Daca "celalalt" vorbeste numai "chestii" pe care le poti considera un mix intre psiho&texte de spargator de seminte din fata blocului
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca "celalalt" vorbeste numai "chestii" pe care le poti considera un mix intre psiho&texte de spargator de seminte din fata blocului
ce tare e domnu' nicunicucc scrie:Mia ales ca de anul asta am via mea...asa cum altii au baltile lor....putem face schimb de experienta?
Asta-i cea mai simpla treaba,imi dati un mp cu adresa si va trimit o mostra de pe plaiurile Olteniei,dor sa-mi specificati cum doriti,mai sec...demi or spre dulce.cornelserbu scrie:ce tare e domnu' nicunicucc scrie:Mia ales ca de anul asta am via mea...asa cum altii au baltile lor....putem face schimb de experienta?
eu n-am balta, n-am nici academii, dar un pic de schimb de experiena, zau ca as face
Ceva Pinot gris sau tamaioasa romaneasca de Segarcea sau un cabernet noir de Samburesti ar fi bun pentru dl. Cornel.va trimit o mostra de pe plaiurile Olteniei,dor sa-mi specificati cum doriti...
Dane as rade daca n-ar fi adevarat. Deja exsista o astfel de taxa, se numeste taxa de botez si costa intre 100 si 1500 de lei, chitanta fiind optionala. Anul trecut am botezat o fetita si m-au usurat la biserica de aproximativ 500 de lei, fara chitanta. Si poa' sa te cheme si Prefect sau Armando, nu scapi chiar daca n-ai nume de sfantDan Mitranescu scrie:Unde este Dumi, ca am ceva pentru el :
http://www.timesnewroman.ro/monden/8218 ... continuare