Mulineta pana in 700 lei?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Mulineta pana in 700 lei?

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

tavi83 scrie:PENN AFFINITY arata foarte bine din cate am vazut prin poze(la noi in Oradea nu am unde sa o vad in magazin),dar poate careva dintre voi sa spuna cum se comporta in timp? Pt ca vreo 3 , 4 ani poate nu le mai schimb.

Apropo intre 14000 si 5500 doar tamburul difera sau si corpu mulinetei?
este inca o data mai mare :wink:
catch&release

tavi83

Mesaj de tavi83 »

Alte pareri?...penn sau shimano
Chertes Octavian < C&R >

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Pentru robustete si materiale folosite, pentru review-urile pozitive pe care le-am citit pe site-uri din afara si pentru pretul mai mic la performente cel putin egale, recomand Penn-ul !

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

microaka scrie:Multe modele sunt copiate unele dupa celelalte important este sa aiba imbunatatiri si materialele sa fie de calitate mai buna. Inainte sa le cumpar am citit si pe forumuri nu din Romania impresiile celor care le aveau si erau incantati de ele, acum fiecare are opinii si opinii. Nu cred ca cei de la DAM isi compromit produsele care de multe ori sunt superioare ca si calitate fata de branduri care costa, oferindu-le la preturi ok.
P.S: Le-am imperecheat cu MTX 9 ca sa dea bine in poza pe balta 8) !
Nu sunt copiate, cel putin in acest caz. Este aceeasi mulineta, vanduta sub diferite branduri.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Tavi, nu face compromisuri. Daca bugetul iti permite, ia-ti ceva Shimano. Ti-as recomanda cu caldura Ultegra Ci4 XSA, daca o mai gasesti pe undeva, este geniala!

Imagine

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Allen Besnovich scrie:Tavi, nu face compromisuri. Daca bugetul iti permite, ia-ti ceva Shimano. Ti-as recomanda cu caldura Ultegra Ci4 XSA, daca o mai gasesti pe undeva, este geniala!

Imagine
Nu cred ca mai gasesti CI4 XSA 10000/14000 pe nicaieri... pacat ca o astfel de mulineta a disparut de pe piata...
Critic echilibrat

vali003

Mesaj de vali003 »

Tavi , folosesc gama de virf de la Shimano , dar am si o 5500 xtb , arunca la fel de bine ca o aerotechnium mgs. xsb , am scos crapi de 14 -15 kg. pe riu in curent, nici o problema. Go for Shimano , cea mai scumpa pe care o poti lua .

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

se scot somni de peste 2 metri cu mulinete de 4000, pe rauri
e adevarat ca o ultegra 5500 are limitele ei in ceea ce priveste pescuitul plantat si ca merge si la feeder, dar sa crezi ca vreun crap iti va pune vreodata probleme...e departe de realitate
cred in continuare ca ultegra si bblc pot face fata oricaror pretentii. daca sunt si banuti, CI4

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

vali003 scrie:Tavi , folosesc gama de virf de la Shimano , dar am si o 5500 xtb , arunca la fel de bine ca o aerotechnium mgs. xsb , am scos crapi de 14 -15 kg. pe riu in curent, nici o problema. Go for Shimano , cea mai scumpa pe care o poti lua .
Daca nu ai pescuit si la Blasova e de inteles ca nu ai avut probleme cu 5500xtb... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

De parca n-ai putea(daca tot plantezi) sa-i pui 100m de monofilament gros si sub el mai vre-o 300m de textil.
Solutii exista ! :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”