Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
1) Desi apelul la autoritate e o eroare si TD-ul reprezinta aceeasi "semnatura".Sper sa nu supar pe nimeni dar am incredere in Mtx deoarece stiu ca reprezinta semnatura Domnului Mitranescu....de mulinete nu sunt asa sigur.
Eu sunt sigur si de mulinete ( TD 6000 ) ca isi fac treaba foarte bine, dupa ce le-am folosi aprox. 4 ani . Nu au hibe functionale si nici urme de uzura. Le mai folosesc 4 cel putin.andrei0001 scrie:Sunt derutat maxim. Incerc sa citesc despre toate aceste ,,noi'' caracteristici : Dyna Balance, Super Stopper II, AR-C Spool, Aero Wrap II, Biogrip si parca ma afund mai rau in detalii. Am vazut live doar vechiul BBLC, ultegra 5500 xtb si in rest mulinete sub fostele okume. Din ce am citit si urmarit clipuri penn ma atrage cel mai mult ( a nu se intelege ca sunt 100% pentru penn si va irosesc timpul pe acest topic).
Am sa ma duc la magazin sa vad acest Aerlex si Speedcast. Din pacate Penn nu exista pe stoc in magazinele noastre.
Sper sa nu supar pe nimeni dar am incredere in Mtx deoarece stiu ca reprezinta semnatura Domnului Mitranescu....de mulinete nu sunt asa sigur.