Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de petre iulian »

daca tot se pun intrebari pun si eu una.

sectorizarea baltii(A,B,C) se face zonala (gen darvari-hobaia) sau valorica (gen tancabesti)....cel mai corect mi se pare valorica dar nu decid eu asta.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ petre iulian

Stai la rand te rog. :)

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cristian Rudeanu scrie:@ Dan Cotelici

Ba da! Si nu inteleg cum iti permiti sa vorbesti in numele tuturor membrilor comisiei!!!
Scuze.E doar opinia mea, nu a comisiei.
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

sorin rudeanu scrie:Bine ai revenit Dane. Raspuns nul.
Eu te-am ajutat si am zis ca nu doresc raspunsul cu regulamentul nu ......
Repet . In iarna am convenit ca la start trebuie sa fie ambii concurenti? DA sau NU
NU

Cristian Rudeanu

Se accepta! In plus CDTA nu trebuie sa voteze nici un amendament. Exista o prevedere regulamentara clara : o echipa este formata din doi pescari. Mai mult de atat, regulamentul prevede situatii in care un pescar poate renunta la competitie DUPA inceperea acesteia. In mod clar la startul intrecerii ambii concureti trebuiesc sa fie prezenti in stand.

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Draga Dan. Ma vad nevoit sa te declar cel mai mare mincinos pe care l-am intilnit, un om fara de cuvant pentru care semnatura si stampila pe care le-ai pus pe hartia din iarna nu inseamna 2 bani.
Fac apel la: Adi Zarguzon,Victor Oana, Marian Oprea,Razvan Dobrescu, Cornel Serbu, Vali Martoiu + Cipcigan , Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu, Daniel Dumitrescu , Victor Hodorog, Malin Musatescu si ii rog sa confirme daca cele spuse de mine sunt adevarate.Daca am omis pe cineva in afara de mine si Gogu care suntem subiectivi cer iertare si astept si raspunsul lor. Mincinosule.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

si in sedinta transmisa pe internet s-a discutat si stabilit ca o echipa trebuie sa inceapa concursul in formula completa adica 2 pescari...si s-au si mentionat situatii de forta majora in care unul din ei poate parasi competitia...deci

...micinosule
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cristian Rudeanu

S-o mai repet si eu ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

s-a discutat si hotarat ca o echipa poate incepe concursul in 2 oameni. apoi, se poate ramane si intr-un singur pescar.

pe de alta parte insa, mi se pare ridicol ce incercati sa faceti cu cei care nu se prezinta sau se prezinta in formula incompleta.
vreti sa stea echipe de rezerva, pregatite cu echipament, alimente, lichide si nada in parcare, pentru completare????

imi pare rau, dar cred ca vreti sa incalcati din nou regulamentul. inscrierile la lates s-au terminat. cele 30 de echipe care au dreptul sa participe acolo sunt pe lista.
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

sorin rudeanu scrie:Draga Dan. Ma vad nevoit sa te declar cel mai mare mincinos pe care l-am intilnit, un om fara de cuvant pentru care semnatura si stampila pe care le-ai pus pe hartia din iarna nu inseamna 2 bani.
Fac apel la: Adi Zarguzon,Victor Oana, Marian Oprea,Razvan Dobrescu, Cornel Serbu, Vali Martoiu + Cipcigan , Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu, Daniel Dumitrescu , Victor Hodorog, Malin Musatescu si ii rog sa confirme daca cele spuse de mine sunt adevarate.Daca am omis pe cineva in afara de mine si Gogu care suntem subiectivi cer iertare si astept si raspunsul lor. Mincinosule.
Multumesc pentru aprecieri.
Sunt coplesit , cu atat mai mult, ca aceste calificative vin din partea unui pescar pe care-l respectam.

In rest ramane ca cei invocati sa confirme cele spuse de tine.
Pana atunci noi ne-am pus semnatura si stampila pe ceea ce a fost publicat pe site de Gogu.Ceea ce nu e interzis explicit e permis.
O seara buna!

PS.Si eu si Adriano am trecut foarte usor peste ceea ce ne-ai spus la Dravari, ca te-ai rugat sa nu prindem nimic la Hobaia ca sa ne luam 61 de puncte. :lol: Pe viitor ai grija ce-ti doresti.!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”