Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

vizitator - carasar, poate... :D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:vizitator - carasar, poate... :D
Ma adaptez .... :roll:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Val, ai grija , frate, ca eu sunt de doua zile pe balta, si e cald de nu te vezi... :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cezar Bibu scrie:Val, ai grija , frate, ca eu sunt de doua zile pe balta, si e cald de nu te vezi... :lol: :lol:
Ti-e rica ca esti la plaja si eu merg la peste :lol: :lol: Hai concediu placut si sa ne vedem cu bine - ai grija sa nu expui prea mult la soare , ca si tu ai parul "des" ca mine :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

sa stii ca mi-e ciuda , as fi mers si eu la peste...dar macar sunt la zi cu "inox"-ul, combinat cu lime si gheata :lol:
Nu te fac de ris ! :lol:

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

As dori sa stiu cand are loc urmatoarea sedinta a acestei comisii si daca este deschisa publicului. Profit de ocazie pentru a adresa directorului turneului, Victor Oana, o plangere indreptata impotriva organizatorului etapei Darvari, Victor Oana, care o modificat si aplicat neunitar regulamentele de organizare si a CN. Deasemenea il chem ca martor pe proprietarul lacului Darvari, Victor Oana, prezent la mine in stand in momentul in care organizatorul a decis directiile de pescuit. Multumesc.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristian Rudeanu scrie:As dori sa stiu cand are loc urmatoarea sedinta a acestei comisii si daca este deschisa publicului. Profit de ocazie pentru a adresa directorului turneului, Victor Oana, o plangere indreptata impotriva organizatorului etapei Darvari, Victor Oana, care o modificat si aplicat neunitar regulamentele de organizare si a CN. Deasemenea il chem ca martor pe proprietarul lacului Darvari, Victor Oana, prezent la mine in stand in momentul in care organizatorul a decis directiile de pescuit. Multumesc.
Nu cred ca fac un lucru pe placul meu raspunzandu-ti la niste probleme care nu exista decat in capul tau si cu cu aceste probleme cautand sa-ti ascunzi neputinta de a prinde peste .
Nu vreau sa te atac dar daca ma fortezi o voi face .

1 Sedinta este publica .
2 CTDA se va intruni cand se vor ivi situatii grave care intra in arai ei de rezolvare .
3 Contestatiile se fac in timpul sau cel mult pana la sfarsitul concursului respectiv .
4 Din punctul meu de vedere nu exista nici o greseala de organizare sau daca tu consideri ca a existat de ce nu ai semnalizat-o cand ti-a fost adusa la cunostinta [aratarea directiei de pescuit ].Din moment ce ai stiut ca si cu 2 saptamani inainte a fost aceasi greseala de ce nu ai semnalizat-o la timpul respectiv [in cele 10 zile scurse de la sfarsitul primei manse ......cand organizatorul ti-a indicat drumul drept in viata ,in timpul concursului cand te-ai trezit din somn sau chiar la sfarsitul concursului printr-o contestatie scrisa asa cum este regulamentar :!:

SI ACUM PUNCTUL MEU DE VEDERE CA PARTICIPANT LA 4 CAMPIONATE MONDIALE .
eu consider ca nu sa facut absolut nici o greseala de organizare in cazul amplasarii standurilor la Darvari cat si a directiei de pescuit .
Cred ca greseala a fost facuta la Hobaia cand nu sa tinut cont ca standul de pescuit mai are cate 6 metri in prelungirea capetelor .Acest lucru sa facut din necunoasterea exacta a sistemului de la CM .
Regulamentul oficial cips te lasa sa pescuiesti asa cum sa pescuit la Darvari daca conformatia si dimensiunea lacului permite acest lucru .
ESTE PERFECT REGULAMENTAR :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

GRESIT! Nu la hobaia s-a facut greseala ...la HOBAIA s-a respectat regulamentul TURNEULUI. La Darvari NU.

Eu am semnalat asta imediat dupa prima mansa, imediat ce am aflat. CDTA trebuia sa analizeze situatia asta. Eu ce era sa fac pe Darvari? sa pescuiesc ca in regulament dupa ce 30 de echipe au pescuit cum a decis "on the spot" Victor Oana?

Repet, eu sunt deacord cu faptul ca trebuia sa se pescuiasca pe un culoar de 8m+6m stanga + 6 metri dreapta .....cu pari de delimitare ....DAR TREBUIA MODIFICAT IN REGULAMENT, nu dictat pe balta ca o decizie a unui singur om.
Milionar excentric

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Ti-am vorbit si o fac in continuare cat se poate de civilizat, asa ca nu ma ameninta cu posilbile atacuri. Conform regulamentului pe care si tu l-ai aprobat, ai gresit si pana nu vei recunoaste acest lucru voi reveni cu aceste intrebari. Nu a existat posibilitatea contestatiei, cand tu ai decis modificarile eu eram la Hobaia, iar in cea de a doua mansa era normal sa fie respectate amplasamentele si directiile primei manse. Nimic nu iti dadea dreptul sa modifici si, inca si mai grav, sa aplici in mod diferit regulamentul, influentand astfel in mod evident rezultatele competitiei. Cat despte neputinta mea de prinde, a fost reala si principala cauza a necalificarii mele. Dar asta nu te scuza pe tine. In continuare astept sa ai decenta de a recunoaste injustetea deciziei tale. Nu se pot remedia carentele acestui sistem cat timp nu le recunoastem existenta.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@oana victor

Nea Victore , nu te supara , dar nu ma pot abtine cind matale faci afirmatia - "si eu am fost la 4 Campionate Mondiale" . Exista o carte de referinta scrisa cred de Ioan Chirila si se cheama - "Si noi am fost pe Conte Verdi" ! :lol: :lol: :lol: Cred ca ar trebuii sa o citesti , se pare ca te regasesti pe acolo , in acele vremuri cind portarul la fotbal juca in pantaloni dungi calcati la dunga si in camasa de matase , plus basca pe cap . :lol: :lol:

Nota - Conte Verdi este vasul transatlantic care a transportat echipele europene de fotbal al o editie interbelica a Campionatului Mondial de Fotbal - cred ca in Uruguay .

Acum serios , scuze de off topicul de mai devreme , dar asa ne mai intzepam noi , sa ne zica si noua astia contemporani care au fost la ultimele 3-4 editii mondiale de pescuit la carp cum este cu directiile astea si cu latimea standului . Sincer , cred ca si eu ma aflu in confuzie .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”