Moderator: danr
Înainte sa arunci cu vorbele pe acest forum, chiar in topicul dedicat magazinului, ai incercat sa vorbesti la magazin?iulianM scrie:Multumesc TotalFishing pentru cele doua pungi de boilesuri Cpk pe care mi le-ati trimis astazi prin curier. Numai rebuturi, nici un boiles din cele doua pungi nu e cit de cit rotund. Daca asa le-ati primit de la Cpk de ce nu le-ati returnat inapoi?
Ia spuneti, banii pe care vi i-am trimis eu la ramburs sint rupti, indoiti, iesiti din circulatie?
Pina acum, la celelalte comenzi, ati fost ireprosabili, dar acestea sint ultimele boilesuri pe care le mai cumpar de la voi!
Asa cum si Maxx si Cpk ti-a spus .. nu cred ca are nici o vina magazinul TF .. Sincer eu vreau sa scoata pe piata producatorii pernute care decat sa preseze masa de rulat pe pastaiulianM scrie:Multumesc TotalFishing pentru cele doua pungi de boilesuri Cpk pe care mi le-ati trimis astazi prin curier. Numai rebuturi, nici un boiles din cele doua pungi nu e cit de cit rotund. Daca asa le-ati primit de la Cpk de ce nu le-ati returnat inapoi?
Ia spuneti, banii pe care vi i-am trimis eu la ramburs sint rupti, indoiti, iesiti din circulatie?
Pina acum, la celelalte comenzi, ati fost ireprosabili, dar acestea sint ultimele boilesuri pe care le mai cumpar de la voi!
Bilele neregulate sunt foarte bune mai ales pe baltile unde se pescuieste intens la boiles.cipica scrie:Salut!
in numele Total Fishing doresc sa-mi cer scuze pentru neplacerea creata. Echipa TF nu are nici o vina pentru aceasta situatie. Vina este in totalitate a noastra, echipa CPK. Boiliesurile cu forme neregulate sunt culese si puse de-o parte pentru uz intern. personal pescuiesc cu acest gen de boiliesuri si de obicei le pastrez in ambalaj specific. in urma unei erori regretabile probabil ca astfel de pungi au fost livrate catre Total Fishing. te rog sa-mi lasi datele tale de contact pentru a remedia aceasta neplacere.
multumesc
Corect, dar nu pot fi date cu cobra.razvan u. scrie:Bilele neregulate sunt foarte bune mai ales pe baltile unde se pescuieste intens la boiles.cipica scrie:Salut!
in numele Total Fishing doresc sa-mi cer scuze pentru neplacerea creata. Echipa TF nu are nici o vina pentru aceasta situatie. Vina este in totalitate a noastra, echipa CPK. Boiliesurile cu forme neregulate sunt culese si puse de-o parte pentru uz intern. personal pescuiesc cu acest gen de boiliesuri si de obicei le pastrez in ambalaj specific. in urma unei erori regretabile probabil ca astfel de pungi au fost livrate catre Total Fishing. te rog sa-mi lasi datele tale de contact pentru a remedia aceasta neplacere.
multumesc
Eu folosesc numai bile regulaterazvan u. scrie: Bilele neregulate sunt foarte bune mai ales pe baltile unde se pescuieste intens la boiles.