Cristian Rudeanu scrie:As dori sa stiu cand are loc urmatoarea sedinta a acestei comisii si daca este deschisa publicului. Profit de ocazie pentru a adresa directorului turneului, Victor Oana, o plangere indreptata impotriva organizatorului etapei Darvari, Victor Oana, care o modificat si aplicat neunitar regulamentele de organizare si a CN. Deasemenea il chem ca martor pe proprietarul lacului Darvari, Victor Oana, prezent la mine in stand in momentul in care organizatorul a decis directiile de pescuit. Multumesc.
Nu cred ca fac un lucru pe placul meu raspunzandu-ti la niste probleme care nu exista decat in capul tau si cu cu aceste probleme cautand sa-ti ascunzi neputinta de a prinde peste .
Nu vreau sa te atac dar daca ma fortezi o voi face .
1 Sedinta este publica .
2 CTDA se va intruni cand se vor ivi situatii grave care intra in arai ei de rezolvare .
3 Contestatiile se fac in timpul sau cel mult pana la sfarsitul concursului respectiv .
4 Din punctul meu de vedere nu exista nici o greseala de organizare sau daca tu consideri ca a existat de ce nu ai semnalizat-o cand ti-a fost adusa la cunostinta [aratarea directiei de pescuit ].Din moment ce ai stiut ca si cu 2 saptamani inainte a fost aceasi greseala de ce nu ai semnalizat-o la timpul respectiv [in cele 10 zile scurse de la sfarsitul primei manse ......cand organizatorul ti-a indicat drumul drept in viata ,in timpul concursului cand te-ai trezit din somn sau chiar la sfarsitul concursului printr-o contestatie scrisa asa cum este regulamentar
SI ACUM PUNCTUL MEU DE VEDERE CA PARTICIPANT LA 4 CAMPIONATE MONDIALE .
eu consider ca nu sa facut absolut nici o greseala de organizare in cazul amplasarii standurilor la Darvari cat si a directiei de pescuit .
Cred ca greseala a fost facuta la Hobaia cand nu sa tinut cont ca standul de pescuit mai are cate 6 metri in prelungirea capetelor .Acest lucru sa facut din necunoasterea exacta a sistemului de la CM .
Regulamentul oficial cips te lasa sa pescuiesti asa cum sa pescuit la Darvari daca conformatia si dimensiunea lacului permite acest lucru .
ESTE PERFECT REGULAMENTAR