parerea mea este ca pe orice balta din Romania bulanul are o mare pondere, chiar si pe doripesco, dar nu cand sunt doar 9 echipe pe balta...
eu nu ma plang ca n-am avut bulan, ci ma plang pentru ratarile copilaresti pe care le-am avut in ambele manse si-mi pare bine ca nu m-am calificat dupa tampeniile pe care le-am facut
@ cipica
nu cumva bravezi un pic ???...de unde ai scos-o p-asta cu trendul ??? pai daca era trendul de care spui, atunci de ce s-a ales pentru desfasurarea cm o balta din franta cu peste putin ?
cred ca din cand in cand se mai alege si cate-o balta din asta, gen belgia sau franta tocmai pentru a se vedea complexitatea pescarilor
normal, in atatea etape de calificare, ar fi bine sa avem balti de toate felurile, dar din pacate baltile noastre cele cu mult peste sunt mici si probabil d-aia par cu mult peste
poate la anul se vor gasi locatii mai bune si organizatori mai destoinici, dar chiar si asa, vor fi multi nemultumiti
trebuiesc niste balti pe care fiecare stand sa fie identic cu celelalte, pestele sa traga la maximum o jumatate de ora si sa nu fie mai mare de 4 kg pentru a putea fi bagat repede in miciog si la sac, numarul standurilor sa fie de cel putin 100 si...cate si mai cate...garantez ca si atunci vor fi pescari nemultumiti care vor spune ca daca era altfel si pe alta balta, sigur era mai bine...din pacate nu suntem in rsa
cred ca ar trbui putin umblat si la regulament, fiindca trebuie neaparat tinut cont de faptul ca niciun cm nu se desfasoara pe canicula si oricum, calificarile se fac intre oameni in general normali si nu intre infractori ce trbuie sa se califice pentru sig-sing