu vin eu la vot mi se pare un slogan rasuflat...raman in continuare la vorbele lui mark twain