AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
tavi83
Puncte: 0

Re: AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de tavi83 »

statie + avertizori sau doar statiea care va merge si la avertizorii 2014?
Chertes Octavian < C&R >

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

tavi83 scrie:statie + avertizori sau doar statiea care va merge si la avertizorii 2014?
Pai cu tot cu avertizori, pentru ca cei de acum nu au posibilitatea de receptie semnale. Astia numai emit.
Si statia o sa emita semnal. Acum numai receptioneaza .

Pe 2016 o sa fie cu apelator telefonic la 6 numere preferentiale. :D

Dilobi2

Mesaj de Dilobi2 »

Dan Mitranescu scrie:
Dilobi2 scrie:Astept cu deosebit interes prezentarea statiei 2015. 8) Poate va faceti timp saptamana asta. :) Multumim.
Poate zilele acestea o sa apara mostra. :wink:

Se pare ca la noi chiar si "mostrele" apar mai greu.
La "pulac" aceasta statie este la vanzare din Iunie la 166 Euro, doar ca ei o comerciallizeaza sub alt nume ( Monster Pising 23WC ) .

Dan Mitranescu
Veteran

Dilobi2 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Dilobi2 scrie:Astept cu deosebit interes prezentarea statiei 2015. 8) Poate va faceti timp saptamana asta. :) Multumim.
Poate zilele acestea o sa apara mostra. :wink:

Se pare ca la noi chiar si "mostrele" apar mai greu.
La "pulac" aceasta statie este la vanzare din Iunie la 166 Euro, doar ca ei o comerciallizeaza sub alt nume ( Monster Pising 213WC ) .

"Incet si bine" este deviza noastra.
Nu ne hazardam niciodata ca prostii si asteptam intotdeauna din fabrica eliminarea tuturor defectelor de pe prototipuri. Suntem clienti de baza si fabrica ne faciliteaza acest lucru.
Ce nu stiu este de ce mai asteptati informatii de aici cand le aveti de atat timp in alta parte. :wink: :D

Dilobi2

Mesaj de Dilobi2 »

Ce nu stiu este de ce mai asteptati informatii de aici cand le aveti de atat timp in alta parte. :wink: :D[/quote]

Ma gandeam ca ne puteti oferi informatii suplimentare celor de pe "iutub", privitoare la eliminarea "defectelor de pe prototipuri". Care au fost acelea si ce s-a dus nou. :roll:

Iar ca o completare ( fara a fi inteles gresit ), o intrebare retorica ( ce denota faptul sa sunteti deranjat de concurenta ), nu isi are sens. Daca cer informatii despre produsul dvs, se intapla deoarece sunt interesat de acesta.

Stima.

Dan Mitranescu
Veteran

Dilobi2 scrie:Ce nu stiu este de ce mai asteptati informatii de aici cand le aveti de atat timp in alta parte. :wink: :D

Ma gandeam ca ne puteti oferi informatii suplimentare celor de pe "iutub", privitoare la eliminarea "defectelor de pe prototipuri". Care au fost acelea si ce s-a dus nou. :roll:

Iar ca o completare ( fara a fi inteles gresit ), o intrebare retorica ( ce denota faptul sa sunteti deranjat de concurenta ), nu isi are sens. Daca cer informatii despre produsul dvs, se intapla deoarece sunt interesat de acesta.

Stima.[/quote]

Defectele nu sunt intotdeauna evidente si nici subiecte atat de interesante odata eliminate.
La inceputul acestui topic am avut niste discutii cu niste mincinosi din polonia, in care mi-am batut capul sa le raspund la niste acuzatii inexistente. Amenintari cu sesizari , fel si fel. Ei in schimb doreau numai sa sperie comerciantii romani si sa isi faca reclama mascata pe acest site.
Orice asemanare cu postarile respective , de care nu am nici cea mai mica temere din punct de vedere comercial, datorita preturilor pe care le poarta ( chiar eu le pusesem clipurile aici ) , imi provoaca un fel de sila. Cand am vazut numele complet atat al firmei cat si al produsului, intr-un mesaj din partea unui cont nou creat, am zis ca nu are rost sa intru pe un astfel de fagas.
Imi doresc sa fiti de buna credinta si sa nu fie vorba despre ce banuiam eu. Ca dovada a bunei mele credinte fata de un potential client interesat evident de acest produs, va ofer un discount de 10% pe avertizorii discutati, atunci cand vor fi pe stoc. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi trimiteti pe privat numele, adresa pentru livrarea coletului si numarul de telefon. Restul le discutam telefonic , cand produsul o sa fie pe stoc.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Dan,

Cand apare modelul nou exista posibilitate de "buy back"?

:lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

stefanmuraru scrie:Dan,

Cand apare modelul nou exista posibilitate de "buy back"?

:lol: :lol:
Pe avertizorii Hakuyo buy back-ul se face imediat, direct in piata :) . Cu 50-100 lei mai putin, zboara orice set.
(GARANTIA REALA oferita de noi asigura inclusiv asta . :wink: )

PallBogdan
pescar de competitie

AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de PallBogdan »

Pe cand ar fi estimat sa apara noul model la noi?!

Dan Mitranescu
Veteran

PallBogdan scrie:Pe cand ar fi estimat sa apara noul model la noi?!
Primavara vine in general marfa noua. Ca si 2014.
M-am invatat. Nu mai dau date exacte ! :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”